paramentesito webáruház, webshop

webáruház felső lábléc
webáruház négyzet fájl

Útmutató a penész ellen!

Töltse le most díjmentesen a
Nagy Penészkönyvet!
Tudjon meg mindent a
penészről és szűntesse meg!
Nagy penészkönyv - Útmutató a penész ellen

Facebook párátlanító

Rólunk mondták

"Páramentesítő készülékre a penészgombák megjelenése miatt volt szükség.
A bútorok mögött majd egy méter magasságig is megtalálhatók voltak a penészgombák, mire észrevettük. A párátlanító időre megérkezett, mindenféle probléma nélkül.
A páramentesítő maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
Az első napokban másfél tartálynyi vizet gyűjtött össze a párátlanító a levegőből, aztán beállt napi félre.
A penészgomba tökéletesen eltávolíthatóvá vált, és azóta sem jelent meg újra."
Smahulya Róbert

"A Kancz úr vállalkozásaként felépített múzeumi helyiségek párátlanítását kívántuk a páramentesítő készülékkel megoldani – mondhatni teljes sikerrel. Jól választottunk, s remélem, akik hasonló párátlanítót vesznek, ők sem fognak csalódni.
Köszönöm a gyors leszállítást és ügyintézést!"
Üdvözlettel: dr. Páll István, a Sóstói Múzeumfalu igazgatója

"A párátlanító készüléket a pincémben lévő helyiségek páramentesítése céljából vettem. Az ügyfélszolgálat működésével maradéktalanul meg voltam elégedve.
A párátlanító is beváltotta a hozzá fűzött reményeket."
Dr Czimbalmos István

"A párafaló beváltotta a hozzáfűzött reményeinket, úgy működik, ahogy ígérték!"
Üdvözlettel: Szilágyi László

Újépítésű 55m2-es lakásunk három év után elkezdett extrém módon párásodni. Köszönhető valószínűleg kis új lakónknak és a sok-sok mosásnak. Az ablakokon folyamatosan  agy cseppekben állt a víz, bármennyire is törölgettünk és szellőzettünk. Ekkor az internetes keresgélés után megtaláltuk az Önök a páramentesítő gépét, amiről sok jót írtak. Nagyon pozitív volt az egyeztetés Farkas Úrral, mert a kételkedésemre adott válaszok alapján végülis a Trotec TTK50S típusú párátlanító vásárlása mellett döntöttünk. Ez egy elég kicsi és csendes páramentesítő, és nagyon jól végzi a dolgát. Nyugodtan moshatunk és teregethetünk, reggelre már nincs több pára az ablakokon. Megszűnt a penész is a sarkokban. Csak annyi a dolgunk, hogy a megtelt tartályt kiürítjük és mehet tovább.
Elégedettek vagyunk a párátlanító működésével, és a segítséggel amit kaptunk vásárlás előtt.
Köszönjük!
Csaba

"Az Önöktõl vásárolt páramentesítő készülék nagyon jól működik, már 2 hónapja használom és a kezdeti 72%-ról levitte a levegõ páraszintjét 65%-ra, és már ez is jelentõs változást hozott a szoba levegõjében. Köszönjük! Pappné N. Lili

"A párátlanítóval nagyon elégedettek vagyunk. Rengeteg vizet szed össze a lakásban. Eddig minden begombásodott, de a párátlanítónak köszönhetően a penész eltűnt! A szekrényekben sem nedvesek már a ruhák!
Csak ajánlani tudom, halk, szinte észre sem veszi az ember, hogy működik!"
Varga Orsolya

"Az ön cégétől vásárolt páramentesítő készülék maximálisan hozta a hozzá fűzött reményeinket! 3 évvel ezelőtt-egy tetőcsere alkalmával-teljesen beáztunk. Azóta folyamatosan előjött a penész és a víz a ház minden részén! De amióta a készülék üzemel ezek a problémáink megszüntek! Ezért köszönettel tartozom önnek! A továbbiakban pedig, amikor csak lehetőségem adódik rá, mindenkinek ajánlani fogom az ön cégét!"
Katalin.

Tisztelt Farkas Géza és Pámer Katalin!
A páramentesítő készülékkel nagyon meg vagyok elégedve, házfelújítás kapcsán a falak kiszárítására volt szükség viszonylag gyorsan, amit a páramentesítő el is végez. Az ára egy kicsit borsos, de megérte. Tisztelettel:
Hernád Mária HE-BAVA Bt.

"Az önöktől vásárolt páramentesítő beváltotta a hozzáfűzött reményeimet.
A párátlanító a leírásnak megfelelően dolgozik. Rengeteg vizet kiválaszt a levegőből.
Akinek hasonló problémája van, csak ajánlani tudom a páramentesítést.
Azt viszont érdemes szem előtt tartani, hogy mekkora helyiséget kell szárítani."
Kovács László

"Nagyon elégedettek vagyunk a párátlanító készülékekkel. Szívből ajánljuk mindenkinek."
Regenye Niki

"Bárkinek szívesen ajánlom a páramentesítő megvételét (ajánlottam is) nekünk sokat segített a pára elleni küzdelemben. 1,5 nap alatt még mindig összeszed kb. 3,5liter vizet a 100 négyzetméteres házunkban, eltűnt az ablakokról a pára, nincsen szellőzetlen szag a lakásban. Ami még igen fontos,hogy egész nap működik a páramentesítő, és az áramszámlánk kb. 3500 Ft-tal lett magasabb, nem sokallom, és nem zajosabb mint egy számítógép. Megérte megvenni." 
Üdv, Gál Tamás

"A párátlanító eddig problémamentesen működik, elégedettek vagyunk vele. A lakással egy légtérben van egy földalatti gardrób szoba.A páramentesítő használata óta ebben a helyiségben érezhetően szárazabb alevegő, így a penész kialakulásának a feltétele, a magas páratartalom is csökkent. A lakószobában használva is könnyebbnek érződik a levegő.
További sok sikert!"
Üdvözlettel:
Gergely Attila

"Nagyon örülök hogy az Ön párátlanító készülékét választottam. A párát 2 nap alatt megszüntette a szobában.
A mosott ruhák gyorsabban száradnak, ha megy a páramentesítés. Nagyon meg vagyok elégedve a párátlanító készülékkel, és természetesen másoknak is ajánlom."
Békésiné.

"A penészmentesítőt azért volt szükséges megvásárolni, mert régi vályogházban lakunk, ami ebben az esős évben nagyon sok vizet, párát magába szívott. Így a falakon, később már a bútoron, és a szekrényben lévő ruhán is volt egy-egy penészfolt. Volt páramérő műszerünk. ami 75-88%-os értéket mutatott annak függvényében hogy volt-e mosás, vagy főzés. Amikor beüzemeltük a párátlanítót 24 óra alatt kétszer megtelt a tartály. Most a páratartalom 55-65% között van. Gyorsan száradnak a ruhák, nincs penészgomba, jó a közérzet a lakásban. Mindenkinek tudom ajánlani, aki hasonló problémával küszködik."
Tóth Sándor

"Rendkívül elégedett vagyok a párátlanító berendezéssel. Már az első nap látványosan javult a levegő a lakásban. Meglepően sok párát leválasztott, és a ruhaszárítási idő megfeleződött. A páramentesítő folyamatos üzemben működik még, de figyelve a kiválasztott pára mennyiségének csökkenését, áttérünk normál üzemmódra."
Tisztelettel
Ceglédi László

"A vásárolt penészmentesítő készülékkel a legmeszemenőbbekig meg vagyok elégedve. Kb. 2 hónapos folyamatos használat után szinte kikapcsolás nélkül is tökéletesen működik. Eleinte én is kicsit szkeptikus voltam, de látva a levegőből kinyert víz mennyiségét, és a pára csökkenését, már tudom, hogy jó döntés volt a párátlanító megvásárlása."
Tisztelettel
Börzsei Gyula

