Legyen szó szagtalanításról vagy fertőtlenítésről, a nagy teljesítményű ózongenerátorok segítségünkre lesznek, és terméktulajdonságaikból adódóan nem csak kisebb, hanem nagyobb területen is. Használatuk számos szempontból előnyös, éppen ezért egyre népszerűbb készülékről van szó, ami iránt vásárlóink is gyakran érdeklődnek. Összefoglaltuk tehát a legfontosabb tudnivalókat a nagy teljesítményű ózongenerátorokról!  

Az ózongenerátor működési elve   

Az ózongenerátor már csak azért is egy igen praktikus eszköz, mert nem hagy maga után vegyszereket, így környezetbarát technológiának számít. Működésének lényege a következő: a kibocsátott három oxigénmolekulából álló ózon hozzákapcsolódik a levegőben lévő szennyeződések molekulájához, ezáltal megtisztítva azokat. Ezek a generátorok HEPA-szűrővel is el vannak látva, ami pedig a legapróbb szennyeződéseket is képes felfogni, ezáltal a levegő biztosan minden portól, pollentől és kórokozóktól megtisztul. Az is nagyon előnyös, hogy nem kell a beállítással sem sokat törődni, hiszen ezek a készülékek nagyon egyszerűen kezelhetők, akár előre be is programozhatók.   Arra azonban ügyelni kell, hogy ha a generátor működésben van, ne tartózkodjunk a helyiségben, mivel az ózon az emberi szervezetre nézve mérgező. Kis idővel, ahogy végzett a készülék, újra gond nélkül befáradhatunk a helyiségbe.   Az ózongenerátorok nagy választéka érhető el webáruházunkban, mint láthatjuk, megéri használni ezt a készüléket. De nézzük meg részletesebben is, hogy hol!  

Az ózongenerátor felhasználási területe   

Az ózon 50-szer hatékonyabban és 3000-szer gyorsabban fertőtlenít, mint a klór, felhasználása tehát igen praktikus. Előnyös tulajdonsága, hogy még a legkisebb helyekre is eljut, így nem marad olyan pontja a helyiségnek, ami ne lenne fertőtlenítve. Akár beltéren, akár autóban vagy ipari csarnokokban, számos helyen nagyon jól használhatók az ózongenerátorok. Emellett, ahogy már említettük, kiváló szagtalanító is, így ha például a bútorba ivódott cigarettafüstöt vagy a penész miatt létrejött dohos szagot szeretnénk eltüntetni, a generátor ekkor is jól alkalmazható.  

Miben más a nagy teljesítményű ózongenerátor?   

Egy nagy teljesítményű generátor abban nyújt többet, hogy olyan helyeken is alkalmazható, amik nagy m2-en terülnek el, előadótermek, irodák, akár csarnokok fertőtlenítése, szagtalanítása és csírátlanítása is elvégezhető velük. Nagyon praktikus eszköz, az eredmény pedig garantált! Karbantartással sem kell sokat törődni, a benne lévő ózonlapot kell csak cserélni bizonyos időközönként, illetve ha már a működés hatékonyságában gyengülést tapasztalunk, az ózonlap természetesen webáruházunkból is megrendelhető.  

Ön is rendelne? Ezt kell tennie  

Ha már fontolgatta egy ideje, hogy Ön is beszerez egy ózongenerátort, és most eldöntötte, hogy vesz egyet, nincs más dolga, mint webáruházunkban kiválasztani egy készüléket, a kosárba helyezni, és néhány munkanapon belül meg is érkezik a csomag.   Amennyiben a rendeléssel vagy a termékkel kapcsolatban kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink egyikén!