Menu
Your Cart

Páramentesotő.hu blog

23 febr. Lehetséges-e a páramentesítés klímával télen?
Dev001 0 1
Gyakran felmerül a kérdés, hogy megoldható-e a páramentesítés klímával télen. Ugyanis tavasszal, nyáron tudunk szellőztetni, a hidegebb évszakokban az..
22 febr. Mit tehetünk, ha gyakori probléma a falvizesedés?
Dev001 0 1
Sokak számára okoz gondot a falvizesedés. Ennek lehet az oka csőtörés, vagy szigetelési problémák is meghúzódhatnak a háttérben. Az esetek jelentős ré..
08 febr. Páralecsapódás a sarokban – mit tehetünk ellene?
Dev001 0 6
Ha azt gondoljuk, hogy a páralecsapódás a sarokban csak az öreg házak problémája, tévedünk! Egy közelmúltban épült téglaháznál éppúgy megjelenhet, min..
05 febr. Milyen a normál páratartalom a lakásban?
Dev001 0 9
Örök dilemma, hogy a normál páratartalom a lakásban mekkora legyen. Különösen téli időszakban, fűtési szezonban merül fel ez a kérdés. Vannak ugyan ir..
30 jan. Mire használható a mobil klíma 3,5 kw teljesítménnyel?
Dev001 0 4
A mobil klímák az utóbbi években a kényelmes hűtés alapvető eszközeivé váltak. Ma azonban már érdemes olyan készüléket beszerezni, amelyik nemcsak hűt..
30 jan. A hősugárzó kényelmes fűtési megoldást jelent
Dev001 0 3
A modern fűtési módszerek egyre inkább kiegészítik vagy felváltják a hagyományos, gyakran elavult fűtési rendszereket, mivel hatékonyabbak, gazdaságos..
29 jan. Miért válasszuk a Trotec PAC 3500 SH mobil klímát?
Dev001 0 4
A klímaváltozás hatására hazánkban is egyre melegebbek a nyarak, ami miatt elterjedt a klímahasználat. A kánikulában, amikor a hőmérséklet még éjszaká..
18 jan. Mit tehetünk az ablak párásodása ellen?
Dev001 0 11
Az ablak párásodása télen szinte mindennapi jelenség, főleg, ha az ablak szigetelése nem tökéletes. A hideg üvegre lecsapódott páracseppek penészedést..
12 jan. Hogyan történjen a penészes fal tisztítása házilag?
Dev001 0 10
A nedvesebb, hidegebb időjárás beköszöntével az otthonunk helyiségeiben gyakran megjelenik és nagyon gyorsan elszaporodik a penészgomba. Ilyenkor a le..
11 jan. A száraz levegő párásítása Trotec PAE 50 készülékkel
Dev001 0 3
A téli időszakban a fűtés miatt gyakran alacsony a lakás levegőjének páratartalma, illetve a kinti légszennyezettség következtében a beltéri levegő mi..
25 dec. Hogyan oldható meg a vizes fal szárítása házilag?
Dev001 0 27
A fal nedvesedése egy gyakori probléma, amivel a családi házban lakók szembesülnek. A nedves falak okozta gondok nemcsak esztétikailag rontják az otth..
14 dec. Hatékony páramentesítő 100m² vagy annál nagyobb alapterületű helyiségben
Dev001 0 3
Az ipari páramentesítőket 100m² vagy annál nagyobb helyiségekben, elsősorban olyan környezetben alkalmazhatjuk, ahol a nedvesség ellenőrzése és csökke..
Mutasd 1 tól 12 -ig 571 (48 oldalakat)