Menu
Your Cart

Párásítás

A párásító és léghűtő berendezések jótékony hatásának fenntartása érdekében nagyon fontos a párásított víz tisztasága, nehogy sok csíra/baktérium kerüljön a levegőbe a készülék nem megfelelő használata miatt! Ezért igyekezzen elkerülni, hogy a víz sokáig álljon a tartályban. Minden nap ürítse ki és töltsön bele friss vizet a tartályba. Ha nem használja a párásítót, ürítse ki a készülék víztartályát és szárítsa is azt ki.

Megelőzésre javasoljuk a SecoSan® Stick és/vagy „LiQVit“ folyadék használatát.

A SecoSan® Stick-et egyszerűen a víztartályba kell helyezni, és az hat hónapig jelentősen csökkenti a csíraszámot (vezető német vizsgálóintézetek által tesztelve). A SecoSan® nem nano-ezüst készítmény, nem tabletta és nem vízoldható por- vagy csepegtethető termék. Csak a SecoSan® aktív hatóanyaga® rendelkezik szabadalommal védetten előállított, mikroporózus felületű iontárolóval, amely önmegújító, önszabályozó effektust, és ezzel hosszan tartó hatást garantál a kezelt vízben – túl- vagy aluladagolás kizárva!

Mint a SecoSan® Stick, a „LiQVit“ folyadék is a csíra- és algaképződés megakadályozására szolgál. Ezen túlmenően ez a higiéniaszer csökkenti a víz felületi feszültségét is, ami fokozott párologtatáshoz vezet.

Gyártó: Trotec
Kompakt (irodai) párásító 800 m3-ig - Trotec B 400 Párásítás és levegőmosás egyben, kitűnő ár/érték arány, fém ház! A Trotec B-400® (irodai) párásít&o..
159.000 Ft
Nettó ár:125.197 Ft
Trotec B 600 Professzionális, nagy kapacitású párásító irodákba, múzeumokba Trotec B 600 Professzionális, nagy kapacitású párásító irodákba, múzeumokba
Új Előrendelhető
Gyártó: Trotec
B600 - Mobil professzionális nagy kapacitású párásító Megrendelés előtt kérem érdeklődjön a vevőszolgálatunkon a párásító rendelkezésre állásáról &eacut..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Trotec B 500 Ipari, irodai párásító - 1050 m3-ig 60/nap, távirányítható Trotec B 500 Ipari, irodai párásító - 1050 m3-ig 60/nap, távirányítható
Elfogyott
Gyártó: Trotec
B500 - irodai, ipari párásító berendezés távvezérléssel Megrendelés előtt kérem érdeklődjön a vevőszolgálatunkon a párásító rendelkezésre állásáró..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Mutasd 1 tól 3 -ig 3 (1 oldalakat)