"A párátlanító készülékkel meg vagyok elégedve. Éjszakára használom, hogy a pára ne csapódjon le az ajtó- illetve ablaküvegen és onnan lefolyva ne tegye tönkre a parkettát. Egy éjszaka alatt kb. 1,5-2 liter víz gyűlik össze a páramentesítő tartályában. A szobák falai is érezhetően kevésbé nedvesek és így melegebbek. A páramentesítő csendes és eddig probléma nélkül működött. "
Tisztelettel
Stark András

"
Az Öntől rendelt páramentesítő készüléket a júliusban rendeltük meg, és azóta is kiválóan működik.
A párátlanítót az intézetünkben található könyvtárban helyeztük el, ahol állandóan 80% feletti volt a páratartalom. A páraelszívó segítségével letudtuk vinni 70 %-ra, és a levegő minősége is érezhetően jobb lett. Nagyon jó dolog továbbá, hogy automatikusan lekapcsol a párátlanító, így éjszakára állandóan bekapcsolva hagyhatjuk azt.
Összességében teljesen elégedettek vagyunk az Öntől megrendelt berendezéssel."
Jóna László

"A párafaló készülék számomra kellemesebb meglepetés volt mint amire számítottam. Rendszeresen használtam a reklámozott párementesítő korongokat,  48m2-re 4 db-ot melyek egy hét alatt 1 liter vízet gyüjtöttek össze. A korongok 1 hónapig használhatók durván 5.000,--Ft a beszérzési értékük.  Azt tudtam, hogy valami más megoldást kell keresnem, mert ez számomra nem felelt meg, sem hatásában, sem értékében. Az interneten, senki által nem ajánlottan találtam meg az Önök által forgalmazott páramentesítő készüléket. Az első alkalommal 9 liter!!!!! vízet gyűjtött össze, az energia fogyasztása is nagyon alacsony.
Az interneten olvasható tájékoztató adatok valósak voltak, ami a vásárlónak ma már hihetetlen."
Köszönöm: P. Györgyi

"
Köszönöm a párátlanító készüléket, kiválóan dolgozik és össze sem lehet hasonlítani más "tablettás" páramentesítő
berendezések teljesítményével. Így bátran szellőztetek esős ködös párás időben is,
nem reked meg a pára az északi fekvésű szobánkban.
Tökéletesen azt kaptam amit önök igértek a hirdetésükben.
További jó munkát , "
Ferkó István

"
Minden menetrendszerűen ment:
a megígért határidőre megkaptuk a kiválasztott, lakásrészhez megfelelő teljesítményű párátlanító készüléket.
Mivel a lakás 2 szintes, és egy régi építésű házban van, a félszuterén szint párásabb, nedvesebb, mint a felső!
Ebben segít a páramentesítő. Ha a páratartalom mérő magasabb értéket mutat: működtetjük folyamatosan, napokig..
Szorgalmasan gyűjti a párát, a nedvességet, okos-ügyes gép, meg vagyunk vele elégedve."
Köszönettel: Fekete Andrea/Budapest

"
Vásárolt páramentesítő az első két napon 1-1tartály párát gyűtött össze.
Most már 1hét / 1tartály.
TÖKÉLETES VÁLASZTÁS EZ A GÉP !
További sok vásárlót kívánok."
Szegedi Gábor vásárló

"
az Önöknél vásárolt páramentesítő gép a kezdetektől (értsd a megrendelés körülményeitől kezdve) maximálisan elégedett vagyok. A párátlanító már a megrendelés után másnap megérkezett, kezelése egyszerű, tehát üzembe is állt. Nagyon alkalmas az átmeneti - fűtési szezon előtti - hűvös időben a fürdőszoba páramentesítésére, így a száradó ruhák nem válnak vizilószagúvá. Maga a kicsapatott pára sem vész kárba, mert tökéletes a virágok locsolására - különösen az orchideák kedvelik. Kipróbáltuk a páramentesítőt egy építési hibából nedves helyiségben is, néhány nap alatt kiszárította a falakat. Összefoglalva, csak ajánlani tudom bárkinek, aki pl. építkezik, lakást újít fel, csőtörést szenvedett, vagy egyéb okból nedves falak között kénytelen élni - de ha ezek az okok elmúlnak, akkor sem válik felesleges lommá, ezt tanúsíthatom."
Schrammel Zoltán

"
A párátlanító készülékkel 100%-ban elégedettek vagyunk, a falak penészedése, nedves szag megszűnt. végre a ruhák is száradnak gyorsan :)
Csak ajánlani tudom (és teszem is) mindenkinek. Nem bántuk meg a vásárlást!"
Norbert

" Mióta megkaptuk a páramentesítő készüléket, folyamatosan üzemel és nagyon szeretjük.
Végre nincs gondunk a páratartalommal és a dohos, fülledt levegővel.
Bátran száríthatjuk a ruhákat a lakásban, mert ez a kis párátlanító szépen elvonja a nedvességet.
Minap egy éjszaka alatt megszárította a kabátomat.
Bátran ajánlom mindenkinek ezt a párátlanítót, mert tényleg nagyon jól és minden gond nélkül működik.
Esős napokon pedig csak ez jelent megoldást a szobában felgyűlt párára, mert a szellőztetés ilyenkor nem sokat ér!"

"
Másfél hete, hogy megérkezett a WDH520 páramentesítő.
Már előző levelemben írtam, hogy nagyon meg vagyok elégedve. Azóta sem változott a véleményem. Csodásan tudom hasznosítani mosott ruhák szárításánál is.
Már nem párásodnak az ablakok. Mint már írtam a nehéz légzésem is elmúlt, ami azt bizonyítja, hogy a lakásban levő párás levegő lehetett az oka.
Csupa jót tudok írni a készülékről. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Köszönettel
Hanula Gyuláné
Érd

"
Gyakran gondolok Önre és a szimpatikus vásárlási lehetőségre.
A Trotec páramentesítő készülék hamar otthonunk kedvence lett.
Megszüntette lakásunkban a magas páratartalom által okozott minden kellemetlenséget, penészt, dohos szagot.
Saját tapasztalataim alapján már jó szívvel ajánlottam is hasonló problémákkal küzdő ismerőseimnek.
Jó érzés volt tapasztalni a pontos, gyors ügyintézést."
Papp Józsefné

"Teljesen elégedettek vagyunk. Azóta ketten is vettek Önöktől ilyen gépet az ajánlásunkra."
Üdvözlettel

"A vásárolt páramentesítő készülék hibátlanul működik, minden vele kapcsolatos elvárásomat maradéktalanul teljesíti. Csendesen végzi munkáját. Egyre inkább foglalkoztatja családomat egy másik készülék vásárlásának lehetősége is, de ezt majd meglátjuk."
Érdeklődését köszönve : G. Imre

"A páramentesítő készülékkel maximálisan elégedett vagyok. Ha újra, vagy még egy készüléket vásárolnék, biztosan ezt választanám.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sokan - korábban én sem - tudják, milyen sok problémától szabadulhatnak meg általa.
Köszönöm"
Hudák Zoltán

"Mielőtt megvettem volna a penészgátló berendezést Önöktől eléggé hitetlen voltam. Nem hittem benne, hogy ez orvosolja az én problémámat. Mi egy vertfalu parasztházban lakunk és a páratartalom állandóan 90% körül volt. Két nap alatt megérkezett a páramentesítő. Miután  beüzemeltük a párátlanító készüléket, az első nap 24 órában ment. Ez alatt az idő alatt háromszor kellett kiüríteni a vizes tartályt, ami 12 l vizet jelentett. Hihetetlen volt, hogy ennyi vizet összegyűjtött. Persze azóta nem megy állandóan, de sokat használjuk. Nagyon örülök, hogy az Önök páramentesítő készülékét választottam,  tudom, hogy a 70 ezer Ft nem kevés pénz, de megérte. Azóta eltűnt a dohos szag a lakásból.  Nagyon köszönöm Önöknek. Bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával kűzd."
Üdvözlettel: Berényi Éva

Árukereső

Trotec TTK 100 S - Elegáns páramentesítő 90 m2-ig, max. 30 l/nap
bruttó 112.000 Ft
AKCIÓ! - 36%
bruttó 71.900 Ft
Mennyiség: db
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése
Trotec TTK 100 S - Elegáns páramentesítő 90 m2-ig, max. 30 l/nap

Páramentesítő a vizes ablakok, penészes falak ellen!

