Ha szeret otthon kézműveskedni, akkor felettébb előnyös lehet egy akkumulátoros ragasztópisztoly beszerzése a háztartásába. Szerencsére az akkumulátoros kialakítás segítségével nem kell konnektorhoz kötnie magát és egyúttal a hobbiját sem.

Milyen tevékenységek során ideális?

Használatával lakberendezési tárgyakat, díszeket, kisebb figurákat, de még egyéb kiegészítőket is megjavíthat. Kompakt, pontosan a kézbe illő szerkezetről van szó, amely mivel nem foglal sok helyet, még egy kisebb táskában is elférhet. Tehát utazásokra, kisebb kirándulásokra, de akár rokonlátogatások alkalmával is magával viheti.

Miben más, mint az átlagos ragasztópisztolyok?

Felettébb kis súllyal rendelkezik, ezért nem kell aggódnia azon sem, hogy hosszantartó használatával alaposan igénybe veszi állóképességét, vagy csak megerőlteti a karját. A legújabb kiadású akkumulátoros ragasztópisztolyok már szinte se perc alatt felmelegítik a bennük elhelyezett ragasztó rudat, ezért kívánalmai szerint gyorsan megkezdeti a barkácsolást. Az már csak Önön múlik, hogy milyen anyagokkal szeretne dolgozni: alkalmas fa, üveg, fém, de még műanyag tartós rögzítésére is. Mivel a rúd visszahúzható, így nem szükséges azzal foglalkoznia, hogy egyéb más felületet ér a ragasztóanyag. A LED-es kijelző egy ugyancsak hasznos funkció: azon keresztül játszi könnyedséggel ellenőrizhető a lítium-ion akkumulátor töltöttségi szintje. Tehát beoszthatja a napi teendőit a gép teljesítményhez és az egy töltéssel végezhető 30 perc munkaidejéhezmérve. Praktikus, és teljesen ideális eszköz arra, hogyprecízen kiszolgálja kézműves hobbijait.