Szerencsére ma már többféle praktikus fűtés létezik akkor, ha nem gázzal vagy szilárd anyaggal szeretnénk meleget teremteni otthonunkban. Így nem A és B verzió közül kell választanunk, hanem az otthonunk adottságaihoz leginkább illeszkedő berendezéseket vásárolhatjuk meg. Ezek olyan környezetbarát, elektromos eszközök, amelyek szinte teljes mértékben károsanyag-kibocsátás nélkül üzemelnek. Így ha mellettük döntünk, akkor még az ökológiai lábnyomunkat is csökkenthetjük.

 

Létezik többek között hőszivattyús, elektromos fűtő-, illetve infrapaneles, napelemes vagy akár klímás alternatíva is. Páramentesítő.hu webshopunk háztartási berendezései között fűtési berendezéseket is talál, nézzen körül kínálatunkban!

 

Különféle modern fűtési technológiák

 

Napjaink egyik legkorszerűbb fűtési megoldása a hőszivattyús rendszer kiépítése. Ez egy igen nagy hatásfokkal működő eszköz, mert a felhasznált árammal a hőenergiát szívja át az egyik helyiségből a másikba. A beruházási költsége viszonylag nagy, ezért még csak most kezd elterjedni hazánkban.

 

Az infrapanel a testünket és a környezetünkben lévő tárgyakat melegíti fel, nem a levegőt, így gyorsan megteremti a komfortérzetet. Emellett még elegáns is, így az otthonunk egyik dizájneleme is lehet. Hátránya, hogy csak a készülék hatóterületén belül tudja a meleget biztosítani. 

 

A fűtőpanelek esetén az alsó részen beáramlik a hideg levegő, a szerkezet belsejében felmelegszik, majd kiáramlik a légtérbe. Ez egy hagyományosabb megoldás, de akár fő fűtési eszközként is használható.

 

Praktikus fűtés klímával

 

Ha modern és hatékony fűtési technológiát keres, akkor mindenképp érdemes figyelmet szentelni a klímáknak is. Míg régebben ezeket a berendezéseket inkább hűtésre használták, ma már a légtér felmelegítését is gyakran végzik velük. 

 

Hogy miért? Bekapcsolás után gyorsan el lehet velük érni a kívánt hőfokot, mindössze elektromos áram kell hozzá. Ennek köszönhetően nagyobb megtakarítás is elérhető. Működésük során nincs égéstermék, nem keletkezik szén-monoxid, a használatuk biztonságos. A klímával történő fűtés előnye még, hogy nem foglal el nagy teret az adott helyiségből.

 

Hatékony megoldás: Trotec PAC-W 2600 SH inverteres klíma 

 

Az egyik legjobb, energiatakarékos eszköz a Trotec PAC-W 2600 SH klímaberendezés. Ez az inverteres eszköz egyszerre hűt, fűt, szellőztet és páramentesít. Nagy teljesítményének köszönhetően gyorsan megteremthető vele a kívánt hőfok. Előnye, hogy nincs kültéri, csak beltéri egysége, nem kell bekötni, hanem közvetlenül lehet az aljzatra csatlakoztatni. 

 

Milyen előnyei vannak még?

 

  • A legújabb inverteres technológiával működik.

  • Kompresszora csendes, így bármely helyiségben lehet használni, akár éjszaka is.

  • Bárhonnan szabályozható távvezérléssel, csak egy mobil alkalmazást kell letölteni hozzá.

  • Akár padló, akár mennyezet közelébe is felszerelhető.

  • A beüzemeléshez mindössze 2 db 18 cm-es szellőzőnyílás és 1 db 2 cm átmérőjű nyílás szükséges a kondenzvíz elvezetéséhez.

  • Akár szakember nélkül is egyszerűen megoldható a telepítése.

 

Ha Önt az intelligens, környezetbarát és praktikus fűtés érdekli, akkor a Trotec PAC-W 2600 SH lesz az ideális megoldás!

 

Tekintse át webshopunk kínálatát, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb fűtési technológiát! Ha kérdése merül fel, forduljon bátran kollégáinkhoz, állunk szíves rendelkezésére!