Erős párátlanító teljesítmény a penész garantált megszüntetésére 90 m2-ig, most ajándék páramérővel!

(A párátlanító raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)
 
A Trotec TTK 100 S páramentesítő nem véletlen piacvezető Németországban ebben a teljesítmény-kategóriában. Gondos tervezése, erős kompresszora, és szép külseje miatt gyorsan a háztartások kedvenc eszközévé válik.

A párátlanító használatával könnyedén az ideálisra, azaz 50-55 % -ra lehet szárítani a levegőt. Ezen az optimális páratartalmon nem képes kialakulni a penész.

Miért olyan kedvelt ez a páramentesítő?

A TTK 100 S páramentesítő nagy kapacitással rendelkezik, ezért lakásokban, irodákban 90 m2-ig javasoljuk. Az erős fogantyú és a kerekek segítségével könnyen mozgathatja is a páramentesítő készüléket. A páramentesítő tartályához tömlő is csatlakoztatható, így nem kell a tartály ürítésével foglalkozni, mert a kondenzvizet egy lefolyóba is elvezetheti.

párátlanító készülék Trotec TTK 100A TTK 100 S párátlanító használatával garantáltan eltűnik a víz az ablakokról. Az optimális páratartalom mellett (50-55 %) már nem szaporodik a penészspóra, és ez a páraszint általában jobb közérzetet is okoz.

A beépített mosható levegőszűrő megszűri a szöszöket, a hajszálakat és a porcicákat. A kondenzáció során pedig a levegőben keringő por nagy része a vízzel együtt távozik a levegőből. Az ember számára optimális páratartalom mellett kevesebb vírus és baktérium képződik. Mindezeket figyelembe véve nem csak párátlanít a készülék, hanem részben tisztítja is a levegőt. Ha nincs penészgomba és dohszag, akkor csökken az allergia és az asztma tünete, valamint annak a kialakulásának az esélye is.

A páramentesítő nagyon szép és modern külsővel rendelkezik, ezért nem csak hasznos eszköze lesz a háztartásnak, hanem modern dísze is. Az anyaga pedig első osztályú, strapabíró műanyag.

Most ajándék páramérőt adunk a páramentesítőhöz!

ajándék BZ05 páramérő
A páramentesítés során hasznos kiegészítő a most ajándékba adott Trotec márkájú precíz páratartalom és hőmérséklet mérő műszer, mely emellett még ébresztőóraként is működik. A páramérő műszert könnyen lehet hordozni és segítségével egyszerűen leellenőrizheti a páratartalmat a lakás különböző pontjain is. Az ajándék páramérő nagy segítség lesz a penész elleni küzdelemben

kockázatmentes páramentesítő vásárlásKockázatmentes vásárlás! Nálunk teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatja meg a páramentesítőket, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, valamint egy esetleges meghibásodás esetén a jótállási időn belül cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg a páramentesítőt. Ezzel a két szolgáltatással tulajdonképpen minimálisra csökkentjük a vásárlót terhelő rizikót, pedig ez a típus eleve a legmegbízhatóbbak közé tartozik.


talajvíz belvíz szárítás

Mire használják leggyakrabban a TTK 100 S párátlanítót?

 • Vizes ablakok szárítása: A magas páratartalom miatt fűtési szezonban folyik a víz az ablakokon. Párátlanító berendezéseink leszárítják a vizet az ablakokról, így azok mindig szárazak maradnak. minőségi páramentesítő penész ellen
 • Falszárítás: A falszárító használatával kiszáradnak a falak. Ha bármilyen okból nedvessé vált falak okoznak kellemetlenséget pl. vakolathullás, foltosodás, stb. a megoldást a páramentesítő jelenti. Ezzel megállítható a bosszúságot, és költséget jelentő tünetek továbbterjedése, illetve, ha időben észleljük a veszélyét, akkor elejét vehetjük ezek kialakulásának.
 • Dohszag ellen: A páramentesítő megszűntetik a doh szagot.
 • Pince szárítása: Erős kompresszora, és forrógázas leolvasztó automatikája miatt, ez a típus kiválóan használható pince szárítására is.
 • Ruhaszárítás: a páramentesítő készülékeink használatával a ruha száradási ideje akár a harmadára, negyedére csökken és nem terheli meg a párás levegő a lakókat.
 • Árvíz utáni szárítás: A Trotec TTK 100 S párátlanító helyreállítja a levegő páratartalmát, kiszárítja a padlót és a falakat.
 • Múzeumok, könyvtárak, levéltárak páratartalmának szabályzása: A múzeumban tárolt tárgyak hosszabb ideig megőrzik az állagukat, amennyiben a számukra megfelelő páratartalmat biztosítják. Ez a megállapítás helytáll a könyvtárak és levéltárak esetében is. A megfelelő páratartalom a látogatók és az ott dolgozók közérzetét is befolyásolja és javíthatja
 • Penész ellen: A penészspórák táptalaja a nedves felület és a magas páratartalom. A párátlanító készülékkel karbantartott helyiségekben a gomba nem fejlődik ki. A penészmentesítés során a helyes sorrenden múlik a hatékonyság és az eredményesség. A legújabb kutatások és aerobiológus szakértőnk véleménye szerint közvetlenül a páramentesítés megkezdése előtt el kell távolítani az összes penészt. (Tisztítás, festés, fertőtlenítés stb. útján). Ezután nagyon alaposan ki kell szellőztetni és takarítani az egész lakást. Harmadik lépésben azonnal el kell kezdeni a páramentesítést, még mielőtt hamarosan újra életre kelnének a penészgombák. Ez a sorrend azért nagyon fontos, mert, ha magával a páramentesítővel, vagy a fűtéssel szárítaná le a penészt, akkor a száradó penésztelepek a levegőbe szórnák az allergén spóráikat.
  A páramentesítő segítségével ezután teljesen penészmenentesen tarthatja a helyiséget. Érdemes arra ügyelni, hogy hidegebb felületeken (mint pl. a falak, élek, sarkok mentén) se szökjön magasra a páratartalom. Ezeken a hideg felületeken ugyanis gyorsan magasra emelkedhet a páratartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem tapasztalható.
A  Trotec TTK 100 S páramentesítő a kondenzációs módszernek köszönhetően nagyobb teljesítményre képes, és ezt hosszú évek múlva is megtartja, nem úgy, mint a tablettás párátlanítók

A penészmentesítő fontosabb tulajdonságai

- Napi max. 30 literes párátlanító teljesítmény (35°C/90% r.p.)
- Kiváló minőségű, megbízható rotációs kompresszorral szerelt!
- Szabályozhatja a száraz levegőnek a kifújási irányát
- Túlfolyásvédelem: a páramentesítő lekapcsol, amint megtelt a tartály és ezt jelzőfénnyel is jelzi!
- Modern design, szép külső, különösen alkalmas lakóhelyiségek és irodák szárítására
- Nincs szükség a hűtőfolyadék utántöltésére
- Tisztítása, karbantartása évente egy alkalommal javasolt
- Fogantyúval ellátott, könnyen üríthető víztartály
- Tömlőcsatlakozási lehetőség: kiiktatható a tartályürítés
- Könnyen hordozható, kerekeken mozgatható, fogantyúval emelhető
- 5 °C  - 35 °C - ig alkalmazható
- Automata forrógázas leolvasztó funkció
- Üzemmódjelző lámpák
-
Lemosható, antibakteriális levegőszűrő
- A vásárlás után azonnal működik (nincs szükség összeszerelésre!)

páramentesítő teszt összehasonlítás

A TTK 100 S páramentesítő német tesztje

A párátlanítót 2012. január 12-én már másodszorra tesztelte az elismert német újság, a Heimwerker Praxis. A teszteredmény "sehr Gut" lett, hiszen a penészmentesítő minden szempontból meggyőzte a bizottságot. Különösen az ár/érték arányban nyújtott kimagasló teljesítményt a páramentesítő.

