Menu
Your Cart

Trotec PSCS 10-3,6V Akkus csavarbehajtó

Trotec PSCS 10-3,6V Akkus csavarbehajtó

PSCS 10-3,6V minőségi akkumulátoros csavarbehajtó
Csavarbehajtó rúd- vagy pisztolyformára alakítható fogantyúval
+ 26 db-os bitkészlet


A kettő-az-egyben markolatnak köszönhetően a Trotec PSCS 10-3,6V akkus csavarbehajtóval olyan helyeken is kényelmesen csavarozhatunk, ahol a szokványos, fix kialakítású pisztolymarkolattal rendelkező csavarbehajtók nem férnek el.  Nehezen hozzáférhető a munkaterület? Állítsuk át a PSCS 10-3,6V akkus csavarbehajtó markolatát rúdformára, és máris problémamentesen dolgozhatunk tovább!

A PSCS 10-3,6V csavarbehajtó minden tekintetben univerzálisnak nevezhető: a forgatónyomaték 6 fokozatban állítható azért, hogy az erőátvitel mindenféle csavarhoz és anyaghoz a legoptimálisabb legyen. Ha fúrni kell, az sem gond, van egy fúrófokozat is.  A beépített forgásirány kijelzőről egy pillantással leolvasható, hogy a gép éppen balra, vagy jobbra forgásra van állítva. A géphez egy 26 részes behajtófej készletet is adunk, így végképp nem lesz olyan munka, amit ne tudnánk elvégezni ezzel az ügyes kis szerszámmal.

A jelszó: Munkára fel!  Aki egyszer kézbevette már ezt a csavarbehajtót, az legszívesebben ki sem adná többet a kezéből. A puha markolatbetét, a kis súly és a jól elhelyezett súlypont kiváló kezelést tesz lehetővé. No, de nem is kell kiadnunk a kezünkből a masinát még akkor sem, ha sokáig dolgozunk vele. Ugyanis beépítettünk egy erős, helytakarékos, memória-hatás mentes 3,6V-os Lítium-Ion akkumulátort, amely garantálja, hogy ne kelljen megszakítani a hosszabb munkákat sem, és akkor se kelljen rögtön töltéssel bíbelődni, ha hosszabb ideig nem használtuk a készüléket, mert ezek a hosszú élettartamú akkuk maguktól szinte egyáltalán nem merülnek le.

Az PSCS 10-3,6V akkus csavarbehajtó aktuális töltöttségi szintjét három szín segítségével mutatja egy jól megvilágított töltöttségjelző. De nem csak ez van jól megvilágítva, hanem maga a munkaterület is: a beépített LED-fényforrás megvilágítja a munkadarabot, így sötétben is biztosan jól tudunk dolgozni vele. 

Garantált minőség

A neves német minőségtanúsító cég, a TÜV garantálja Önnek, hogy megvizsgálták, és minőségi, biztonságos, és jól használható terméknek találták a PSCS 10-3,6-ot. Természetesen nem csak magát a fúró- és csavarbehajtó gépet vizsgáltattuk be, hanem a hozzá tartozó akkutöltőt is. Így biztos lehet benne, hogy a készlet minden darabja kiváló Trotec minőséget képvisel.
 

Kockázatmentes vásárlás


Kockázatmentes vásárlás! Nálunk teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatja meg ezt a kiváló akkus csavarbehajtót, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, valamint egy esetleges meghibásodás esetén a jótállási időn belül cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a csavarbehajtót. Ezzel a két szolgáltatással tulajdonképpen minimálisra csökkentjük a vásárlót terhelő rizikót.

Minden, ami a jó munkához kell:

 • 3,6 V feszültségű erős Lítium-Ion Akkumulátor memóriahatás és magától lemerülés nélkül.

 • Kettő az egyben markolat: 90°-kal elfordítható fogantyúval rúddá alakítható, így a nehezen hozzáférhető helyeken is alkalmas a munkavégzésre

 • Hatfokozatú forgatónyomaték-váltó és fúrófokozat

 • Cserélhető betétek mechanikus reteszeléssel

 • Beépített munkadarab megvilágítás - LED

 • 3 fokozatú akku kapacitás kijelzés

 • Gumírozott lágy fogantyúbetét segítségével kiváló tartás

 • Kényelmes forgásirányváltó és bekapcsológomb reteszelő

 • Alapkészlet része a 26 részes profi betétkészlet és mágneses rögzítő

Eddig ha akkumulátoros csavarbehajtóról volt szó, nem volt sok kínálkozó lehetőség: vagy jó és drága, vagy mindegy milyen, csak az ár számít.

Ennek most vége, a Trotec Power Tools szerszámokkal végre a legésszerűbb döntést hozhatjuk: jó eszköz, jó áron. Mert mi nem csak a mérés- és a légtechnika területén vagyunk jók, hanem az elektromos kéziszerszámok gyártásában is: Profi Trotec megoldásaink vannak, kiváló teljesítmény-ár aránnyal!

Műszaki adatok
Akku névleges feszültség 3.6 V
Akku teljesítmény 1.5 Ah
Akku tipusa Li-ion
Akku töltésjelző 3 fokozatú
Behajtóhegyek száma 24*25 mm + 2*50 mm
Forgatónyomaték 4 Nm
Hortáska van
Maximális fúróátmérő fa: 6 mm fém: 4 mm
Méret (H*SZ*M) 150*120*40 mm
Nyomaték-fokozatok száma 6+1
Sebességfokozatok száma 1
Súly (csomagolás nélkül) 0.38 kg
Szerszámbefogó tipusa hatlapú
Üresjárati fordulat fokozatonként 1. sebességfokozat : 200 min-1
Zaj (dB és távolság) 63 dB (A)

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Thumb File information
TRT-BA-PSCS10-36V-TC-001-HU.pdf 877.07KB 7
 • Készlet: Elfogyott
 • Tipus: TACS PSCS10
 • Súly: 3.00kg
 • Méretek: 150.00mm x 120.00mm x 40.00mm
9.900 Ft
16.800 Ft
Nettó ár: 7.795 Ft