Menu
Your Cart

Trotec PSCS 11-16V Akkus fúró és csavarbehajtó

Trotec PSCS 11-16V Akkus fúró és csavarbehajtó

Trotec PSCS 11-16V Li-ion
akkumulátoros fúró- és csavarbehajtó

 

Tökéletes megoldás igényes felhasználónak

 

Bivalyerős csavarozás, erőteljes fúrás, kényelmes fogás, és tartás, gyorsan cserélhető, egy töltéssel sokáig működő akkumulátor: ez mind a német Trotec PSCS 11-16V. Magyarul minden, amit egy márkás, minőségi akkumulátoros fúró- és csavarbehajtó géptől elvárhatunk. És ez még nem minden.

A Trotec PSCS 11-16V akkus fúró azoknak a felhasználóknak készült, akiknek egyszerre van szüksége erőre, kényelemre változó munkakörülmények között is.  A beépített elektronikus fordulatszámszabályozó segítségével két dolgot is megtehet egyszerre: erővel dolgozhat, de ugyanakkor finoman adagolhatja azt. Ez nagyon hasznos például bútorok összeszerelésénél vagy tetőtér-beépítésnél. 19 fokozatban állítható nyomaték, egy plusz fúrófokozat, és egy robusztus 2-fokozatú, fémből készült hajtómű garantálja, hogy mindig pontosan a csavarmérethez és az anyaghoz szükséges erő kerül bevetésre. Fában egészen 25 mm átmérőig fúrhatunk, fémben 10 mm-ig. Biztos, hogy az akkus fúró mindig jó irányba forog majd, mert a beépített forgásirány-kijelzőről egy pillantással leolvashatjuk a forgásirányt.

Ahol sok erő van, ott a biztonság is nagyon fontos. Ezért van ellátva a Trotec PSCS 11-16V akkus fúró többek között beépített gyorsfékkel, és véletlen elindítás elleni rögzítővel.  Még azokon a helyeken sem kell sötétben tapogatóznunk, ahol nincs hely, vagy  lehetőség a munkaterületet külső lámpával megvilágítani, mert a beépített LED-es megvilágításnak köszönhetően mindig a munkaterületre vetül az erős fény.
Gyors és egyszerű a fúró- és csavarozófejek cseréje a gyorsrögzítésű tokmány segítségével, és az automatikus orsórögzítés is a biztonságot segíti a szorosabb fejrögzítéssel. A tokmányba bármilyen,  kereskedelemben kapható szokványos csavarbehajtó- vagy fúrófej befogható, 10 mm-es szárátmérőig.

Nincs kéznél megfelelő fej? Bővítse készletét, rendelje meg a PSCS 11-16V mellé a Trotec saját, 32 részes behajtófejkészletét. Fúráshoz pedig a Trotec szintén külön megvehető 15 részes fa- és fémfúró készletét ajánljuk. A Trotec név itt is garancia a jó minőségre.

Nem baj, ha sokáig tart a munka...

Minél nagyobb teljesítményű egy szerszám, annál fontosabb, hogy megbízhatóan simuljon a tenyérbe, és hosszabb idő után se fáradjon el a kéz. A PSCS 11-16V  akkumulátoros fúrógép ebből a szempontból is ütős: az ergonómikus kialakítás, a jó súlyelosztás, és a lágy fogantyúbetétek biztos fogást adnak, és hosszú távon sem fárad el a kéz, és nem romlik a munka minősége. Még gyorsabban előkaphatjuk az akkumulátor fúrógépet, ha felszereljük a nadrágszíj akasztót, és a nadrágszíjra akasztva visszük magunkkal az akkus fúrót.

Az energikus, 16 V-os cserélhető akkumulátor a lítium-ion technológiának köszönhetően sem memóriahatást, sem spontán kisülést nem produkál, és az akkus fúróhoz adott gyorstöltővel egy óra alatt teljesen feltölthető.

A Trotec akkus fúró előnyei a mindennapi használat során:

 • 16 V-os erős lítium-ion akkumulátor memóriahatás és önlemerülés nélkül.

