Menu
Your Cart

Trotec PAE 50 Léghűtő - hűt, felfrissít, párásít és tisztítja a levegőt

Trotec PAE 50 Léghűtő - hűt, felfrissít, párásít és tisztítja a levegőt

Trotec PAE 50 Léghűtő 

Hűt, felfrisít, párásit és tisztitja a levegőt


Akár a legmelegebb napokon is azonnali segítséget nyújt az IF Design Award díjjal kitüntetett PAE 50 párologtatós léghűtő. Mattfekete színe, letisztult, formatervezett burkolata minden környezetben esztétikusan mutat. Szép formakialakítású 4 az 1-ben léghűtő nem csak dizájnos megjelenésével de teljesítmény tekintetében is megmutatja erejét. Felhasználási területe csaknem korlátlan, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas: forró irodákban, fitneszhelységekbe, vagy teraszokon és erkélyeken is kiváló teljesítményt nyújt. Hálószobákban suttogóan halk éjjeli üzemmódban üzemeltethető. Egyidejűleg használható léghűtőként, ionizátorként akár aromatizálással egybekötve. A PAE 50 E léghűtő rendelkezik programozható időzítővel - a készülék be- és kikapcsolásához ezzel a készülék még gazdaságosabban üzemeltethető. Nagy víztartályának köszönhetően egész évben alkalmas párásítóként történő használatra. A léghűtő könnyű mozgatását kompakt mérete, könnyű súlya és ergonomikus fogantyú segíti. 

Természetes, párologtatás okozta hűtés

A PAE 50 léghűtő természetes párologtatásból következő lehűléssel csökkenti a környezeti hőmérsékletet, a hűtéshez friss vezetékes vizet igényel, amit a 20 literes víztartályába töltünk vagy fix vízcsatlakozással adagolhatunk. A méhsejt szerkezetű párologtatószűrő párásítja a beszívott levegőt és hideg levegőáramlatként újra kifújja. Választható 4 ventilátorfokozatával mindig a megfelelő felfrissülésről gondoskodik. Extrém forró napokon a készülék hűtőteljesítménye az alaptartozékként kapott hűtőakkukkal vagy jégkockák hozzáadásával tovább fokozható!

 

Tisztítja és aromatizálja a levegőt

A léghűtő nagy hatékonyságú ionizátora igény szerint megszünteti a kellemetlen szagokat és megöli a baktériumokat. A jó közérzet fokozásához a készülék rendelkezik illatolaj adagolóval. Már néhány csepp olaj elegendő a pihentető, nyugtató helységklíma megteremtéséhez.
A léghűtő télen is segít az optimális lakásklíma kialakításában a páratartalom beállításával. Amikor elkezdődik a fűtési szezon a PAE 50 párásító funkció megakadályozza, hogy a levegő szárazzá váljon, 2l/órás párásító teljesítmény akár 10 órás párásítást is lehetővé tesz.
750 m3/h ventilátorteljesítménnyel 150m3/ 55m2 helységméretig ajánljuk.

Gyakorlati előnyök:

 • 4az1-ben párologtató léghűtő: hűtés, szellőzés, légfrissítés, párásítás
 • Hatékony, párolgás okozta lehűlés
 • Tartozék jégakku a hűtőteljesítmény növeléséhez
 • Fix vízcsatlakozási lehetőség
 • Swing(természetes szél) üzemmód
 • Ionizátor
 • Illatolaj adagoló
 • Beállítható kifújási irány, forgatható lamellák
 • 4 ventilátorfokozat
 • Időzítő funkció
 • Éjjeli üzemmód
 • Energiahatékony készülék, alacsony fogyasztás
 • Távirányító
 • Elegáns megjelenés
 • Könnyen mozgatható
 • Tartozék az enyhe lejtésű padlón történő használathoz
 • Egész éves üzemeltetésre alkalmas! Nyáron hűt, télen párásít.

