Menu
Your Cart

Szállítási információk

A megrendelt termék házhoz szállítása és díjfizetési módok

Üdvözöljük a német Trotec és Aktobis márka magyarországi képviseletének a honlapján!

Az alábbiakban tájékoztatjuk látogatóinkat arról, hogyan vehetik át a termékeket személyesen és a házhozszállítás során, valamint, hogy milyen költségekkel lehet számolni.
Természetesen lehetőség van személyes árú átvételre is Kecskeméti telephelyünkön, de vállalkozásunk elsősorban webáruházként működik. Mind a vásárló mind pedig saját magunk számára egyszerűbb a csomagok házhozszállítása.

kockazatmentes-vasarlas-szallitas
Amennyiben interneten rendel, úgy 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk a terméket. Nálunk kockázatmentesen vásárolhat, ugyanis a vásárlástól számítva 14 munkanapon belül bármikor visszaküldheti hozzánk az eszközt, és visszafizetjük annak teljes árát. Ezzel a szolgáltatással tulajdonképpen teljesen eloszlatunk minden bizonytalanságot, hiszen a vevő ezen idő alatt biztos megtapasztalja, hogy megfelelő -e számára az adott készülék. Bátran nyújtjuk a 14 napos pénz-visszafizetési garanciát, hiszen vásárlóink maximálisan elégedettek berendezéseinkkel!

Szállítási módok:

Webáruházunk megrendeléseit belföldön általában a GLS futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése rendszerint munkanapokon 8-17 óra között történik. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, akkor érdemes munkahelyi címét megadni, vagy egyes településeken a futárszolgálatok felár ellenében hétvégi kézbesítést is vállalnak. Utóbbinak a lehetőségét mindenképp érdemes velünk ellenőriztetni az adott településsel kapcsolatban. A futárszolgálat kétszer, két egymás utáni napon próbálja meg kézbesíteni a csomagot.

Külföldi szállítás

Külföldi szállítás is megoldható. Ebben az esetben kérem telefonon egyeztessen velünk a szállítás módjáról és annak költségről. 30 kg-ig pl. GLS futárszolgálattal, nehezebb termékek esetében pedig egyéb szállítmányozó cégekkel is dolgozunk.

Fizetési feltételek

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítőjén és a visszaigazoló levélben minden költséget tartalmaz.

A következő fizetési lehetőségek közül választhat:

  1. Utánvét: A csomagot a futár kézbesíti és átvételkor kell neki a termék árát és a szállítási költséget készpénzben vagy bankkártsával kifizetni.

  2. Banki utalással: Megrendelés után a visszaigazolásban szerepelni fog a teljes összeg és a bankszámlaszámunk. Miután beérkezett bankszámlára a rendelés összege, haladéktalanul átadjuk a terméket a futárnak. Ebben az esetben a futárnak már nem kell fizetni semmit. Számlaszámunk: 14100141-45947949-01000004 Sberbank

  3. Készpénz: Telefonos egyeztetés után telephelyünkön, vagy irodánkban készpénzzel vagy bankkártyával is fizethet.

  4. Online bankkártyás fizetés a CIB bank fizetési felületen keresztül gyorsan és biztonságosan.A megrendelés véglegesítése után a CIB bank által üzemeltetett biztonságos oldalára vezetjük, ahol banktól függetlenül bármilyen VISA, MASTERCARD betéti vagy hitelkártyával fizethet.

A szállítási határidő általában 1-3 munkanap. Ennél hosszabb szállítási határidő esetén felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel.

Házhoz szállítás díjszabása

  • 0 -5 kg-ig bruttó 1.400 Ft (pl. akkus fúrók, mérőműszerek, szűrők, tartozékok)

  • 5.1 -17 kg-ig bruttó 1.900 Ft (pl. háztartási páramentesítők, háztartási készülékek)

  • 17.1 - 30 kg-ig bruttó 3.000 Ft (pl. 2 páramentesítő együtt)

  • 30.1 - 45 kg-ig bruttó 3.500 Ft (pl. 3 páramentesítő együtt)

  • 45.1- 60 kg-ig bruttó 6.000 Ft

  • 60.1 kg felett bruttó 9.000 Ft

Rendeljen nálunk bizalommal, és legyen Ön is elégedett ügyfelünk!