Néhány szöveges megjegyzés a tesztelőktől:
A párátlanító a magas páramentesítő teljesítményének köszönhetően nagyobb területek páramentesítésére is alkalmas, legyen szó akár folyamatos szárításról, vagy vízkárok utáni karbantartásról. Számos praktikus megoldás teszi a páramentesítőt szerethetővé. A vízelvezető csatlakozó nagy segítség olyan helyeken, ahol felügyelet nélkül megy a párátlanítás, mint pl. hétvégi házakban, lakóautókban, vagy hajókon. Fűtetlen termeket is jól páramentesít 13 °C felett.

A felsorolt és a további funkciókkal a Trotec párátlanító nagyon meggyőzőnek bizonyult.

" A magas elszívási teljesítmény gyors megoldást kínál" - Dipl.-Ing. Gerd Seibring

(A tesztben az 1 jelenti a nagyon jót, az 5 pedig a rosszat.)


További előnyök:
Nincs üzembe helyezési költség, a páramentesítő használata roppant egyszerű.
 
A párátlanító ára már magában foglalja az ÁFÁ-t is. 1-2 munkanapon belül szállítunk az egész ország területére. (1.900 Ft)


A párátlanító műszaki adatai

párátlanító,páramentesítés,párafaló,trotec,páramentesítő
 
 • Feszültség: 220V-240V / 50Hz
 • Áramfelvétel: max. 0,6 kW
 • Maximális párátlanító teljesítmény: 30 l / nap (35 °C/ 90 % pt.)
 • Ajánlott terület: 90 m2 / 225 m3
 • Kondenztartály: kb. 4,3 liter
 • Hűtőfolyadék: R-410 A
 • Optimális teljesítmény: 28,4 l / nap (30 °C/ 80 % pt.)
 • Méretek: (M/SZ/M): 612 x 390 x 290 mm
 • Ventilátor telj.: max 200 m3/h
 • Zajszint:  46 dB
 • Súly: 15,2 kg
 • Hordozhatóság: kerekeken
 • Üzemi hőmérséklet: 5°C~35°C
 • Magyar nyelvű használati utasítás
Vásároljon bizalommal! Most 14 napos pénzvisszafizetési garanciával és 2 év teljes körű jótálással szállítunk!


A TTK 100 S páramentesítő vásárlásához kérem kattintson erre az ikonra:

párátlanító, vizes falak, penész ellen
 
További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken: vevőszolgálat


Vásárlói vélemények a TTK 100 S páramentesítőről

"Kedves Géza!
 
A pincémben használom a párátlanítót. Napi több, mint 10 liter vizet összeszed. A nyár elején csúnyán beáztunk és miután kiszivattyúztam a vizet, a falakban és a bútorokban még mindig maradt nedvesség. Jól megszívták magukat a berendezéseim. Meg én is. (bocsánat). 2-3 hét után kezdett kiszáradni a penész a falakon és le tudtam söpörni. Azóta már csak szakaszosan működik a páramentesítő. Érzi, ha megemelkedik a páratartalom és rögtön bekapcsol. Örülök, hogy ezt a típust választottam, mert pontosan úgy teszi a dolgát, ahogy azt ígérték. Ajánlom mindenkinek és köszönöm az érdeklődését."
Béla voltam Nyíregyházáról

"A páramentesítő berendezést egy szuterén, tehát valamivel hűvösebb helyiségben helyeztem el, ahol nyáron a szellőztetés, a meleg, páradús levegő lecsapódását idézte elő, ami kellemetlen és egészségtelen dohos levegőt eredményezett. Korábban sokáig próbálkoztam nedvesség megkötő só használatával, de a rendkívül magas költség szinte nulla hatásfokkal párosult. Összehasonlításul: a külső levegő páratartalmától függően, a páramentesítő nem egyszer napi 10 liter desztillatummal csökkentette a pinceszint páratartalmát, ennyi vizet a sóval egy év alatt sem lehetett összegyűjteni."
név nélkül

"Azért vásároltam a párátlanító készüléket, mert a nagy esőzések következtében beázott a házunk alatti pince, és csúnyán felszívták a falak a nedvességet. Hiába nyitottam ki az ablakokat, nem tudtak kiszáradni a falak. Olvastam, hogy ez azért van, mert a kinti levegő több páratartalmat hordoz és amikor beengedem a pincébe, akkor kicsapódik a pára. Egy ismerősömmel beszéltem, aki már használt ilyen páramentesítőt a pincéjében és nagyon meg volt vele elégedve. Ezért vásároltam én is egy pinceszárítót. Azóta kiszáradt a pincém és már nincs az a büdös doh és penész szag sem, ami korábban elviselhetetlen volt. A páramentesítő jól teljesíti a dolgát és ráadásul jól is néz ki."
Tamasi Áron
Veszprém

"A páramentesítő a család kedvence lett. Mikor megérkezett hozzánk, akkor az volt a feleségem első mondata, hogy na, mi ez már megint. 1 hét után viszont, mikor megszűnt a dohos szag, gyorsan megváltozott a véleménye. A légkezelő nem csak jól működik, de szerintem még nagyon jól is néz ki. Köszönöm, hogy segített és örülök, hogy végre találtam egy becsületes internetes céget.
Üdv
Sanyi"
 
"Köszönöm az érdeklődését. Igen, meg vagyok elégedve. Beázott a pincém és erre kerestem megoldást. Bevallom őszintén, kicsit kételkedtem, hogy valóban működni fog a páramentesítés. Szkeptikus voltam, mert amíg velem nem történt meg, hogy elöntötte a víz a pincémet, addig nem is hallottam ilyen szerkezetről. Gondoltam azért teszek egy próbát, mert kezdett elviselhetetlenné válni a doh szag, mely egyre inkább feláramlott a lakótérbe is. Sőt elkezdett málni a vakolat. Nem halogathattam tovább. Hihetetlen volt számomra, hogy a párátlanító tartályát már az első nap négyszer kellett ürítenem. Azért eltelt egy hét mire teljesen megnyugodtam. Akkor láttam először, hogy a falak is kezdenek száradni. Azóta a pincém újra a régi és újra szívesen megyek le, főleg így nyáron mikor fent tikkasztó hősége van. Hálásan köszönöm és további sok elégedett vásárlót kívánok Önöknek!"
Tóth Kálmán
Zalaegerszegről
 
"Helló! Köszi, hogy megkérdezted! Tényleg bevált a párátlanító. Igen, elégedett vagyok."
 
"Jó napot!
Ahogy akkoriban telefonon is említettem, nálunk az okozott gondot, hogy fűtésszezonban folyt a víz az ablakokról. A szobák sarkaiban is megjelent a penész. A barátnőmnél láttam hogy náluk működik egy ilyen páramentesítő gép. Csak jót mondott róla, ezért választottam én is ezt a típust. Azóta már túl vagyunk a tavalyi fűtésszezonon és valóban száraz maradt minden ablak. A foltok is eltűntek. Az is tetszik, hogy tényleg kevesebbet költöttünk a fűtésre. Örülök, hogy Önöket választottam!"
Szórád Lajosné
Székesfehérvár
 
"Igen, elégedett vagyok! Én a kinézete miatt választottam ezt a párátlanítót. Nagyon tetszik. Illik a lakásba és azóta nincs víz az ablakon.
Köszi"
Kiss Károlyné
Pécsről

"Szia Géza!
Megkaptam a dokumentumokat! Köszi! A ruhaszárító üzembe lett helyezve,tökéletesen működik!"
Üdv: Baráth Attila


Gyarapítsa Ön is az elégedett vásárlók táborát és szüntesse meg a penészt Trotec TTK 100 S páramentesítő készülékkel!
A párátlanító vásárláshoz kérem kattintson erre az ikonra:

párátlanító ár

További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken: vevőszolgálat


Akciós ár érvényessége: 2018.09.04

Termék sorrend: 17

Megtekintve: 79485
Nyomtatható változat Elküldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldése


