Menu
Your Cart

Nem elhanyagolható a páramentesítők karbantartása

21 aug. Nem elhanyagolható a páramentesítők karbantartása
Szerző Ristvan 0 Hozzászólások 433 Megtekintések Páramentesítők

A klímákhoz hasonlóan a páramentesítők belső hűtőbordáit is tisztítani, fertőtleníteni kell!

Mivel a párátlanító belsejében, a szűrő mögött található hűtőbordákhoz kívülről csak minimális mértékben lehet hozzáférni, ezért a készülékeket hozzánk, vagy bármely más klímatechnikai szakszervízbe kell kitakaríttatni. A hűtőbordák egyrészt mélyen helyezkednek el, másrészt kívülről csak az egyik felük látható. A klímákhoz hasonlóan itt is igaz, hogy minél tisztábbak, és penészmentesebbek a gép belső alkatrészei, annál tisztább a kifújt levegő is.

Amennyiben velünk szeretné kitakaríttatni, fertőtleníteni a készülékét, akkor keressen minket bármely elérhetőségünkön. A szolgáltatást az alábbi linken is elérheti és megrendelheti: Páramentesítők tisztítása, karbantartása

Örülünk, hogy rátalált ezekre a hasznos információkra!

Napjainkban egyre többen odafigyelnek arra, hogy otthonuk valóban a váruk legyen. Megteremtik lakásukban a kényelmet, a biztonságot, valamint az egészséges környezetet is. Ez utóbbit levegőtisztító és páramentesítő készülék segítségével ma már nagyon egyszerűen könnyen és gazdaságos módon meg lehet valósítani. Természetesen, amikor vásárolunk egy modern készüléket, nem elég csak, hogy beszereljük, időnként szükség van a szervízelésre „ápolásra” is. A páramentesítők karbantartása nem elhanyagolható, hiszen ahhoz, hogy a készülékünk mindig jól és zökkenőmentesen végezze a dolgát, nekünk is törődnünk kell vele. A gyakorlat bebizonyította, hogy nem elég csupán a szűrők kipucolása, mosása, hanem szükséges lehet időnként egy alapos tisztítás is, amit a készülékünk meghálál. A páramentesítők karbantartására hivatott szakemberek pontos és minőségi munkát végeznek, hogy készülékünk továbbra is megfelelően működjön. A levegőből bejutó szöszöket, állatszőröket, hajszálakat felfogják az előszűrők, valamint a bejutó parányi porszemek egy része a páragyűjtő tartályba távozik, a lecsapódó víz segítségével. Ugyanakkor a páramentesítők karbantartására feltétlen szükség van, hiszen a levegőben található szennyeződések egy része megrekedhet a hűtőbordák között, melyek táptalajt szolgáltathatnak a gombáknak és a baktériumoknak.

Egy szó, mint száz, a páramentesítők a klímákhoz hasonlóan viselkednek és ugyanúgy tisztításra, fertőtlenítésre szorulnak, melyet bármely klímatechnikai szakszervíz elvégezhet, de ozzánk is visszaküldheti a készülékét. Minél tisztábbak a gép belső hűtőbordái, annál tisztább a kifújt levegő is!