Menu
Your Cart

Hősugárzók

10 márc. Ezért a hőlégbefúvó a legalkalmasabb a nagy terek fűtésére
Ristvan 0 482
A fűtési szezon kezdetétől fogva hónapokon át gondoskodnunk kell arról, hogy a belső terek melegítése akadálytalan legyen. Egy lakás vagy kisebb iroda..
08 febr. Nagyobb terek fűtéséhez ideálisak az elektromos fűtőtestek
Ristvan 0 606
Ahogy hűvösebbre fordul az idő, nem csak az otthonokban, de a nagyobb közösségi terekben is aktuálissá válik a fűtés kérdése. Egy tornaterem felmelegí..
19 nov. Hőveszteség nélküli megoldás az infra fűtőtest
Ristvan 0 361
Télen mindannyian vágyunk rá, hogy a fogcsikorgató hidegből kellemes, napmeleg lakásba érkezzünk meg. Az infra fűtőtesttel hatékonyan és takarékosan f..
03 jan. Milyen munkavégzési feladatokra használható a hőlégfúvó?
Ristvan 0 705
Hőlégfúvó segítségével a festékek szárítása és az adott helyiség befűtése egyaránt egyszerűen megoldható feladatnak számít. Ismerje meg a hőlégfúvó fe..
26 nov. Trotec IRD 3200 terasz hősugárzó - kellemes hőmérséklet az év 365 napján
Ristvan 0 501
Terasz hősugárzó segítségével a hidegebb időkben is ugyanúgy élvezhetők a kültéri helyszínek nyújtotta lehetőségek, akár csak egy kellemes nyári este ..
19 nov. Építészeti területen is kipróbálhatja a hőlégbefúvót!
Ristvan 0 229
Ha tartós építészeti beruházásra készül, akkor semmiképp se felejtsen el hőlégbefúvó gépeket vásárolni. Hogy miért is? Mert tartósan és precízen szolg..
08 nov. Nemcsak fűtésre használhatóak a mai modern hősugárzók
Ristvan 0 284
A hideg, fázós téli éjszakákon felettébb praktikus eszköz lehet egy hősugárzó a szobában. Nem mellesleg számos jó hatással bírhat a gépezet használata..
16 okt. Fürdőszobai hősugárzó a megfelelő hőmérséklet eléréséhez
Ristvan 0 2801
Ha a fürdőszobában alacsonyabb a hőmérséklet, mint a lakás többi részében, az kifejezetten kellemetlen lehet. A csempézett padló éjszaka olyan hideg l..
10 szept. A kül- és beltéri infra hősugárzókról
Ristvan 0 693
A kül- és beltéri infra hősugárzók használata egyre népszerűbb megoldásnak számít a megfelelő fűtés általi komfortérzet megteremtése érdekében. Legyen..
09 szept. Fali hősugárzó a hűvösebb napokra
Ristvan 0 846
Mikor még nincs elég hideg a fűtés teljes működtetéséhez, mikor még éjjel jól esik a hűvös, de már a fürdőkádból kiszállva jól esne, ha kellemes meleg..
09 szept. Mire kell figyelnie az infra hősugárzó működése kapcsán?
Ristvan 0 2474
Manapság hazánkban sajnos egyre sűrűbben fordul elő évszaktól független hideg időjárás. Már akár nyáron is számíthatunk hűvösebb estékre, és az átmene..
14 jún. Az ipari hősugárzó ipari mennyiségű hőt termel!
Ristvan 0 220
Az ipari hősugárzó szemben a háztartások számára specializált eszközökkel kiemelkedő teljesítményre képes, mind a kibocsájtott hő mennyisége, mind a k..
Mutasd 1 tól 12 -ig 24 (2 oldalakat)