Ózonos légtisztító használatával Ön teljes mértékben tiszta és egészséges levegőt biztosíthat otthonában. Ismerje meg az ózonos működés alapvető jellemzőit, és teremtsen friss levegőt az egészségesebb mindennapok érdekében!   Mit jelent pontosan az ózon?   Érdemes legelőször tisztázni, hogy mit is jelent az ózon fogalma. Az ózon egy olyan molekula, amely három oxigénatomból áll össze. Két oxigénatom képezi az alapvető oxigénmolekulát, amely elengedhetetlen a légzéshez, azaz az életkörülmények megteremtéséhez.   A harmadik oxigénatom azonban leválaszthatja az ózonmolekulát, és újra kapcsolódhat más molekulákhoz. Ez a művelet azért fontos, mert a molekulák kémiai összetétele így jelentősen megváltozhat, és különböző fertőzések, illetve káros anyagok terjedhetnek a lakás levegőjében.   Miért hasznos az ózonos légtisztító alkalmazása?   A légtisztítókat már modern kutatások alapján fejlesztik, és minden alkatrészük azon dolgozik, hogy a levegőt minél jobb minőségűvé tegyék. A légtisztítók segítségével egyszerűen és hatékonyan tisztítható meg a lakás levegője a káros baktériumoktól, gombáktól és egyéb szennyeződésektől egyaránt.   Számos esetben sajnos nem elég a háztartás rendszeres takarítása, illetve a napi több alkalommal végrehajtott szellőztetés, hiszen a káros anyagok megmaradhatnak a levegőben. Éppen ezért érdemes professzionális készülékekkel gondoskodni a tiszta levegőről, hogy a baktériumok elszaporodását még idejében meg lehessen akadályozni.   A WDH-660B ózonos légtisztító segítségével mindig egészséges levegőt teremthet otthonában, hiszen a készülék a legkorszerűbb technológiával rendelkezik. Az eszközt HEPA filterrel látták el, amely tökéletesen felfogja és megtisztítja a részecskéket. A levegőből így 99,9%-os mértékben kikerülnek csírák és porok, illetve a pollenek egyaránt. A levegőszenzornak köszönhetően a készülék folyamatosan ellenőrzi a levegő minőségét. Amennyiben a levegő minősége nem megfelelő, a légtisztító azonnal bekapcsol, és elkezdi a hatékony tisztítást.   Milyen egészségügyi panaszok jelentkezhetnek, ha a levegő tisztasága nem megfelelő?  
  • A koszos levegőben könnyebben terjednek a fertőzések, így a megbetegedések aránya jelentősen gyakoribb. Az őszi és téli hónapokban különösen magas az influenzás megbetegedések száma, hiszen az otthonokban akár hetekig is képesek a káros baktériumok keringeni. A koszos levegő kiváló feltételeket biztosít a baktériumok elterjedéséhez, amelyeket a jelenlévők folyamatosan belélegeznek a hétköznapokban.
  • A kellemetlen bőrirritációk és szemviszketések akár néhány nap alatt kialakulhatnak, ha a lakás levegője nem elég tiszta. A levegőben található pollenek és gombák kifejezetten erős viszketést okozhatnak, és akár kiütések is megjelenhetnek a bőr felszínén. A kötőhártya-gyulladás oka sokszor bakteriális, hiszen a koszos levegő folyamatosan irritálja a szemeket. Ha meg szeretné előzni az előbb említett betegségek kialakulását, válogasson a webáruházunkban elérhető légtisztítók közül!
  Hogyan érdemes választani? Az ideális választás mindig az egyedi igények felmérése és megismerése alapján valósítható meg. Fontos az adott lakás vagy helyiség nagysága, illetve a készülékre fordítandó összeg mértéke is. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tapasztalt szakembereink készséggel segítenek az ideális készülék kiválasztásában, hogy Ön egészséges levegőt teremthessen otthonában!