Kapcsolódó termékek
Kép
Megnevezés 
Ár 
Rendelés
gallery thumbnail
WDH 520 HB - Párátlanító, páramentesítő, penészmentesítő készülék 50 m2-ig - max. 25l/nap
Nedves lakás, penész a falon? A párás levegőben elszaporodnak a gombák, és a baktériumok.  Gyorsan kialakul a káros és csúnya pénész a falon. A megoldás a párament...
bruttó 96.250 Ft
AKCIÓ! - 24%
bruttó 72.900 Ft
db
gallery thumbnail
WDH 930 EEH - Páramentesítő, penészmentesítő készülék fűtéssel 80 m2-ig max. 40 l/nap
Páramentesítő vizes pince, nedves épületek párátlanítására Napi max. 40 liter, ki/be kapcsolható fűtő opció (A párátlanító raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belü...
bruttó 134.200 Ft
AKCIÓ! - 26%
bruttó 99.900 Ft
db
gallery thumbnail
WDH-500AH - Ipari páramentesítő készülék 50 l /nap teljesítménnyel
Ipari páramentesítő WDH-500 AH párátlanító - 50 l /nap páramentesítő teljesítménnyel (A párátlanító raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!) ...
bruttó 296.000 Ft
AKCIÓ! - 17%
bruttó 245.000 Ft
db
gallery thumbnail
Trotec TTK 75 E - Párátlanító, Penészmentesítő, Falszárító készülék - 45 m2-ig max. 20 l/nap
Penészes falak és bútorok? Talajvíz, felázott padló? Doh szag? Van megoldás! Trotec TTK 75 E profi párátlanító max. 20 l/nap teljesítménnyel. Rendkívül csendes (42dB), m...
bruttó 88.600 Ft
db
gallery thumbnail
Trotec TTK 50 E Párátlanító - penészmentesítő 31 m2-ig - max. 16l/nap
Nedves, penészes falak?    Van megoldás!   Egyik legcsendesebb párátlanítónk - minimális fogyasztással,és most ajándék páramérő műszerrel! A párátlanító ...
bruttó 78.000 Ft
AKCIÓ! - 36%
bruttó 49.900 Ft
db
gallery thumbnail
Falszárító ventilátor, szélturbina - WDH-SHT28
Axiális falszárító ventillátor - WDH-SHT28 3900 m3/h teljesítmény   A berendezés sajnos elfogyott. Várható raktárra érkezése Július vége. A szélgép gyakori felhasz...
bruttó 59.200 Ft
db
gallery thumbnail
Falszárító radiális ventilátor, szélgép - WDH-AB10
Szárító ventilátor, szélgép Légszállítás: 4.500 m3/h   (A készülékből van raktáron. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!) Radiális ventilátor...
bruttó 78.300 Ft
AKCIÓ! - 13%
bruttó 67.800 Ft
db
gallery thumbnail
Trotec TTR 55 E - Párátlanító pincébe, garázsba, hideg helyekre - 20 m2-ig, max. 8,7 l/nap
(Ez a típus elfogyott. Helyette kérjük válassza a kicsit nagyobb teljesítményű és tömlőcsatlakozóval is rendelkező legújabb modellt: TTR 56 E adszorpciós páramentesítő készü...
bruttó 64.800 Ft
db
gallery thumbnail
Elektromos hősugárzó, hőlégfúvó - 3,3 kW -220V - Trotec TDS 20
Elektromos hősugárzó, hőlégfúvó 3,3 kW - TDS 20  Német minőség, kiváló ár! A készülék raktáron van. 1-3 napon belül szállítjuk. A TDS 20 acélházas hőlégfúvó más e...
bruttó 34.200 Ft
AKCIÓ! - 21%
bruttó 26.900 Ft
db
gallery thumbnail
Trotec TTK 52 E Párátlanító - penészmentesítő, digitális vezérlés 31 m2-ig - max. 16l/nap
Szép is, jó is, csendes is - ez a új TTK52 E páramentesítő  A legnagyobbtól, a Trotec-től megszokott kiváló műszaki tartalom, egyszerű kezelés, csendes működés Véglege...
bruttó 78.000 Ft
AKCIÓ! - 36%
bruttó 49.900 Ft
db
gallery thumbnail
Trotec BC 06 digitális páramérő és hőmérő műszer
Digitális páramérő - Trotec BC 06   Hol lehet szüksége a páratartalom mérésre? Nagyon sok helyen fontos a páraszint pontos meghatározása. Lakásokban a túl magas ...
bruttó 17.400 Ft
db
gallery thumbnail
Páramérő, hőmérő, harmatpont, nedves hőmérséklet mérés - Trotec BC 21
Digitális páratartalom mérő hőmérő készülék - Trotec BC 21 (1-2 munkanapon belül, raktárról tudjuk szállítani!) Funkciók: páratartalom mérés, hőmérséklet, harmatpont, nedves ...
bruttó 29.200 Ft
db
gallery thumbnail
Trotec TTK 25 E páramentesítő max. 10 l/nap, 15 m2-ig - kicsi, de hatékony
Kicsi, csendes és hatékony páramentesítő A berendezés az érdeklődésre tekintettel elfogyott. Ajánljuk figyelmébe a TTK 28 E tipust. 2013-as modell a német Trotectől ...
bruttó 47.900 Ft
db
gallery thumbnail
Ingyenesen letölthető útmutató a penész ellen
Elege van a penészből? Végleges megoldást keres a penész ellen? Eddig akárhogyan próbálkozott, nem sikerült véglegesen eltávolítani a penészfoltokat? Ha részletesen kíváncsi a ...
Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon
gallery thumbnail
Trotec BZ05 digitális páramérő és hőmérő ébresztőórával
Digitális páratartalom mérő és hőmérséklet mérő ébresztőórával és jól látható kijelzővel (A páramérő raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önne...
bruttó 7.990 Ft
db
gallery thumbnail
WDH 716 HE - Párátlanító, penészeltávolító készülék 50 m2-ig - max. 25l/nap
WDH 716 HE - Párátlanító, penészeltávolító készülék 50 m2-ig - 25l/nap  (A párátlanító raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)  ...
bruttó 96.250 Ft
AKCIÓ! - 33%
bruttó 64.900 Ft
db
gallery thumbnail
Trotec TTK 70 E Páramentesítő, penészeltávolító - 45 m2-ig - max. 20l/nap
Problémája van a penésszel, a párás ablakokkal és a vizes falakkal? ELFOGYOTT! Akkor kiváló döntés lehet az Ön számára a Trotec TTK 70 E páramentesítő, melyhez most ...
bruttó 82.000 Ft
dbBevásárlókosár

A bolt minősítése

Megbizhatobolt.hu - Webáruház értékelés. Mennyi csillagot érdemel ez a webáruház?

Bankkártyás fizetés

Termék ajánló

Rólunk mondták

"Kérdésére válaszolva a WDH-520HB páramentesítő készülékről a következő a véleményem:
2009-től sajnos elkezdődött lakásunk egyes részein a zöld penész megjelenése. Ezt tudatosan meg akartuk szüntetetni, ezért vásároltuk a fent leírt párátlanítót.
A tapasztalatok:
- megszűnt a penészedés
- biztonságosan működik
- 52 liter vizet szívott ki eddig a falakból
- a fent leírtak alapján lassabban őszülök (nem idegeskedem)."
Üdv: Pozsgay László,  56 éves

"A Procon Hungária Kft. nevében szeretném kifejezni köszönetünket és megelégedésünket a párátlanító készülékkel kapcsolatban, amelyet Önöktől Interneten keresztül rendeltünk."
Petőné Sipos Laura

"Megérkezett a párátlanító, köszönjük a segítséget!
Magyar Ferences Levéltár


"Az Önöktől vásárolt párátlanító készüléket egy éve használjuk. Télen nagy gond volt a ruhák szárítása, a párás ablakok, a penész takarítása.
Vásárlás előtt tájékozódtunk a neten a lehetséges párátlanítók között. Az Önök páramentesítő készüléke volt számunkra a legszimpatikusabb, mind műszakilag,mind az árát tekintve. Prímán működik, nagyon  sok párától és penésztől szabadított meg bennünket.
A párátlanító rendelése, és a szállítás pontosan ,gyorsan ,korrekten történt. Köszönet érte. Ajánlom mindenkinek, szuper jó páramentesítő!!!"
Rostási Sándorné és Családja.