 

PAE 50 léghűtő műszaki adatai:

Hálózati csatlakozás: 220-240 V/50 Hz
Teljesítményfelvét: 145 W
Csatlakozó: CEE 7/16
Működési tartomány: 5-43 °C
Ionizátor
Felhasználási terület: 150 m3/55 m2
Kábelhossz: 1,6m
Zajszint(1m távolság): 73 dB (A)
Méret (HxSzxM): 390x350x880 mm
Víztartály: 20 l
Súly: 13 kg
Ventilátor fokozat: 4 / Swing funkció
LED kijelző
Be és kikapcsolási idő beállítható
Légmegmozgató képesség: 750 m3/h
Magyar nyelvű leírás

A SecoSan-nal biztosított a jobb vízminőség! Kevesebb baktérium telepszik meg a párásítóban

Fontos: A párásítókban baktériumok is szaporodhatnak. A rendszeres tisztítás és karbantartás mellett a SecoSan rúd használatát javasoljuk, aminek segítségével a víz tartósan tisztább marad kevesebb csírát és baktériumot fog tartalmazni. A SecoSan nagyszerűsége feületaktív, mozgékony ezüst ionokkal való feltöltöttéségében rejlik, amik a csírákkal és baktériumokkal érintkezésbe lépve feltartóztatják őket, és jelentősen csökkentik szaporodásukat. A teljesen önadagolós SecoSan iontároló igazoltan hatékony, mely napi vízcsere esetén is fél éven át biztosítja a víz tisztább állapotát. Kérjük vegye figyelembe, hogy teljes baktériummentesség nem érhető el! 

Nagyon fontos a párásított víz tisztasága. Ezért igyekezzen elkerülni, hogy a víz álljon a tartályban. Amit rövid időn belül nem használ fel, azt ürítse ki és töltse fel friss vízzel. Ha nem használja a készüléket, szárítsa ki a berendezést.

A vízkövet el kell távolítani, mert az a szennyeződések táptalaja lehet, de ne dörzsölje azt, mert az akár szemmel nem látható mikro-karcolásokat okozhat, ahová további baktériumok telepedhetnek. A vízkövet dözsölés nélkül, háztartási ecettel kell feloldani.

A karbantartásokat végig tiszta és fertőtlenített kézzel végezze. A kéz tisztítását és fertőtlenítését a karbantartás közben is érdemes többször megismételni az egyes munkafolyamatok között, ha szennyezett felületeket érinettünk.

Továbbá ne használjon olyan törlőkendőt, amit más eszköz takarítására használt. Használjon ehelyett minden alkalommal új, szöszölés és karcolásmentes törlőkendőt. A különböző anyagokkal előre átitatott nedvestőrlők, babakendők erre a célra nem megfelelőek. A használt és kimosott törlőkendők pedig baktériumokat tartalmazhatnak.

Emellett feltétlenül tartsa be a használati utasításban leírt további tisztítási és karbantartási műveleteket és a szűrőcseréket is!

Vegye figyelembe, hogy teljes baktériummentesség nem érhető el!


Amennyiben a termék elnyerte tetszését kérem helyezze a kosárba.

Műszaki adatok
Ajánlott helyiségnagyság m3
Hálózati csatlakozás 220-240 V / 50 Hz CEE 7/16
Hűtőközeg (tipus és mennyiség) levegő
Kábelhossz 1.6 méter
Levegő kilépési sebessége 11 m/s
Méret (H*SZ*M) 390x350x880 mm
Működési tartomány: hőmérséklet 5-43°C
Párologtató teljesítmény (l/24h) 2 l/h
Súly (csomagolás nélkül) 13 kg
Teljesítményfelvétel 145 W
Ventilátor fúvófokozat 750 m3/h 4 fokozat
Ventilátor tipusa radiális
Víztartály 20 l
Zaj (dB és távolság) 73 dB(A) 1 méter

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Thumb File information
hasznalatiPAE50.pdf 1.36MB 13
 • Készlet: Elfogyott
 • Tipus: TKP PAE 50
 • Súly: 13.00kg
 • Méretek: 390.00mm x 350.00mm x 880.00mm
95.300 Ft
Nettó ár: 75.039 Ft