Menu
Your Cart

Penész

03 febr. Korszerű és hatékony párátlanító készülék Trotec minőségben
Ristvan 0 101
A téli időszak beköszöntével egyre kevésbé szívesen szellőztetjük át a lakásunkat, munkahelyünket. Egyrészt nem szeretnénk elpocsékolni a fűtés által ..
25 okt. Előzzük meg a penészt fürdőszobai páraelszívó használatával
Ristvan 0 379
Azokban az épületekben, ahol a napjaink nagy részét töltjük, fontos, hogy ne legyenek az egészségünkre káros anyagok. Ez az otthonunkra és a munkahely..
29 júl. Így válasszunk igazán hatásos penészgátló módszert
Ristvan 0 97
Az otthonunk békéjét és kényelmét sokszor olyan tényezők zavarhatják meg, amelyekre nem is gondoltunk. Igazán kellemetlen például, amikor szürke, feke..
08 febr. A párás lakás komoly egészségügyi kockázattal járhat
Ristvan 0 769
Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat az otthonunkban, fontos, hogy milyen a levegő hőmérséklete és páratartalma. A túl párás lakásban az ideálisnál nagyob..
19 nov. A téli szezon újdonsága: a fűtő klíma
Ristvan 0 105
A köztudatban, ha klímberendezésről van szó, a legtöbben csak a levegő hűtésére gondolnak. Azonban ma már télen is kiválóan alkalmazhatjuk a fűtő klím..
19 nov. Hatásos penészölő módszerek a téli időszakra
Ristvan 0 82
Ahogy az időjárás hidegebbre fordul, egyre nagyobb eséllyel jelenik meg a penészgomba a falakon. Nem számít, hogy új lakásról vagy régi pincéről van s..
09 júl. Hasznos tudnivalók az ipari hűtéstechnológiáról
Ristvan 0 61
Weboldalunk a lakossági célra való készülékek mellett forgalmaz ipari tevékenységre való berendezéseket is, többek között ipari hűtéstechnológiával ka..
05 máj. Hogyan kezelhetők véglegesen a nedves fal által okozott gondok?
Ristvan 0 227
A nedves fal legelső jele a kellemetlen, szúrós szagú penész megjelenése. Kiváltó oka a magas páratartalom, amely jelentősen megnöveli a fal nedvesség..
17 ápr. A fekete penész eltávolítása egyáltalán nem teljesíthetetlen feladat!
Ristvan 0 116
A fekete penész eltávolítása fontos, kihagyhatatlan feladat, ami azonnali teljesítésre vár. De hogyan, jöhet a logikus és jogos kérdés. Páramentesítő ..
27 jan. Kellemetlen szagok semlegesítése hatékonyan és véglegesen
Ristvan 0 209
Ahhoz, hogy a lakás levegője tiszta és egészséges legyen, elengedhetetlen a kellemetlen szagok semlegesítése. Ismerje meg a szúrós, orrfacsaró szagoka..
03 jan. A penész kártékony hatása a szervezetre
Ristvan 0 173
A penész jelenléte nem csak kellemetlen látvánnyal és szagokkal jár, hanem a szervezetre is kártékony hatással van. Ismerje meg, hogy milyen negatív e..
03 jan. Páralecsapódás megszüntetése a lakásban hatékony módszerekkel
Ristvan 0 178
A magas páratartalommal járó páralecsapódás számos lakásban okoz problémákat. A magas páratartalom nemcsak a penész kialakulásához, hanem egészségügyi..
Mutasd 1 tól 12 -ig 36 (3 oldalakat)