Menu
Your Cart

Páramentesotő.hu blog

24 aug. Miért használjunk otthonunkban HEPA-szűrős légtisztítót?
Dev001 0 20
A levegő minősége jelentős hatással van az egészségünkre és az életminőségünkre, ezért nem mindegy, hogy az otthonunkban, ahol sok időt töltünk, milye..
18 aug. Milyen előnyökkel jár a Trotec TDS 20 elektromos hősugárzó, hőlégfúvó használata?
Dev001 0 58
A fűtési szezon végén általában kevés ember gondol arra, hogy hősugárzót vagy hőlégfúvót vegyen, bár az átmeneti időszakban, amikor már nem szükséges ..
18 aug. A Trotec fali fűtőtest használatának előnyei
Dev001 0 11
Egy családi ház fűtési megoldása általában bonyolult rendszert jelent, ugyanis minden helyiségben biztosítani kell a megfelelő hőmérsékletet. A fűtés ..
18 aug. Miért használjon hideg párásító készüléket?
Dev001 0 14
Télen a hideg, száraz levegő és a fűtés, nyáron pedig a csapadékmentes hőség hatására a lakás levegője is szárazzá válhat. Ez számos kellemetlen egész..
18 aug. Hogy oldható meg gazdaságosan a szoba hűtése?
Dev001 0 10
Az utóbbi években azt tapasztaltuk, hogy Magyarország éghajlata jelentős mértékben változik. A tél egyre enyhébb, a nyár pedig forró és száraz. Ebben ..
18 aug. Léghűtővel megoldható a szellőztetés nyáron is
Dev001 0 13
Nyáron, ha szellőztetni szeretnénk, korán reggel kell megtennünk, ugyanis nappal nagyon hamar felmelegszik a levegő. A kinti meleg levegőt pedig nem é..
21 márc. Vizes falak kiszárítása a leghatékonyabb módon
Ristvan 0 71
Ha az építkezés vagy tetőfelújítás idején kifogunk egy kifejezetten esős időszakot, akkor azzal a ténnyel kell szembesülnünk, hogy beázik a lakás. Tet..
21 márc. Elektromos hőlégbefúvó használatával gyorsan meleget teremthetünk
PKati 0 52
Napjainkban - a magas energiaárak miatt - a fűtési rendszerünket a lehető legköltséghatékonyabb módon kell kialakítanunk. Ez alapos átgondolást igénye..
21 márc. Miért jelent problémát az alacsony páratartalom?
Heva 0 50
Az otthonunk és a munkahelyünk az a két helyszín, ahol az életünk jelentős része zajlik, ezért törekszünk arra, hogy esztétikus környezet, egészséges ..
17 márc. Miért szükséges a lakás párátlanítása?
Ristvan 0 63
A lakásunk falait nem szoktuk minden évben újrafesteni vagy kitapétázni, ezért érdemes úgy kialakítanunk, hogy azok sok ideig esztétikusak legyenek. A..
23 febr. Miért előnyös a párátlanítás a lakásban?
Ristvan 0 84
A lakásunkban töltjük az életünk jelentős részét, ezért mindannyian igyekszünk egészséges, tiszta környezetet teremteni magunknak és a családunknak. K..
23 febr. A szakszerű klímatisztítás lépései
Rpeter 0 68
A klíma éppúgy, mint a többi háztartási készülék, időnként tisztításra szorul. Akár hűtésre, akár fűtésre használjuk, különböző szennyeződéseknek van ..
Mutasd 1 tól 12 -ig 540 (45 oldalakat)