Menu
Your Cart

Léghűtő-párásító

20 júl. Ilyen egy jó háztartási párologtató készülék
Ristvan 0 66
Egy párásító és párologtató készülék az otthoni kellemes légkör szinten tartásához és közérzetünk javításához elengedhetetlen. Minden háztartásban elő..
25 okt. Jövőre is lesz kánikula, készüljünk fel rá léghűtő készülékkel
Ristvan 0 38
A nagy nyári melegek erre az évre véget érni látszanak. Azonban nagyon hamar eljön a jövő esztendő és vele újra a kánikula. Érdemes nem akkor kapkodni..
05 júl. Mit tegyünk, ha nehézkes a klíma beszerelése?
Ristvan 0 37
A nyári meleg beköszöntével megugrik a klímahasználat az egész világon. Ma már szinte elképzelhetetlen klíma beszerelése nélkül egy új ház építése. Mi..
08 febr. Ezért jó a légtisztító és a párásító a háznál
Ristvan 0 73
Ahhoz, hogy otthonunkban a lehető legkényelmesebben érezzük magunkat, elengedhetetlen a jó minőségű levegő. A légtisztító és a párásító berendezések n..
05 okt. Így érdemes szobaklímát választani!
Ristvan 0 103
A szobaklíma nem csak a nagy melegben tud jó szolgálatot tenni, hanem akár a téli hónapokban is hasznosítható. Éppen ezért érdemes alaposan átgondolni..
22 jún. Tudjon meg mindent a klímaberendezésekről!
Ristvan 0 55
A meleg hónapokban legtöbbünk nehezen viseli a hőséget, viszont a klímaberendezés használata segítséget nyújthat. Manapság már számos készülék közül v..
05 máj. Ismerje meg a legjobb légkondicionáló kiválasztásának tényezőit!
Ristvan 0 51
A legjobb légkondicionáló megtalálása nem mindig könnyű feladat, hiszen az adott helyiség igényei szerint szükséges készüléket választani. Ismerje meg..
24 ápr. Célkeresztben a léghűtő működése
Ristvan 0 86
A léghűtő működése a benne található tartályon, és az abban felfedezhető hideg vízen/jégkockákon alapul. Tehát a rendszer úgy biztosítja az enyhülést ..
08 ápr. Párásító vagy párologtató használata lenne az Ön számára ideális?
Ristvan 0 418
Ha otthonában egészséges levegőt szeretne biztosítani, elengedhetetlen egy párásító vagy párologtató készülék beszerzése. Segítségükkel jelentősen jav..
08 ápr. Ezért számít nélkülözhetetlen kelléknek a párásító babáknak
Ristvan 0 265
Nem csak a felnőttek számára lehet kifejezetten hasznos a párásító, a babák egészségének a megóvásában is komoly szerepet játszhat. Olyannyira, hogy k..
08 ápr. Környezetbarát és költséghatékony német álló klíma
Ristvan 0 50
Álló klíma segítségével Ön is komfortos hőmérsékletet teremthet bármelyik helyiségben. Az álló klímák könnyen mozgathatók, így az otthonok mellett iro..
07 ápr. A meggyőző léghűtő tapasztalat bizonyíték erejű!
Ristvan 0 25
Hogy milyen az a léghűtő tapasztalat, ami eloszlathatja a kétségeit, mely megválaszolhatja dilemmáit? Természetesen meggyőző, gyakorlatra alapozó, aza..
Mutasd 1 tól 12 -ig 19 (2 oldalakat)