Terasz hősugárzó segítségével a hidegebb időkben is ugyanúgy élvezhetők a kültéri helyszínek nyújtotta lehetőségek, akár csak egy kellemes nyári este folyamán. A Trotec IRD 3200 infra hősugárzó kiváló választás mindazok számára, akiknek egyszerre fontos a magas teljesítmény és költséghatékonyság, illetve az egyszerű használhatóság.  
Milyen előnyei vannak a Trotec IRD 3200 terasz hősugárzó használatának?
 
  • A teraszok mellett lakásokban, irodákban és éttermekben is megfelelő hőmérsékletet biztosít. Az IRD 3200 sokoldalúságát mutatja, hogy számos különböző helyiségben használható. Külső teraszokon különösen ajánlott az alkalmazása.
  • A hősugárzó letisztult, modern kivitelezéssel rendelkezik, így mindenhol maximálisan korszerűen mutat. Az otthonok és vállalkozások kinézetének sikerében jelentős szerepet játszik a modern fellépés. Az IRD 3200 terasz hősugárzó a külcsín területén is kimagasló értéket képvisel, hiszen megjelenésével a napjainkban népszerű, minimalista trendeknek is eleget tesz.
  • Az allergiások számára kifejezetten baráti választás, mivel nem keveri fel a port. Az irritáló allergiás tünetek azonnal jelentkezhetnek, ha a levegőben folyamatosan száll a por. A kellemetlen tüsszögések és orrfolyások tönkretehetik a teraszon töltött időt, de szerencsére a baj hatékonyan megelőzhető. A terasz hősugárzó működése közben allergiamentesen élvezhetők a pihenések, illetve a baráti beszélgetések és családi programok egyaránt.
  • Az IP55 érintésvédelmi biztonsági kialakítás garantálja a ráfröccsenő víz, illetve vízsugár elleni hatékony védelmet. A teraszon történő étkezések és időtöltések során előfordulhat, hogy véletlenül egy pohár víz a hősugárzó mellett kiborul, vagy egyéb baleset miatt folyadék érinti az eszközt. Az IP55 érintésvédelem éppen ezekre az esetekre nyújt megoldást, és óvja meg a körülötte lévőket a víz elleni védelmi kialakítás segítségével.
 
Hogyan működik az IRD 3200 infra hősugárzó?
  A sötét infra hősugárzó maximum 3200 Watt teljesítménnyel képes biztosítani a kívánt hőmérsékletet a teraszokon. Három különböző fűtési fokozat érhető el, amelyek az egyéni igények szerint bármikor változtathatók. Fontos megjegyezni, hogy a készülék mindig a leggazdaságosabb üzemmódban használható, így a költséghatékonyság biztosított.   Az infravörös hősugárzók a meleget az alumíniumba helyzett, nemesacélból készült fűtőspirál felmelegítésével teremtik meg. A hőforrás ennek az eljárásnak köszönhetően teljes mértékben láthatatlan marad. A közép- és hosszútávú sugarak garantálják a tökéletesen egyenletes és tetszés szerint irányított hőeloszlást.   Három fűtési fokozat érhető el:
  • 1070 Watt
  • 2140 Watt
  • 3200 Watt
  Az infra hősugárzó egyszerűen kezelhető a mellékelt távirányítóval, és a 24 órás időzítő mellett korszerű LED kijelző segítségével olvashatók le az adatok. A Trotec IRD 3200 terasz hősugárzó egyszerű használhatósága mellett költséghatékony, de kiváló teljesítményt képes biztosítani a nagyobb területek fűtésénél is.  
Érdemes mindig egyedi igények alapján választani
Célszerű azonban mindig személyre szabott, egyedi igények alapján meghatározott elvárások szerint terasz hősugárzót választani. A hely méretétől és kialakításától függően számos különböző típusú hősugárzó szóba jöhet. Ha még nem döntötte el, melyik hősugárzó lenne optimális az Ön számára, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakszerű segítséget nyújtunk!