 • Erős motor 2-fokozatú hajtóművel.

 • 19 fokozatú fordulatszám szabályozó + 1 fúrófokozat.

 • Gyorstokmány automatikus orsórögzítéssel.

 • Fokozatmentes fordulatszámbeállítás gyorsfékkel.

 • Beépített LED-es világítás.

 • Gyorstöltő: 1 óra alatt teljes feltöltés.

 • Háromfokozatú világító töltöttségjelző.

 • Gumibevonatú lágy fogantyúbetét, különösen jó fogást biztosít.

 • Kényelmes fordulatszámváltás, és véletlen bekapcsolás elleni védelem.

 • Övre szerelhető akasztó, segítségével könnyebben szállíthatjuk az akkus fúrót, és kényelmesebben hozzáférhetünk.

A PSCS 11-16V akkumulátoros fúró- és csavarozógképhez az alábbi tartozékokat adjuk: övakasztó, 2 fej, gyorstöltőkészülék, hordozókoffer.

Garantált minőség

 

Németországban a termékek minőségét a TÜV nevű szervezet felügyeli. A TÜV neve garancia, hogy a termék minőséget és értéket képvisel, biztonságos, és jól működik. Nem csak magát az akkumulátoros fúrót, hanem a hozzátartozó akkumulátortöltőt is bevizsgáltattuk, így Ön biztos lehet benne, hogy az egész készlet minden darabja megfelel a TÜV által támasztott magas követelményeknek.

A akkus fúróhoz mellékelt nadrágszíj akasztóval kényelmesen elhelyezhetjük azt a nadrágszíjon, és amikor szükséges, egy kézzel leakaszthatjuk. A PSCS 10-16 a felszerelt akasztóval együtt is megáll álló helyzetben. Ha az akasztó nem szükséges, egyszerűen levehető.
 

Márkás akkumulátoros fúró jó áron

Eddig, ha akkumulátoros fúró- és csavarozógépet kerestünk, kompromisszumot kellett kötni. Az akkumulátoros fúrók vagy drágák voltak, és jó minőségűek, vagy olcsók, de nem volt garancia a minőségre.
A Trotec Power Tools szerszámokkal a legokosabb döntést hozhatjuk: jó, és jó az ára is. Mi ugyanis nem csak a légtechnikai- és mérőberendezésekben vagyunk jók, hanem az elektromos kéziszerszámokban is: jó megoldásokat kínálunk kiváló ár-érték aránnyal, Önnek is! 

Kockázatmentes vásárlás

Nálunk teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatja meg az akkus fúrót, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, valamint egy esetleges meghibásodás esetén a jótállási időn belül cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a fúrógépet. Ezzel a két szolgáltatással tulajdonképpen minimálisra csökkentjük a vásárlót terhelő rizikót.

 

Műszaki adatok
Akku névleges feszültség 16 V
Akku teljesítmény 2 Ah
Akku tipusa LI-ion
Akku töltésjelző 3 fokozatú
Behajtóhegyek száma 2*50 mm
Forgatónyomaték 30 Nm
Hortáska van
Maximális fúróátmérő fa: 25 mm fém: 10 mm
Méret (H*SZ*M) 180*210*70 mm
Nyomaték-fokozatok száma 19+1
Sebességfokozatok száma 2
Súly (csomagolás nélkül) 1.4 kg
Szerszámbefogó tipusa Gyosbefogó tokmány max. 10 mm
Üresjárati fordulat fokozatonként 1. fokozat: 0 - 400 min-1 2. fokozat: 0 - 1.400 min-1
Zaj (dB és távolság) 69.5 dB(A)

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Thumb File information
TRT-BA-PSCS11-16V-TC-002-HU.pdf 2.28MB 7
 • Készlet: Készleten
 • Tipus: TACS 11-16V
 • Súly: 3.00kg
 • Méretek: 180.00mm x 210.00mm x 70.00mm
19.450 Ft
20.790 Ft
Nettó ár: 15.315 Ft