Menu
Your Cart

Mobil klímák

20 júl. Mobil klíma esetében kivezetésmegoldások: hogyan csináljuk hatékonyan?
Ristvan 0 986
Az otthoni levegő szellőztetésére és hűtésére használt mobil klímának egyik legfontosabb feltétele a biztonságos kivezetés. Blogbejegyzésünkben a mobi..
25 okt. A mobil klíma inverteres kivitelének előnyei a lakásban
Ristvan 0 609
A legtöbben azt gondolják, hogy a mobil klíma inverteres verzióban kizárólag nyáron alkalmazható. Ezzel szemben a mai modern klímák már nem csak hűten..
05 júl. A légkondicionálók használata hűtésre és fűtésre
Ristvan 0 465
Ha a légkondicionálók vagy klíma kifejezést halljuk, rögtön a hűvös levegő jut eszünkbe. Ugyan a kevésbé modern gépek valóban érdemben csak hűtésre al..
20 máj. Ezektől függ a klíma fogyasztása
Ristvan 0 1049
A klíma fogyasztását számos tényező befolyásolhatja. Érdemes ezekkel a klímavásárlás előtt megismerkedni, hiszen nagy összegeket takaríthatunk meg, ha..
20 máj. Párásítók összehasonlítása - Ezekre figyeljen a választásnál!
Ristvan 0 804
Mint ismeretes, a túl száraz levegőnek is számos károsító hatása van. Ezen sokat tud segíteni egy jól kiválasztott párásító készülék. Cikkünkben ismer..
08 ápr. Környezetbarát és költséghatékony német álló klíma
Ristvan 0 365
Álló klíma segítségével Ön is komfortos hőmérsékletet teremthet bármelyik helyiségben. Az álló klímák könnyen mozgathatók, így az otthonok mellett iro..
03 szept. A halk mobil klíma nem zavarja a mindennapokat
Ristvan 0 1348
Az elmúlt években egyértelműen megfigyelhető, hogy egyre magasabbra szökik nyáron a hőmérséklet, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a lakásokban is elv..
16 aug. Amikor a mobil klíma a lehető legjobb választás
Ristvan 0 661
Amikor a megfelelő paraméterekkel rendelkező légkondicionáló készülék kiválasztása kerül napirendre, akkor az összes lényeges szempontot górcső alá ke..
21 jún. A kivezetés mobil klímákhoz könnyedén kivitelezhető!
Ristvan 0 233
A kivezetés mobil klímákhoz egyáltalán nem megoldhatatlan feladat, még extra helyzetekben sem. Műemlék jellegű házaknál például nem egyszer kihívást j..
21 máj. Milyen tendenciáról árulkodnak a mobil klíma vélemények?
Ristvan 0 1204
A mobil klíma vélemények nem kíméletesek, őszintén beszámolnak a használattal kapcsolatos előnyökről, hátrányokról és az egyéb lényeges információkról..
05 ápr. Kivezetés mobil klímákhoz: praktikus és takarékos megoldás!
Ristvan 0 1056
Mivel ezeknek a készülékeknek a helyét gyakran változtatjuk, így mindenképpen megoldást kell találni erre. A falakat mindenhol nem lehet átfúrni, ezér..
08 márc. Mobil léghűtő az optimális hőmérséklet megteremtéséért
Ristvan 0 256
Hazánk klímája az elmúlt években jelentős változáson ment keresztül. Az átmeneti hónapok lassan eltűnőben vannak, és nem ritka, hogy a fürdőruhás idős..
Mutasd 1 tól 12 -ig 46 (4 oldalakat)