Daikin_FTXB25C_RXB25C_kulteriSzeretjük, ha otthonunk kényelmet és biztonságot nyújt számunkra, ugyanakkor szeretjük mindezt egyszerű és praktikus megoldásokkal megvalósítani. A mobil klíma tökéletesen megfelelennek az igénynek, hiszen könnyen mozgatható, plusz költség nélkül áthelyezhető egyik helyiségből a másikba, valamint nincs szükség kültéri egység felszerelésére sem. Ezen kívül a Trotec PAC 2000 E mobil klíma a szép és esztétikus design mellett, párátlanító és hűtési funkcióval is rendelkezik. Röviden: egy olyan, könnyen kezelhető készülékről van szó, amely remek ár/érték aránnyal rendelkezik.

Bár páramentesítésre is használható a berendezés, (napi 18 liter víz eltávolítására is képes) mégis jóval kevesebb energiát használ, mint sok más mobil klíma. Ez az első osztályú készülék kiváló szolgálatot tehet a penészedésre hajlamos helyiségekben is. A CE tanúsítvánnyal rendelkező mobil klíma rendkívül gazdaságos és hosszú élettartammal rendelkezik.

A hűtési és páramentesítő funkcióval ellátott, gazdaságos és a legmodernebb technológia felhasználásával kifejlesztett Trotec PAC 2000 E mobil klíma 26 négyzetméter területen képes kifogástalanul ellátni a feladatát. A megbízható és minőségi készülék minden részére kiterjed a garancia.

A mobil klímaberendezés időzíthető funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármilyen időpontra állíthatjuk az indulási időpontot, valamint távirányító is tartozik a készülékhez, amellyel minden funkció elérhető és szabályozható. A kis áramfogyasztású készülék automatikus leolvasztásra képes, három ventilátorfokozatra állítható és a legmodernebb forgó dugattyús kompresszorral van ellátva. A mobil klíma remek befektetés otthonunk kellemes és egészséges környezetének megteremtéséhez.