"Kedves Farkas Úr!
Mi azért rendeltünk ilyen páramentesítőt, mert a lakás rettentően párás volt. Szó szerint víz folyt a falról is. A párátlanító nagyon jól működik, rengeteg vizet gyűjtött össze. A lakás festésekor is nagy hasznát vettük, gyorsabban száradt a fal. Nagyon meg vagyunk elégedve, mind a páraelszívó készülékkel, mind az Önök cégével.
Köszönjük. "

Sárközi Bernadett

Kérdéseikre válaszolva:
1. Azért vásároltam a jelzett páramentesítőt, mert idén januárban költöztünk új házba, és sokat hallottam a hő megtartó képességről és páralecsapódásról.
2. Mind az ügyfélszolgálat, mind pedig az ott kapott információ tökéletes volt, ezért is döntöttem végül Önök mellett.
3. A párátlanító maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket.
A páramentesítő elsődlegesen a fürdőszobában kerül felhasználásra, fürdés előtt 20 perccel kapcsoljuk be és fürdés után 30 perccel ki.
Az elmúlt lassan 1 év alatt egy kósza penész sem ütötte fel a fejét a fürdőben.
Nagyon hatékony és nagyon látványos, amikor a begyűjtött víz a párátlanító tartályába csöpög.
A lakás más területének páramentesítésére is használjuk nagy-nagy megelégedéssel.
Számomra egyetlen gond a tápvezetékkel van. Sajnos az elég rövidke, lehetne egy fél méterrel hosszabb.
Szabó Zoltán

"A páramentesítő készüléket leányom részére vásároltam, aki egy viszonylag régi építésű, de korszerű szigetelésű falusi házban két apró gyerekkel lakik. A gyakoribb mosások és a fent leírt szigetelés következtében rendkívüli nagy volt a páralecsapódás, nem csak az ablakoknál, de a parketta egyes részein is vízfoltok keletkeztek. Már a lakásba lépve megcsapott a tömény dohszag, pedig a falba szereltettek valamilyen vízbontó rendszert.
Amióta az Ön által forgalmazott párátlanítót üzembe helyezték, a kellemetlen szagok és a páralecsapódások megszűntek, a gyerekek légúti megbetegedései is ritkultak.
Ezért köszönettel tartozom, és minden ismerősömnek szívből ajánlom."
Müller Péter

"A vásárolt párátlanító az ELTE Lágymányosi kampuszán egy TÁMOP project keretében beszerzett nano részecskéket vizsgáló műszer mellé lett telepítve, mivel annak meghatározott páratartalom igénye van. Ez idáig panaszmentesen működik."
Üdvözlettel:
Korek Györgyi

"Kedves Géza!
Egy hete dolgozik a páramentesítő. Hihetetlen, mennyi vizet hoz össze. Azóta úgy néz ki, rendeződik a páratartalom, száraz a fal és a levegő is. Fogom ajánlani másnak is.
Köszönöm és további sok sikert kívánok:"
Kollár Edit


"A párafalóval teljesen elégedett vagyok, sokat használom és semmi probléma nem volt vele. Másnak is tudom ajánlani. "
Zsuzsanna

"Érdeklődésére válaszolva azt tudom mondani, hogy köszönjük önöknek, hogy ilyen nagyszerű párátlanító készüléket gyártanak. Nekünk megoldotta a problémánkat, úgy tűnik, hogy a vizesedés és a penészesedés lassan, de kezd megszűnni, úgyhogy bízunk benne, hogy a két helységet újra tudjuk használni. Köszönet érte."
Somodyné Ákhim Aranka - Alfa-Styl KFT

"Az ön cégétől vásárolt párátlanító készülék maximálisan hozta a hozzá fűzött reményeinket! 3 évvel ezelőtt-egy tetőcsere alkalmával-teljesen beáztunk. Azóta folyamatosan előjött a penész és a víz a ház minden részén! De amióta a páramentesítő üzemel ezek a problémáink megszűntek! Ezért köszönettel tartozom önnek! A továbbiakban pedig, amikor csak lehetőségem adódik rá, mindenkinek ajánlani fogom az ön cégét!"
Katalin.


"Az Önöktől vásárolt párafaló két hete működik nálunk éjjel-nappal. A lakásban kb.90 % a páraszint. A készülék naponta egy tartálynyi vizet gyűjt össze. A két hét alatt több mint 40 litert. A lakásban működik 4 db tablettás páramentesítő is, /csak addig amíg a korábban vásárolt tabletták elfogynak/, de a kettőt nem lehet összehasonlítani. Egy 16 négyzetméteres helységben 12 órás működést követően a az érték 65-70 %-ra megy le. A párátlanító készülékkel elégedettek vagyunk."
Füller János

"
Az önöktől vásárolt páramentesítő géppel maximálisan meg vagyok elégedve. Már a lakásfelújítás során hasznát vettem, mert a frissen festett fal nagyon gyorsan kiszáradt a segítségével. Azóta a lakás ideális páratartalmának beállításában vesszük hasznát. Már pár óra használat után elérhető a kívánt érték. Azóta már több ismerősömnek ajánlottam, még a festőm is jelentkezett, hogy szeretné elkérni az önök elérhetőségét, mert a többi megrendelőjének is jó szívvel ajánlaná a párátlanító készüléket, mivel saját szemével is meggyőződött arról, hogy milyen hatékony."
Rajnai Adrienn

"Tisztelt Farkas Géza! A megvásárolt páramentesítő, azóta hetente 2-3 napot üzemel, kifogástalanul. Köszönöm a kérdést, jó vétel volt, elégedett vagyok!"
 Köszönettel: Dr Cséri Tamás, Tapolca

"Az Önöktől vásárolt párátlanító a mai napig az előírtaknak megfelelően működik, a gépkönyvében megadott paramétereket a mai napig teljesíti, ezáltal a helységben a normál értékre csökkent a páratartalom.
Maximálisan elégedett vagyok a páramentesítő berendezéssel, és nyugodt szívvel ajánlom más vásárló részére is!" 
Varga Gábor

"Körülbelül egy éve vásároltuk Önöktől egy párátlanító készüléket, mivel a lakás külső szegleteiben és a bútorok mögött megjelent a penész. Egy ismerősünknél láttunk hasonló páramentesítő készüléket, akik nagyon dicsérték a gépet. Az Interneten találtam rá az Önök által forgalmazott ruhaszárítóra. Mi kimondottan ősztől tavaszig használjuk és meg vagyunk vele elégedve. Előfordul, hogy naponta egy helyiségből 5 liter vizet gyűjt össze. A téli hónapokban, amikor a ruhákat csak a lakásban lehet kiteregetni, nagyon praktikus. Ezúton is merem ajánlani mindenkinek, aki hasonló problémával küzd!"
Üdvözlettel: Németh Lajos
 
"Köszönöm érdeklődését, a vásárolt párátlanító remekül működik, és úgy érzem, már érződik is hatása.
Régi, kb. 100 éves, vegyes építésű házban lakom, melynél az ablakcserék után jelentősen megnövekedett a belső páraszint. nem is hittem, hogy ennyire.
A páramentesítő készüléknél az első napokban alig győztem a vizet öntögetni, de azóta érezhetően csökkent a páratartalom.
Köszönöm a remek készüléket." 
Tisztelettel
Stróbl József

"
A párafaló nagyon bevált. Teljesen más a levegő- és hőérzet a lakásban. A 65-70 %-os értéket sikerült leszorítani 50-55 % közé. Igaz ehhez napokig folyamatosan ment a páraelszívó, 25-30 liter vizet gyűjtött össze a lakásból. Aki régen épült (40év) házban, lakásban lakik, és hasonló problémával küzd, mint mi, annak csak ajánlani tudom."
Köszönettel:
Cseh Tibor

