Menu
Your Cart

Mérőműszer

31 márc. Grillhőmérő, rádiós termosztát, infravörös hőmérő - praktikus mérőeszközök a lakásban
Ristvan 0 49
Otthonunkban bármelyik pillanatban adódhat olyan helyzet, hogy mérőeszközökre van szükségünk. Legyen szó építkezésről, felújításról vagy gyors javítás..
18 febr. Ezért kellene minden lakásba egy hő- és páratartalom-mérő készülék
Ristvan 0 614
Az otthonunkban uralkodó légkörnek nem csupán lélektani szempontból kell egészségesnek lennie ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Fontos, hogy fizikai s..
03 febr. Ismerjük meg a leghasznosabb mérőműszerek fajtáit
Ristvan 0 32
A társasházi lakások és a kertes házak körül is bármikor adódhatnak olyan feladatok, ahol méréseket kell végeznünk. Sőt, a hőmérséklet és a páratartal..
25 okt. Emiatt rendkívül fontos a páratartalom mérése
Ristvan 0 200
Ahhoz, hogy egészségünket megőrizhessük, a napjainkat szervezetünk szempontjából optimális körülmények között kell töltenünk. Ehhez hozzátartozik a me..
26 máj. Lakásfelújításkor jól jön az anyagnedvesség-mérő
Ristvan 0 69
Hobbi barkácsolók és szakemberek számára is elérhetőek olyan mérőeszközök, amelyek megkönnyítik az építési munkálatokat. Egy távolságmérő, egy anyagne..
26 máj. Hasznos kellék felújításkor az érintés nélküli fázisceruza
Ristvan 0 232
Legyen szó bármilyen kétkezi munkáról, megfelelő eszközökkel sokkal könnyebb dolgozni. Hobbi barkácsolók és profi szakemberek számára is jó szolgálato..
15 ápr. Nedvességmérő, fázisceruza, távolságmérő - praktikus eszközök nem csak profiknak
Ristvan 0 36
Ebben a bejegyzsében a különböző eszközökről (például a fázisceruzáról) lesz szó. Manapság, amikor beszűkültek az otthonunkon kívüli lehetőségeink, eg..
15 ápr. Praktikus infravörös hőmérő minden háztartásba
Ristvan 0 46
Akár felújítunk, akár építkezünk, vagy csak hobbi barkácsolók vagyunk, vannak eszközök, amelyek megkönnyítik a dolgunkat. Ilyen az infravörös hőmérő i..
08 febr. Kényelmes és hasznos fűtési kellék a rádiós termosztát
Ristvan 0 119
Ahogy beköszönt az ősz, kezdeti veszi a fűtési szezon. Sok lakásban gondot okoz a hőmérséklet megfelelő szinten tartása. Ez különösen igaz az elégtele..
22 dec. A biztonságos faszerkezetek záloga a nedvességmérő
Ristvan 0 44
Nagyon hasznos eszköz a fa víztartalmát kimutató nedvességmérő műszer. A fa az egyik legrégebbi, építésre használt anyag a természetben. Gyakorlatilag..
25 máj. Valóságos klímaadatbank, avagy a mérőműszerek
Ristvan 0 34
A mérőműszerek nagy segítségünkre lehetnek a háztartásban, hiszen számos hasznos adattal szolgálnak a levegő minőségével és hőmérsékletével kapcsolatb..
27 jan. A beépített levegőminőség mérő a modern légtisztítók alapja
Ristvan 0 51
Az érzékeny levegőminőség mérő hatékonyan segíti a modern légtisztító készülékek működését, hogy otthonában mindig egészséges körülményeket teremthess..
Mutasd 1 tól 12 -ig 23 (2 oldalakat)