Menu
Your Cart

Akkus fúrók

20 júl. Az akkumulátoros szerszámok hatékonysága
Ristvan 0 56
Az otthoni lakberendezés és építkezések sztárjai az akkumulátoros szerszámok! Könnyítse meg és vágjon bele saját kezűleg a barkácsolásba profi, minősé..
22 dec. Praktikus barkácseszköz az akkus behajtó
Ristvan 0 67
Akár hobbi barkácsolóról, akár vérbeli szakemberről van szó, az akkus behajtó mindenkinek jó szolgálatot tesz. Ez a vezeték nélküli szerkezet nélkülöz..
19 nov. Férfias karácsonyi ajándék lehet az akkumulátoros csavarbehajtó
Ristvan 0 76
Bármelyik ezermester számára hasznos lehet egy akkumulátoros csavarbehajtó. Építkezés, felújítás során rengeteg pénzt spórolhatunk, ha bizonyos munkák..
05 okt. Ennyi mindent tud az elektromos tűzőgép!
Ristvan 0 93
Szinte mindenkinek van otthon szerszámosládája, ami tartalmazza a legfontosabb eszközöket és szerszámokat, amik a háztartásban jól jöhetnek. Manapság ..
20 júl. Hasznos eszköz, ha szerelni kell: ezt kell tudni a racsnis csavarhúzóról
Ristvan 0 166
Vannak olyan eszközök, szerszámok, amelyek jó, ha minden háztartásban megtalálhatók, mivel nagyban megkönnyítik az életünket. Így van ez a racsnis csa..
12 nov. Hogy lehet egyszerre időt és pénzt spórolni egy akkumulátoros csavarbehajtóval?
Ristvan 0 43
Könnyítse meg magának az akár mindennapos barkács munkáit egy praktikus akkumulátoros csavarbehajtó megvásárlásával! Az eszköz használata roppant egys..
09 szept. Lakásfelújítás során nagy segítség egy akkus csavarbehajtó
Ristvan 0 130
Manapság, amikor minden felgyorsult, mikor mindenki rohan, akkor nem engedheti meg magának senki azt a luxust, hogy kétszer annyi időt töltsön el egy ..
Mutasd 1 tól 7 -ig 7 (1 oldalakat)