Menu
Your Cart

Páramentesítők

20 júl. Dohos szag a lakásban - Mit tehetünk?
Ristvan 0 2572
A dohos szag a lakásban és annak eltüntetése minden háztartásban fontos kérdésnek számít. Az áporodott, kellemetlen szagú levegő sajnos a legtisztább ..
31 márc. A páratartalom megfelelő szintjének fontossága
Ristvan 0 542
A közvetlen környezetünk, ahol az időnk nagy részét töltjük, nagyban befolyásolja a közérzetünket. Ez nem csupán a használati tárgyainkra vagy az otth..
03 febr. Légtisztítás és páramentesítés egyben a HEPA szűrős Trotec TTK 64 készülékkel
Ristvan 0 584
Zárt tereink levegője időről időre tisztításra szorul. Manapság egyre többen fordítanak gondot arra, hogy egészséges környezetben töltsék a napjaikat...
03 febr. Mire használható egy páramentesítő 20l/nap teljesítménnyel?
Ristvan 0 959
A minket körülvevő környezet különféle mérőszámai alapvetően meghatározhatják a lelki és fizikai állapotunkat. Különös jelentősége van az általunk bel..
03 febr. Korszerű és hatékony párátlanító készülék Trotec minőségben
Ristvan 0 523
A téli időszak beköszöntével egyre kevésbé szívesen szellőztetjük át a lakásunkat, munkahelyünket. Egyrészt nem szeretnénk elpocsékolni a fűtés által ..
03 febr. Honnan tudjuk, mi az ideális páratartalom mértéke?
Ristvan 0 1056
A minket körülvevő levegő, amelyet belélegzünk, alapvetően meghatározza a közérzetünket. A kellemes hőmérséklet, az ideális páratartalom mind hozzájár..
03 febr. Így tartható ideális szinten a páratartalom a babaszobában
Ristvan 0 961
Amikor újszülött érkezik a családba, számos dolog megváltozik a környezetünkben. Elsőre talán nem tűnik olyan fontosnak, hogy mekkora a páratartalom a..
03 febr. A falvizesedés megszüntetése összetett feladat
Ristvan 0 682
Az épületek szerkezetének épsége esztétikai és biztonságtechnikai szempontból is jelentős. Épp ezért, amint észleljük, azonnal ajánlott a falvizesedés..
25 okt. Előzzük meg a penészt fürdőszobai páraelszívó használatával
Ristvan 0 1681
  Azokban az épületekben, ahol a napjaink nagy részét töltjük, fontos, hogy ne legyenek az egészségünkre káros anyagok. Ez az otthonunkra és a munkah..
25 okt. Emiatt rendkívül fontos a páratartalom mérése
Ristvan 0 866
Ahhoz, hogy egészségünket megőrizhessük, a napjainkat szervezetünk szempontjából optimális körülmények között kell töltenünk. Ehhez hozzátartozik a me..
25 okt. Mikor szükséges a borospince szellőztetése?
Ristvan 0 1622
Ha egyszerűen szeretnénk megválaszolni a címben szereplő kérdést, azt felenék: mindig. Érdemes azonban részletesebben is körüljárni a borospince szell..
29 júl. Így válasszunk igazán hatásos penészgátló módszert
Ristvan 0 579
Az otthonunk békéjét és kényelmét sokszor olyan tényezők zavarhatják meg, amelyekre nem is gondoltunk. Igazán kellemetlen például, amikor szürke, feke..
Mutasd 1 tól 12 -ig 277 (24 oldalakat)