Menu
Your Cart

Háztartási páramentesítők karbantartása

Háztartási páramentesítők karbantartása

Páramentesítő karbantartása

 

Vásárlóink esetenként azzal a kérdéssel fordulnak hozzánk, hogy milyen karbantartási igénye van egy páramentesítő készüléknek. Időnként érdemes a rendszeres szűrőtisztításon kívül a gép belsejében egy alapos fertőtlenítő takarítást elvégezni.
A mosható előszűrők felfogják a páramentesítőbe érkező levegőből a porcicákat, a szöszöket, hajszálakat és az állatszőröket. A levegő ezután a páramentesítő készülék kondenzációs felületén halad keresztül, ami nagy felületű hűtőbordákat jelent. A bejutó apró porszemek nagy része a lecsapódó víz segítségével a páragyűjtő tartályba távozik.
Több éves tapasztalatunk szerint a levegőben található szennyeződés egy része mégis megreked a hűtőbordák között, és ezzel csökkenti a páramentesítő teljesítményét és beszennyezi a készülék belsejét, ami a gombák és mikroorganizmusok táptalaja lehet.

A páramentesítők tisztítása nem tartozik a garanciális szolgáltatásink közé, de igyekeztünk egy kedvező árat kalkulálni ügyfeleink számára.
Ár az általunk forgalmazott háztartási páramentesítők tisztításának költségét és a visszaszállítás költségét tartalmazza. A futárt cégünk szervezi, Önnek csak be kell csomagolnia a terméket, és egy előre egyeztetett időpontban átadni a futárnak.

Ezzel a szolgáltatásunkkal szeretnénk tovább növelni a vevői elégedettséget. A szolgáltatást megrendelheti az alábbi linken

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
  • Készlet: Készleten
  • Tipus: KARB PM
  • Súly: 1.00kg
15.700 Ft
18.000 Ft
Nettó ár: 12.362 Ft

Rendelkezésre álló lehetőségek