Menu
Your Cart

Klímák

20 júl. Mobil klíma esetében kivezetésmegoldások: hogyan csináljuk hatékonyan?
Ristvan 0 106
Az otthoni levegő szellőztetésére és hűtésére használt mobil klímának egyik legfontosabb feltétele a biztonságos kivezetés. Blogbejegyzésünkben a mobi..
20 júl. Fűtés klímával - Hogyan csináljuk okosan?
Ristvan 0 123
Fűtés klímával? Ma már szinte minden légkondicionáló berendezéssel lehetséges a lakás hűtése és egyben fűtése is. Az, hogy ezt hogyan tudjuk okosan ki..
20 júl. Nagy teljesítményű klíma: okozhat még meglepetést!
Ristvan 0 71
A nagy teljesítményű klíma akár otthonunkban, akár ipari célokra is kiválóan alkalmazható. Ha ilyen berendezésre van szükségünk, akkor érdemes olyan d..
20 júl. Milyen klímát vegyek otthonra?
Ristvan 0 45
Az esetleges kinti hőség nagyban befolyásolhatja közérzetünket, így ha eljön az idő, jogosan teszi fel magának a kérdést: Milyen klímát vegyek? A légk..
19 ápr. Így egészítheti ki az okosotthonokat kánikulában a mobil klíma
Ristvan 0 147
Az utóbbi évek tapasztalata alapján elmondható, hogy a hosszú zimankó után hirtelen tör ránk a kánikula. Nem árt tehát már időben felkészíteni otthona..
02 márc. Várjuk a nyarat egy wifi-re csatlakoztatható, csendes klímával
Ristvan 0 27
Egyre többször ígérik a kellemes tavaszi meleget az egyre erősödő napsugarak. A hosszú tél után az időjárás általában hirtelen melegszik fel, így ha k..
25 okt. Klímával történő fűtés - megéri hosszú távon?
Ristvan 0 189
Évről évre elérkeznek a hűvösebb napok és ezzel együtt a fűtési szezon kezdete is. A modern technika fejlődésének köszönhetően ma már igazán gazdaságo..
25 okt. Jövőre is lesz kánikula, készüljünk fel rá léghűtő készülékkel
Ristvan 0 38
A nagy nyári melegek erre az évre véget érni látszanak. Azonban nagyon hamar eljön a jövő esztendő és vele újra a kánikula. Érdemes nem akkor kapkodni..
25 okt. Tudta, hogy a klíma fűtésre is kiválóan használható?
Ristvan 0 157
A klímaberendezések használata nyaranként már szinte minden háztartásban hétköznapi dolognak számít. Sőt, ahogy évről évre melegebb az időjárás, folya..
25 okt. Ezért lehet hasznos a klíma penész ellen
Ristvan 0 817
Széles körben elterjedt tévhit, hogy a penész csupán a régi, elhanyagolt épületekben jelenik meg. Még a gondosan karbantartott és az újabb építésű lak..
29 júl. Ezért ne kapcsoljuk turbó fokozatra a klímaventilátort
Ristvan 0 148
Alábbi blogbejegyzésünkben a klímaventilátorról lesz szó. A kutatók mára egyöntetűen azt állítják, hogy a globális felmelegedés elkezdődött. Az emberi..
29 júl. Így lesz hatékony és kényelmes a légkondicionáló használata
Ristvan 0 76
A trópusi meleg napok egyre gyakrabban jellemzik a nyarakat Magyarországon. A legforróbb időszakokat a szabadban nagyon nehéz elviselni. Ezért is kerü..
Mutasd 1 tól 12 -ig 68 (6 oldalakat)