Profi légtisztító segítségével Ön is egészséges levegőt teremthet otthonában. Érdemes minél hamarabb gondoskodni a tiszta levegőről, hiszen a szennyeződések nem csak az alvást nehezítik meg, hanem szív- és érrendszeri betegségeket is okozhatnak. Ismerje meg a légtisztítók legfontosabb jellemzőit, és lélegezzen egészségesen otthonában is!   Miért érdemes légtisztítót használni?  
  • Jelentősen csökkenti a kártékony anyagok és szennyeződések mennyiségét. Hazánkban számos régióban kifejezetten szennyezett a levegő, amely egészségügyi problémákat okoz a lakosság körében. Természetesen a légszennyezés leginkább a forgalmas városokat érinti. A káros anyagok már egyetlen szellőztetés után bejutnak az otthonokba. A légtisztító azonban kiszűri és eltávolítja a szennyeződéseket a levegőből.
 
  • Visszaszoríthatja az erősebb asztmás tüneteket is. Sajnos az asztma egy sokakat érintő, kellemetlen tünetekkel járó betegség. Erős köhögés mellett számos alkalommal légszomj is felléphet, amely mellkasi fájdalommal társulhat. A légtisztító eltávolítja a levegőből az asztmás tüneteket előidéző penészspórákat és szemcséket. Használatával a légzés újra egészséges lehet, és a felső légutak sem roncsolódnak.
 
  • Elősegíti a pihentető és mély alvást. Rendkívül sokan panaszkodnak alvási zavarokra és köhögéssel járó, éjszakai felébredésekre. Ilyenkor az alvás minősége folyamatosan romlik, és nappal erős fáradékonyság léphet fel. Az alvás közben belélegzett pollenek és allergének a webáruházunkban kapható légtisztítók segítségével teljes mértékben eltávolíthatók.
  Milyen a profi légtisztító?   Minden profi légtisztító ismérve, hogy beépített levegőminőség mérővel rendelkezik. Az integrált készülék folyamatosan figyeli otthona légkörét, így soha nem kell becslésekre alapozni a készülék használatát. Ha a levegő állapota nem éri el az egészséges szintet, a levegőminőség mérő jelzi a légtisztító számára, hogy ideje működésbe lépni. A készülék pedig azonnal elkezdi a levegő tisztítását.   Érdemes kiemelni az e-nano technológiás légtisztítókat is. Ezek az eszközök cikk-cakkos szűrőket kaptak, hogy a levegő minél több időt töltsön bennük. Így hatékonyabb a tisztítás, és valóban egészséges levegő kerül a háztartásba. Az Airtec Habanero II légtisztító szintén egy modern, e-nano szűrős készülék. Segítségével a kellemetlen szagok is eltüntethetők, és a háziállat-allergia tünetei is jelentősen visszaszoríthatók.   Szerencsére a korszerű légtisztítókat már egyetlen gombnyomással működésbe hozhatja. Az automata funkcióknak köszönhetően nem szükséges a készüléket állítgatni és felügyelni. Így Ön nyugodtan végezheti a dolgát, amíg a légtisztító mindent magától elvégez. Természetesen lehetősége nyílik a személyre szabott beállítások használatára is, hogy garantáltan az igényei szerint dolgozzon az eszköz.   Hogyan célszerű légtisztítót választani?   Érdemes eldönteni, hogy kisebb vagy nagyobb alapterületű helyiségben szeretné-e használni a légtisztító készüléket. Kisebb lakások és irodák számára ugyanis elegendő lehet egy kompakt, könnyen tárolható eszköz is. Nagyobb területek számára már ajánlott az ipari célokra használatos készülékeket választani. Természetesen mindig az Ön egyedi igényeinek megismerését követően tudunk hatékony megoldást javasolni. Ha bármilyen kérdése lenne a légtisztító választással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal, és személyre szabottan segítünk!