"Tisztelt Farkas úr!
A tavaszi, nyári hatalmas esők következtében többször is beázott szuterén-jellegű kis épületünk nem tudott kiszáradni, a legnagyobb nyári melegben is 90% feletti páratartalom volt benn. Persze, a beázás okát megszüntettük, de a pára maradt! A fakanalak is penészedni kezdtek!
Eredménytelen kísérletezések után jutottunk arra a döntésre, hogy beszerzünk egy párátlanítót.
Kb. 1,5 hónapja használjuk, az elején folyamatos üzemben, most már csak automatikus üzemben, kb. 55%-ra állítva a páramentesítő, napi 2-3 óra működéssel 58-60%-on tartja a nedvességet kb. 45 m"-en, két egymásba nyitott helyiségben.
Jó döntés volt, elégedettek vagyunk!"
Madar László

"
Néhány napja rendeltük önöktől a TROTEK TTK 50S páramentesítőt, amely már kb. 30 liter vizet ki is választott a lakásunk légteréből. Béreljük ezt a lakást és sajnos a tökéletes szigetelés és a műanyag nyílászárók miatt igen magas (70%) a rel. páratartalom, a szellőztetések ellenére is penészfoltok jelentek meg a lakásban. A párátlanító berendezéssel 60%-ra sikerült levinni egy nap alatt a rel. értéket. Egyelőre non stop működik - csendesen, megbízhatóan. Elégedettek vagyunk a termékükkel, kifogástalanul működik, pontosan úgy, ahogyan a weblapon leírták. Köszönjük a korrekt tájékoztatást, a pontos információkat, és a gyors kiszolgálást, valóban hasznos és jó vétel volt ez a típusú páramentesítő."
Köszönettel: Keserű Zsolt

"
Köszönöm a levelét, a párátlanító kiválóan működik már rengeteg párát gyűjtött össze. A csomagolás, szállítás megfelelő volt.
Szerintem a készülék a várt minőséget nyújtja. "
Szabadi Ferenc

"Az Önöktől vásárolt páramentesítő készülékkel maximálisan meg vagyok elégedve.
A célból vásároltam, hogy megoldható legyen a ruha szárítás akkor is, amikor nincs lehetőség kint szárítani. A ruhák egy nap alatt megszáradnak, kellemes friss illatuk lesz és a falon nem folyik a víz, mint a ruhaszárító használata előtt. Bátran merem mindenkinek ajánlani, aki a páralecsapódással és a bár frissen mosott, mégis dohos szagú ruhaneműk problémájával küzd."
Kizmusné Fodor Katinka

"Nagyon örülök, hogy az Ön által ajánlott Trotec TTK 50S 18 l/nap típusú falszárító készüléket megvásároltam. Pár hete helyeztem üzembe, hihetetlen, hogy mennyi vizet gyűjt össze: azóta nem penészesedik, nem nyirkos a fal, szárazak a bútorok.  A sok nedvességtől felpúposodott parketta visszahúzódott, megszűnt a lakás dohos szaga, sokkal kellemesebb a levegő. Nagy reményeket fűztem hozzá, és nem csalódtam, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon elégedett vagyok a párátlanító készülékkel és a kiszolgálással: megrendelés után a páramentesítő kiszállítása a megbeszélteknek megfelelően, pontosan és korrekten történt. Köszönöm és sok sikert munkájukhoz, másoknak pedig a vásárláshoz!"
Sipos Emma, Budakeszi

"Az Önöktõl vásárolt páramentesítő berendezéssel ezidág teljes mértékben meg vagyunk elégedve. Bevallom õszintén kétkedve fogadtam azokat a tulajdonságokat, amelyeket a leírások tartalmaztak. Rendkívül örülök, hogy hosszú évek óta először a fűtési szezon kezdetével egyidõben nem jelentek meg a penészfoltok a lakásban.
Köszönöm a lehetõséget:"

Makszin András

"Először is köszönöm, hogy a megígért időpontban megérkezett a páramentesítő! Továbbá az utánvételes postázás váratlan meglepetést nem tartalmazott, hiszen az összeg, a számla, valamint garanciajegy rendben volt! A párátlanító jól végzi feladatát, mert lakásunkban a 16 litert naponta összegyűjti. Ezt a mennyiséget  így nem az öt gyermekünk inhalálja, hanem megelégedésünkre a lefolyóban landol! Az elmúlt pár nap másik kedvező tapasztalata pedig az, hogy belépvén a lakásba normális levegő van az eddigi dohos pinceszag helyett! Üzembiztos páramentesítő készüléknek tűnik, de a 2 év garancia alatt ha bármi is történne vele, nem aggódok, mert az eddigi tisztességes hozzáállásukat bizonyára akkor is megtapasztalhatnám! Akik ilyen párátlanító után fognak érdeklődni, azoknak nyugodt lelkiismerettel fogom ajánlani Önöket!"
Köszönettel és Tisztelettel: motoros atya

"A kis ház  több napon át ázott a fagy miatt megrepedt vízcsőből. Természetesen mikor észrevettük megtörtént a javítás. A nagy gond a szárítás volt. Néhány nap alatt a fal számtalan helyen csúnyán bepenészedett. Az összes bútoron, ülőpárnákon már érezni lehetett a penész szagot.  A mesterek nagy vakolat bontást, újrafalazást javasoltak. Szerencsére kaptam két  jótanácsot. Az egyik azt javasolta, hogy a falat -és mindent ami lemosható- hypo-val mossuk le. Ez levitte a penészfoltokat, kifehéredett a fal.
A másik azt javallotta, hogy állítsunk be egy páramentesitőt. Ekkor vásároltam Önöknél. A zárt lakótérbe beállítottuk, a tartály helyett csövön át a lefolyóba folyattuk a vizet. Fantasztikusan jól dolgozott. Mikor elkezdtük a párátlanítást, a mért légnedvesség 80 % fölött volt. Egy hét után 70, majd a második hét után 60%-ra esett vissza. Összesen kb. egy hónapig szárítottuk így a falakat. Azóta már több helyen sikeresen használtuk a párátlanítót. Mindig bevált. Jó vétel volt. Köszönöm."

Mály István

"A párátlanító készülékkel tökéletesen meg vagyok elégedve! Sok páramentesítőt megnéztem, mielőtt választottam volna, hiszen nem kevés pénzről volt szó, de most már nyugodtan kijelenthetem, hogy megérte! Gyakorlatilag napi használatban van a páramentesítő a fürdőszobában, ruha szárításkor. Tökéletesen, viszonylag halkan működik, és szerintem nem elhanyagolható az energiafogyasztása sem! Összegezve nagyon elégedett vagyok a ruhaszárítóval, és a hihetetlen gyors kiszállítással! Azóta már rendeltünk Önöktől egy levegő tisztító berendezést is, az is tökéletesen működik! Nagyon sok vásárlót és sikert kívánok Önöknek a további munkájukhoz!"
Koch Szabolcs

