Menu
Your Cart

Páramentesotő.hu blog

20 júl. Mobil klíma esetében kivezetésmegoldások: hogyan csináljuk hatékonyan?
Ristvan 0 106
Az otthoni levegő szellőztetésére és hűtésére használt mobil klímának egyik legfontosabb feltétele a biztonságos kivezetés. Blogbejegyzésünkben a mobi..
20 júl. Az ózon használata fertőtlenítés céljából
Ristvan 0 101
Ha ózont használunk fertőtlenítés céljából, akkor a levegőben lévő mikroszkopikus részecskéket távolíthatjuk el, hogy tiszta és friss oxigént kapjunk...
20 júl. Fűtés klímával - Hogyan csináljuk okosan?
Ristvan 0 123
Fűtés klímával? Ma már szinte minden légkondicionáló berendezéssel lehetséges a lakás hűtése és egyben fűtése is. Az, hogy ezt hogyan tudjuk okosan ki..
20 júl. Párásító készülék minden háztartásba
Ristvan 0 98
A levegő szárazságát egy csapásra megszüntethetjük párásító készülék segítségével. Ez a hasznos kis készülék minden háztartás elengedhetetlen kiegészí..
20 júl. Nagy teljesítményű klíma: okozhat még meglepetést!
Ristvan 0 71
A nagy teljesítményű klíma akár otthonunkban, akár ipari célokra is kiválóan alkalmazható. Ha ilyen berendezésre van szükségünk, akkor érdemes olyan d..
20 júl. Az akkumulátoros szerszámok hatékonysága
Ristvan 0 56
Az otthoni lakberendezés és építkezések sztárjai az akkumulátoros szerszámok! Könnyítse meg és vágjon bele saját kezűleg a barkácsolásba profi, minősé..
20 júl. Ilyen egy jó háztartási párologtató készülék
Ristvan 0 66
Egy párásító és párologtató készülék az otthoni kellemes légkör szinten tartásához és közérzetünk javításához elengedhetetlen. Minden háztartásban elő..
20 júl. Dohos szag a lakásban - Mit tehetünk?
Ristvan 0 440
A dohos szag a lakásban és annak eltüntetése minden háztartásban fontos kérdésnek számít. Az áporodott, kellemetlen szagú levegő sajnos a legtisztább ..
20 júl. Milyen klímát vegyek otthonra?
Ristvan 0 45
Az esetleges kinti hőség nagyban befolyásolhatja közérzetünket, így ha eljön az idő, jogosan teszi fel magának a kérdést: Milyen klímát vegyek? A légk..
26 ápr. Sokoldalú társ a fűtésben az infra sötétsugárzó
Ristvan 0 142
A megfelelő hőmérséklet alapvetően határozza meg a komfortérzetünket, legyen szó kültérről vagy belső helyiségről. Ez az otthonunkra hatványozottan ig..
19 ápr. Kincset ér a háztartásban az akkumulátoros kézi porszívó
Ristvan 0 45
Ahogy egyre többször süt be a Nap az ablakon, egyre könnyebb észrevennünk a szálló port a levegőben. A leggondosabb takarítás mellett is újra és újra ..
19 ápr. Így egészítheti ki az okosotthonokat kánikulában a mobil klíma
Ristvan 0 147
Az utóbbi évek tapasztalata alapján elmondható, hogy a hosszú zimankó után hirtelen tör ránk a kánikula. Nem árt tehát már időben felkészíteni otthona..
Mutasd 1 tól 12 -ig 510 (43 oldalakat)