Álló klíma segítségével Ön is komfortos hőmérsékletet teremthet bármelyik helyiségben. Az álló klímák könnyen mozgathatók, így az otthonok mellett irodák számára is ideális választások. Ismerje meg a német fejlesztésű WDH-FGA 1075 előnyeit, és készüljön fel a nyári hőségre!   Miért előnyös az álló klíma használata?  
  • Mobilitásának köszönhetően egyszerűen mozgatható. Így szükség esetén kényelmesen átgörgetheti a klímát egyik helyiségből a másikba. A mobil klímák legnagyobb előnye egyértelműen a könnyű mozgatási lehetőség. Ha gyakran szeretné a klíma helyét változtatni, akkor érdemes a mobil típusok közül választania.
 
  • Kompakt mérete miatt akár a sarokban is kényelmesen elfér. Kisebb szobákban vagy irodákban sem jelent gondot az elhelyezése. Legyen szó akár nappaliról vagy dolgozószobáról, az álló klímákkal könnyedén gondoskodhat a megfelelő hőmérsékletről.
 
  • A modern készülékek csendesen működnek. Egyre fontosabb, hogy az otthonokban és munkahelyeken üzemeltetett eszközök csendesek legyenek. A leghangosabb munkagépek mellett a kisebb elektromos eszközök fejlesztése során is folyamatosan a halkabb működésre törekednek a gyártók. Ha garantáltan csendes eszközt szeretne, válogasson a webáruházunkban elérhető klímaberendezések között!
  WDH-FGA 1075 - kiváló teljesítmény, korrekt áron  
  • Ha alacsonyabb fogyasztású és környezetbarát mobil klímát keres, a WDH-FGA 1075 kiváló választás. 2,9 kW-os teljesítményével az egyik legjobb ár-érték arányú álló klíma a piacon, ezért rendkívül közkedvelt típusnak számít.
 
  • Automata üzemmód segítségével akár egyetlen gombnyomással működésbe hozhatja a készüléket. A klíma azonnal munkához lát, és elkezdi megfelelő hőmérsékletre hűteni a helyiséget. Önnek egyáltalán nem kell figyelnie az eszköz működését, amelynek köszönhetően értékes időt nyerhet.
 
  • Környezetbarát működése garantált, hiszen az álló klímában a német R290 hűtőközeg dolgozik. Az új technológia természetesen A-kategóriás energiaosztályba tartozik. Üzemeltetése költséghatékony, ezért a pénztárcabarát költségek garantáltak.
 
  • Kijelzője átlátható és egyszerűen kezelhető. Ön gyorsan és kényelmesen válogathat a kívánt üzemmódok között. Akár 1-2 gombnyomással teljes mértékben az igényeire szabhatja a készülék működését. Így rövid idő alatt kellemes hőmérsékletet teremthet otthonában vagy irodájában.
 
  • Leghatékonyabban a kb. 30 nm2-es helyiségekben teljesít. Álló klíma választás során fontos odafigyelni a hűteni kívánt helyiség méretére és jellemzőire. Az iroda vagy nappali, illetve egyéb helyiség nagysága olyan tényező, amely a legfontosabbak közé tartozik a választás során.
  Ha Ön valóban modern és környezetbarát megoldást keres, tekintse meg a WDH-FGA 1075 TOP mobil klíma számos további előnyét!   Válasszon személyre szabott megoldást   Természetesen mindig a helyiség mérete és a klíma által elvárt teljesítmény a két döntő tényező. Legyen szó akár otthonáról vagy céges irodájáról, az álló klímák biztosítják a legegyszerűbb megoldást.   Ha Ön akár több helyszínre is szállítaná a klímát, érdemes a nagyobb helyiségek méretéhez igazodni. Fordítson figyelmet a készülék teljesítményére is, hogy biztosan hatékony és pénztárcabarát típust válasszon. Ön még nem találta meg az elvárásainak legideálisabb álló klímát? Keressen minket bizalommal, és az igényei megismerését követően hatékony megoldást nyújtunk!