Shopmania

Látogassa meg a Párátlanító, páramentesítő webüzletet a ShopManian


Webáruház készítés és bérlés

0.0719 mp


webáruház négyzet fájlwebáruház négyzet fájl
   optimális páratartalom    hőhíd    Párás ablak    Uszodai Párátlanítás    Talajvíz    vásárlóink    páramentesítők partner    Páramentesítés    Penész eltávolítása    elektromos párátlanító    elektromos páramentesítő    penészes fürdőszoba    penész a beépített szekrény fölött    a levegő páratartalom mérése    elektromos párátlanító készülék    trotec párátlanító készülék    párátlanítók otthonunk védelmében    ipari páramentesítő    trotec páramentesítő készülékről    gazdaságos szobai páramentesítő    a páramentesítők karbantartása    praktikus párásító készülékek    ártalmas a penész a lakásban    a páratartalom mérő műszerek    légkondicionáló berendezés    a gazdaságos mobil klíma    a praktikus párásító készülékek    minőségi cipőszárító    _a páramentesítő használata    páramentesítő készülékek    párátlanító használatával    milyen párásító eszközök    páratartalom mérő eszközök    párátlanító készülékkel harc    _párátlanító készülék egészségvédő    _elektromos páramentesítő készülék    rémálma a penészes fal!    a megfelelő páratartalom    A penész eltávolítása    Párásító készülék    Penészmentesítés szakemberrel    Páramentesítő gép önnek    Milyen az ideális páratartalom?    Mi a relatív páratartalom ?    Párásító készülékek önnek    Mitől van penész a lakásban?    A Trotec páramentesítő    Mitől van penész a falon    A penészes fal kezelése    Fekete színű penész    Páramentesítő webáruházban    Mitől függ a páramentesítő ára    Az elektromos párátlanító készülék    Ha a túlzott párától a vizes fal    A túlzottan párás és vizes fal    A falpenész orvoslása    Elektromos páramentesítő készülék    A penész allergia    A páratartalom csökkentése    Páratartalom és a penész    A páratartalom optimális mértéke    Mit lehet tenni a penészes ellen    Mekkora az egészséges páratartalom?    Ideális páratartalom a lakásban    Minőségi páramentesítők    Párásító gyerekszobába    Önnek való ipari páramentesítők    Elektromos párátlanító készülékek    A Trotec párátlanító készülékek    Levegő páratartalom    A párátlanító jó megoldás    A Trotec páramentesítő vélemények    Tudnivalók a penészes falakról    A penész és a páratartalom    Elektromos páramentesítő remek    Penész eltávolítása párátlanítóval    A párásító készülék a megoldás    A penészmentesítés rendkívül fontos    A páramentesítés házilag könnyen    Trotec páramentesítő remek addíció    Tisztítható a penészes ruha?    A levegő páratartalom mérése fontos    Elektromos párátlanító hordozható    Falszárítás Trotec párátlanítóval    Penész ellen ipari páramentesítő    A mobil párátlanítók praktikusak    A Trotec vélemények igen pozitívak    Páramentesítés házilag olcsón    Páramentesítő eladó az interneten    Mekkora a páramentesítő ár?    Páratartalom mérés nem maradhat el    Önnek fontos optimális páratartalom    Mit tehet a penészes fal ellen?    Törekedj egészséges páratartalomra    Párásító a száraz levegő ellen    A páratartalom optimalizálása    A páramentesítés házilag segíthet    Ideális levegő páratartalom elérése    A párátlanító megóvja a penésztől    Penészfoltok ellen párátlanító    A magas levegő páratartalom    Nálunk párátlanítók is rendelhetőek    Páramentesítővel szabályozható    Áruházunk párásító készülékekkel    A penész a lakásban nagyon    A Trotec páramentesítővel    A páramentesítő készülék árak    Nyirkos ruha, penész    Elektromos párátlanító úgy működik    Új és profi páramentesítő    A páramentesítő ár több    A páratartalom csökkentése sosem    páratartalom a lakásban könnyen    Nagy teljesítményű Trotec    A párátlanítók rendszeres használat    A páramentesítők internetről    A párásító készülékek is nagyon    Ezért ajánlott a szobai párásító    relatív páratartalom fogalma    Trotec párátlanító ajánlása    páramentesítő fontossága    Mikor fontos a párásító berendezés    fontos a páratartalom mérése    légtisztító párásító berendezéssel    Páramentesítő készülék a penész    Páramentesítés házilag egyszerűen    Páramentesítés a fókuszban    akkor Trotec páramentesítő    penészes fal kezelése házilag    Párátlanító készülékek a mi    A párátlanítás praktikái    Levegőtisztító berendezés lelke    Páramentesítő a fókuszba    ideális páratartalom a szobában    Elektromos páramentesítővel    Ideális páramentesítés házilag    Tegyünk a falpenész    Górcső alatt a klíma    Párásító készülékkel az ideális    A legjobb penészgátló    Párátlanítás házilag    Páramentesítők, az otthonok    Ideális szobai párásító    Célkeresztben a páratartalom    Mobil klíma előnyei    ideal_paratartalom    Az adszorpciós párátlanítók    Szélturbinával otthonában    Páramentesítő gép pozitívumai    Lényeges az ideális páratartalom    Párásító készülék gyerekszobába    Vizes fal szigetelése    Penész allergia tünetei    Páratartalom a gyerekszobában    Ha párátlanító eladó    Páramentesítő készülék, a páratlan    Mobil klímával a felfrissülés    Cipőszárítóval, nem csak    Célkeresztben a párátlanítás    Párásítókkal a száraz levegő ellen    Párologtató készülékekkel    Páratartalomra a gyerekszobában    Párátlanító készülék akció    Olcsó páramentesítő: nem álom    Mobil klímaberendezések hordozható    Fürdőszoba páramentesítése    Páramentesítés otthon, házi    Párásítás a lakásban    Milyen párátlanítót vegyek    Kompakt mobil klíma    Párátlanító télen-nyáron    Párásítóval a száraz    Elektromos páramentesítők kora    Párásító készülék, a megtérülő    A penészmentesítés lépései    Levegőtisztító, az elmaradhatatlan    Páramentesítés házilag, lehetséges    Mobil klíma árak    Házi páramentesítés lépései    Trotec páramentesítő, a végleges    A mérleg nyelve a WDH520    Milyen klímát vegyek    Küzdjön penészgátló adalékkal    Párásítókkal az optimális    Lakás páratartalom    Előtérben a mobil klíma árak    Eredményes páramentesítés titka    Szó a Trotec páramentesítőről    Penészgátló adalékkal a telepek    Előtérben a párásítók    Célkeresztben a lakás páratartalom    Mobil klíma vélemények    Lehetnek a penészedés okai    A mobil klíma áráról    Páramentesítés, és az egészsége    Képes a Trotec páramentesítő    Penészgátló adalék, a jolly    Lakás páratartalom elérése    Mobil klíma vélemények alakulása    Mik lehetnek a penészedés okai    A párásítók létjogosultsága    Legjobb páramentesítő ismérvei    Legjobb házi páramentesítő    Jó ötlet a mobil klíma lakásba    Fontos a párásítás a lakásban    Társ a páramentesítő készülék    Hőlégfúvó, az optimális    Fontos a lakás páramentesítése    A légtisztító gép a fellélegzésének    Trotec, mint a professzionalitás    Jó döntés a mobil klíma    A páramentesítő tudásáról    Párásító, ha már elviselhetetlen    Páramentesítő készülék, az ön    A párátlanító funkciója    Párásító készülék fő feladata    A penész és a páramentesítő    Ideális páratartalom nyomában    Páramentesítő elhelyezése    Alatt a páramentesítő fogyasztása    Nagy teljesítményű páramentesítő    Fontos a páramentesítő tisztítása    A légtisztító elhelyezése    Milyen a párátlanító használata    Jól az ipari párátlanító gép    Kettő egyben légtisztító párásító    Mire képes a szobai párásító    Párásító berendezés hatása    Páramentesítő készülékek sikere    Hatékony Trotec párátlanító    Döntés a Trotec páramentesítő    Szobai párátlanító használata    Találmány a pára mérő    Páramentesítő otthona    Trotec ars poeticája    Páramentesítő készülék csak    Párátlanítás idegeskedés    Trotec TTK 70 E    Kedvező páramentesítő ár    Mobil klíma ablak kivezetés    Páramentesitő készülékek legnagyobb    Sikeresek a páramentesítők    Trotec TTK 50 E párátlanító    Milyen páramentesítőt vegyek    Trotec klíma búcsú    Klímaberendezés használata    Mobil klíma elsődleges    Trotec mobil klíma, amivel    Trotec páramentesítő, amivel    Párátlanító készülék, amivel    Párátlanító, hogy ne    Trotec klíma enyhülést    Daikin klíma pénztárcája    Megválasztott klímaberendezés    A mobil klíma zsebre    Trotec mobil klíma a kényelem    Trotec páramentesítő megkönnyít    Páratlan párátlanító készülék    A párátlanító páratlan    Befolyásolja a levegő páratartalma    Légkondi árak fontos    Hűtő fűtő mobil klíma    Daikin klíma akció hűvös    Páramentesítő Trotec korszerű    Penészesedést párátlanító    Mobil klíma akció ha    Trotec páramentesítő búcsú
lábléc