Menu
Your Cart

Infra sugárzók

26 ápr. Sokoldalú társ a fűtésben az infra sötétsugárzó
Ristvan 0 552
A megfelelő hőmérséklet alapvetően határozza meg a komfortérzetünket, legyen szó kültérről vagy belső helyiségről. Ez az otthonunkra hatványozottan ig..
25 okt. Mi lehet az infrafűtés hátránya a többi elektromos fűtőtesttel szemben?
Ristvan 0 1117
Ebben a blogbejegyzésben áttekintjük többek között az infrafűtés hátrányát. Ahány vásárló, annyiféle igény mutatkozik a fűtőtestek vásárlását illetően..
15 ápr. Infra teraszfűtés a hűvös, tavaszi napokra
Ristvan 0 363
Habár naptár szerint beköszöntött a tavasz, még jó néhány hétig visszatérhetnek a mínuszok. Csípősek a reggelek, és nem esik jól kint üldögélni a tera..
08 febr. Nagyobb terek fűtéséhez ideálisak az elektromos fűtőtestek
Ristvan 0 523
Ahogy hűvösebbre fordul az idő, nem csak az otthonokban, de a nagyobb közösségi terekben is aktuálissá válik a fűtés kérdése. Egy tornaterem felmelegí..
19 nov. Hőveszteség nélküli megoldás az infra fűtőtest
Ristvan 0 304
Télen mindannyian vágyunk rá, hogy a fogcsikorgató hidegből kellemes, napmeleg lakásba érkezzünk meg. Az infra fűtőtesttel hatékonyan és takarékosan f..
26 nov. Trotec IRD 3200 terasz hősugárzó - kellemes hőmérséklet az év 365 napján
Ristvan 0 379
Terasz hősugárzó segítségével a hidegebb időkben is ugyanúgy élvezhetők a kültéri helyszínek nyújtotta lehetőségek, akár csak egy kellemes nyári este ..
16 okt. Fürdőszobai hősugárzó a megfelelő hőmérséklet eléréséhez
Ristvan 0 2582
Ha a fürdőszobában alacsonyabb a hőmérséklet, mint a lakás többi részében, az kifejezetten kellemetlen lehet. A csempézett padló éjszaka olyan hideg l..
10 szept. A kül- és beltéri infra hősugárzókról
Ristvan 0 592
A kül- és beltéri infra hősugárzók használata egyre népszerűbb megoldásnak számít a megfelelő fűtés általi komfortérzet megteremtése érdekében. Legyen..
09 szept. Fali hősugárzó a hűvösebb napokra
Ristvan 0 738
Mikor még nincs elég hideg a fűtés teljes működtetéséhez, mikor még éjjel jól esik a hűvös, de már a fürdőkádból kiszállva jól esne, ha kellemes meleg..
09 szept. Mire kell figyelnie az infra hősugárzó működése kapcsán?
Ristvan 0 2290
Manapság hazánkban sajnos egyre sűrűbben fordul elő évszaktól független hideg időjárás. Már akár nyáron is számíthatunk hűvösebb estékre, és az átmene..
Mutasd 1 tól 10 -ig 10 (1 oldalakat)