Menu
Your Cart

Blue 7000 Ózongenerátor, léghigiéniai berendezés

Blue 7000 Ózongenerátor, léghigiéniai berendezés

OZONEGENERATOR Blue 7000 
léghigiéniai berendezés 

 

A készülék két ózonlapot tartalmaz, így összesen 7 g/h ózonkibocsátásra képes

 

 

 

Egészségünk megőrzése egyre nagyobb szerepet kap életünkben. Ezért is fontos megemlíteni, hogy miközben az allergiaszezon idején lakásunkba menekülünk, nem is gondolunk bele, hogy szobánkban ülve is számos allergiaokozót lélegezhetünk be.

Amikor egy megbetegedés miatt kénytelenek vagyunk otthonunkban maradni, az elszaporodó kórokozók miatt akár tovább is tarthat gyógyulásunk. Ennek megelőzésében nyújt segítséget a Ozonegenerator Blue 7000. Amellett, hogy semlegesíti a kellemetlen szagokat, az átszűrt levegőben minimalizálja a pollenek arányát.

A készülék kétszeres teljesítményre képes a  Ozonegenerator Black 3500-hoz képest. Mivel két ózonlapot tartalmaz, ózonkibocsátása 3.5 g/h és 7 g/h között szabályozható, ezáltal alkalmas a nagyobb szobák levegőjének tisztítására is, így segítve a légúti problémák kialakulását.

Az optimális ózonkoncentráció kiválasztásakor célszerű figyelembe venni a kezelni kívánt terület méretét és a levegő szennyezettségét. Fontos azonban, hogy a kezelés ideje alatt sem emberek, sem állatok nem tartózkodhatnak a helyiségben.


Az ózongenerátor adalékanyag és kemikália nélkül, ózongáz termelésével képes szagtalanítani a nagyobb légtereket is. Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. A makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok száműzése már lehetséges az ózontechnológiával. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes, friss, tavaszi eső illatot. A készülékben található ózonlap körülbelül 1 éven belül el használódik, ekkor már érdemes kicserélni. 


 

 
Műszaki adatok
Hálózati csatlakozás 220-240V / 50Hz
Ózon kibocsátás 3,5 - 7 g/h
Súly (csomagolás nélkül) 2,9
Teljesítményfelvétel 100 W
Zaj (dB és távolság) 45 dB

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Készlet: Készleten
  • Tipus: U BLUE 7000
  • Méretek: 220.00mm x 170.00mm x 160.00mm
84.900 Ft
Nettó ár: 66.850 Ft