Menu
Your Cart

Trotec PAE 51 Léghűtő - Természetes párolgás okozta hűtés

Trotec PAE 51 Léghűtő - Természetes párolgás okozta hűtés

Trotec PAE 51 Léghűtő 

Természetes párolgás okozta hűtés forró nyári napokra!

 

A Trotec PAE 51 léghűtő egy gombnyomásra kellemes azonnali lenyhülést teremt lakókörnyezetben, irodában. Ön döntheti el a hűtés intenzitását, irányát. 4 fokozatban állítható, kézzel állítható lamellákkal valamint a kapcsolható swing-funkcióval mindig igényeinek megfelelő hűtőt levegő eloszlás biztosítható.
Pihentető alvást biztost a suttogóan halk éjjeli üzemmód, valamint az időzítő funkció. Ilyenkor a léghűtő a beállított idő után automatikusan lekapcsol. A hűtés programok a LED kezelő panelen könnyen beállíthatók/leolvashatók. a még kényelmesebb használatot az infra távirányító biztosítja. 

Kül- és beltérben egyaránt használható!

Otthon, az irodában de akár erkélyen vagy teraszon is hatékonyan használható. Könnyen mozgatható, egyszerűen üzembe helyezhető. A hűtéshez a klímaberendezésekkel ellentétben nem szükséges hűtőközeg. A természetes, párolgás okozta lehűléssel csökkenti a levegő hőmérsékletét. Ehhez a hűtéshez a készülék friss vezetékes vizet igényel, amit a 20 liter befogadóképességű víztartályba töltünk be. A méhsejt szerkezetű párologtatószűrő párásítja a beszívott levegőt és hideg levegőként a ventilátoron keresztül újra kifújja. Ez a hűvös levegőáram frissítő és azonnal érezhető hűtésről gondoskodik. Erőteljes extra hűtésről hidegvíz, jégakku vagy jégkocka hozzáadásával gondoskodhatunk.
Integrált légszűrőjének köszönhetően a PAE 51 készülék egész évben használható légfrissítőként és párásítóként. Száraz téli hónapokban megelőzhetők vele a meghűléses betegségek, melyeknek kedvező táptalajt jelent a száraz, meleg levegő és a kiszáradt nyálkahártya.
2 liter / óra párologtató teljesítményével  és 661 m3/h ventilátorteljesítményével akár 150 m3 légtérfogatú helységméretig használható gazdaságos 110 watt alacsony energiafelhasználás mellett.
 


PAE 51 léghűtő gyakorlati előnyei:

 • 4 az 1-ben léghűtő: léghűtés, szellőzés, légfrissítés és párásítás
 • Hatékony, párolgás okozta lehűlés
 • Hűtőteljesítmény fokozása jégakkuval, jégkockával
 • Swing (természetes szél) üzemmód
 • Beállítható kifújási irány, forgatható lamellák
 • 4 ventilátor fokozat
 • Időzítő
 • Éjjeli üzemmód
 • Nagy víztartály
 • Csendes üzemmód
 • Energiahstékony
 • Automatikus kikapcsolási funkció 15 óra után
 • Szűrőszárító funkció
 • Könnyen mozgatható
 • Futógörgők rögzíthetők
 • Kábelfeltekercselő
 • Egész évben használható! Nyáron hűt, télen párásít.

 

PAE 51 léghűtő műszaki adatai:

Hálózati csatlakozás: 220-240 V/50 Hz
Teljesítményfelvét: 110 W
Csatlakozó: CEE 7/16
Működési tartomány: 5-43 °C
Felhasználási terület: 150m3/ 50 m2
Kábelhossz: 1,8 m
Zajszint(1m távolság):  60 dB (A)
Méret (HxSzxM): 390x342x897 mm
Víztartály: 20 l
Súly:  8 kg
Ventilátor fokozat: 2 / Swing funkció
LED kijelző
Be és kikapcsolási idő beállítható
Légmegmozgató képesség: 661 m3/h
Magyar nyelvű leírás

A SecoSan-nal biztosított a jobb vízminőség! Kevesebb baktérium telepszik meg a párásítóban

Fontos: A párásítókban baktériumok is szaporodhatnak. A rendszeres tisztítás és karbantartás mellett a SecoSan rúd használatát javasoljuk, aminek segítségével a víz tartósan tisztább marad kevesebb csírát és baktériumot fog tartalmazni. A SecoSan nagyszerűsége feületaktív, mozgékony ezüst ionokkal való feltöltöttéségében rejlik, amik a csírákkal és baktériumokkal érintkezésbe lépve feltartóztatják őket, és jelentősen csökkentik szaporodásukat. A teljesen önadagolós SecoSan iontároló igazoltan hatékony, mely napi vízcsere esetén is fél éven át biztosítja a víz tisztább állapotát. Kérjük vegye figyelembe, hogy teljes baktériummentesség nem érhető el! 

Nagyon fontos a párásított víz tisztasága. Ezért igyekezzen elkerülni, hogy a víz álljon a tartályban. Amit rövid időn belül nem használ fel, azt ürítse ki és töltse fel friss vízzel. Ha nem használja a készüléket, szárítsa ki a berendezést.

A vízkövet el kell távolítani, mert az a szennyeződések táptalaja lehet, de ne dörzsölje azt, mert az akár szemmel nem látható mikro-karcolásokat okozhat, ahová további baktériumok telepedhetnek. A vízkövet dözsölés nélkül, citromsavval kell feloldani.

A karbantartásokat végig tiszta és fertőtlenített kézzel végezze. A kéz tisztítását és fertőtlenítését a karbantartás közben is érdemes többször megismételni az egyes munkafolyamatok között, ha szennyezett felületeket érinettünk.

Továbbá ne használjon olyan törlőkendőt, amit más eszköz takarítására használt. Használjon ehelyett minden alkalommal új, szöszölés és karcolásmentes törlőkendőt. A különböző anyagokkal előre átitatott nedvestőrlők, babakendők erre a célra nem megfelelőek. A használt és kimosott törlőkendők pedig baktériumokat tartalmazhatnak.

Emellett feltétlenül tartsa be a használati utasításban leírt további tisztítási és karbantartási műveleteket és a szűrőcseréket is!

Vegye figyelembe, hogy teljes baktériummentesség nem érhető el!


Amennyiben a termék elnyerte tetszését kérem helyezze a kosárba.

Műszaki adatok
Ajánlott helyiségnagyság 150 m3/ 50 m2
Hálózati csatlakozás 220-240 V / 50 Hz CEE 7/16
Hűtőközeg (tipus és mennyiség) levegő
Kábelhossz 1.8 méter
Levegő kilépési sebessége 7 m/s
Méret (H*SZ*M) 390x342x897 mm
Működési tartomány: hőmérséklet 5-43°C
Párologtató teljesítmény (l/24h) 2 l/h
Súly (csomagolás nélkül) 8 kg
Teljesítményfelvétel 110 W
Ventilátor fúvófokozat 661 m3/h 4 fokozat
Ventilátor tipusa radiál
Víztartály 20 l
Zaj (dB és távolság) 60 dB(A) 1 méter

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Thumb File information
TRT-BA-PAE51-TC-002-DE.pdf 2.82MB 10
 • Készlet: Elfogyott
 • Tipus: TKP PAE 51
 • Súly: 8.00kg
 • Méretek: 390.00mm x 352.00mm x 897.00mm
95.300 Ft
Nettó ár: 75.039 Ft