Menu
Your Cart

Trotec PSCS 11-3,6V Akkumulátoros csavarbehajtó

Trotec PSCS 11-3,6V Akkumulátoros csavarbehajtó

Minőségi akkumulátoros csavarbehajtó
gyors, forgó bittárral - Trotec PSCS 11-3,6V

 

A beépített 6 darabos behajtófej tárnak köszönhetően csak felkapjuk, és rögtön használhatjuk ezt az ügyes kis akkus csavarbehajtót.

Mindig és mindenhol, hálózattól függetlenül maximális erővel csavarozhatunk: anélkül, hogy állandóan keresgélni kellene a megfelelő behajtófejet. A Trotec-PSCS 11-3,6V akkumulátoros behajtójával nincs ilyen gond, mert a beépített tár gondoskodik róla, hogy a leggyakrabban használt fejek mindig kéznél legyenek. 

Behajtófej csere pillanatok alatt

Csak egy gombnyomás, és kiold a tár reteszelése, és elforgathatóvá válik. Máris kiválaszthatjuk a szükséges behajtófejet. Egy kis, nagyítós kémlelőablak segítségével játszva megtalálhatjuk a fejet, amit keresünk.
Miután kiválasztottuk, a mágneszár minden helyzetben szilárdan tartja a fejet, míg a többi fej a tárban marad, ahonnan szükség esetén bármikor egy mozdulattal előrántható.
A hat leggyakoribb és legfontosabb fej az alapkivitelben benne van, így további ráfordítás nélkül azonnal tudja használni a csavarozógépet a legfontosabb munkákhoz.
Ha szükséges, a tárat másfajta fejekkel is egyszerűen be lehet tölteni: nem kell mást csinálni, mint a dobot oldalra kifordítani, és a megfelelő fejeket belerakni, például a külön választható 32 részes Trotec fejkészletből.

Csavarbehajtás - gond nélkül, kábel nélkül

Súlyát tekintve kevesebb mint 500 g, teljesítményét tekintve ez az akkumulátoros csavarozó szerszám igenis nehézsúlyú játékos!

Erős, memóriahatásmentes lítium akkut építettünk bele, hogy minél tovább dolgozhassunk vele, és akkor is azonnal rendelkezésre álljon, ha hosszabb ideig nem használtuk. Ez az akku magától szinte semmit nem merül.

A töltöttség szintjét három különböző színű lámpa jelzi megbízhatóan. Egy másik LED lámpa a munkaterületet világítja meg. Így sötét helyeken is probléma nélkül csavarozhatunk.


Egy pillantással eldönthetjük, hogy ki- vagy becsavarásra van -e állítva a csavarbehajtógép, elég rápillantanunk a forgásirány kijelzőre.

Ezért előnyös a Trotec akkus fúróval dolgozni:

 • 3,6 V-os erős lítium-ion akkumulátor memória-hatás nélkül és használaton kívüli lemerülés nélkül.

 • Beépített behajtófej tár a hat legfontosabb fejjel

 • Mágneses hatszögletű fej rögzítő

 • Érzésből, könnyen használható fej-kiválasztás

 • Nagyítós kisablak a megfelelő fej kiválaszásához

 • Beépített LED-világítás

 • Háromfokozatú töltöttségjelző

 • Jó fogást biztosító, házba épített puha gumi fogantyú

 • Kényelmes forgásirány-váltó és bekapcsológomb reteszelő
   

Pecsét és tanúsítvány

A német TÜV ( Műszaki Ellenőrző Egyesület ) bevizsgálta a Trotec PSCS 11-3,6V-os akkumulátoros csavarbehatjtót, és ez garancia a jó minőségre, a biztonságos kivitelre, és a használhatóságra. Természetesen nem csak magát a fúró-csavarozógépet vizsgáltattuk be, hanem az akkumulátortöltőt is. Így biztos lehet, hogy garantált minőségű terméket vásárol.

 

Kockázatmentes vásárlás


Kockázatmentes vásárlás! Nálunk teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatja meg ezt a forgó bittáras akkus csavarozót, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, valamint egy esetleges meghibásodás esetén a jótállási időn belül cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az akkus csavarbehajtót. Ezzel a két szolgáltatással tulajdonképpen minimálisra csökkentjük a vásárlót terhelő rizikót.
 

Márkás minőségi akkumulátoros csavarbehajtó előnyös áron


Eddig alapvetően két lehetőség volt azok előtt, akik akkumulátoros csavarbehajtóra vágytak: jó, de drága, vagy a másik lehetőség, hogy mindegy milyen, csak az ára legyen jó. A német Trotec cég PowerTools termékeivel bölcs döntést hozhat: jó a termék, jó az ár, és a külső sem utolsó – minden egyben. A maximumot hozza minden szempontból – mi ugyanis nem csak méréstechnikában és légtechnikában vagyunk jók, hanem elektromos kéziszerszámaink is kiválóak! A Trotec jó megoldásokat kínál kiváló ár-érték aránnyal. 

 

Szerelni, csavarozni könnyen, gyorsan annélkül, hogy egy nagy szerszámos ládát kellene cipelni. Csak néhány kattintás:

 

Műszaki adatok
Akku névleges feszültség 3.6 V
Akku teljesítmény 1.5 Ah
Akku tipusa Li-ion
Akku töltésjelző 3 fokozatú
Behajtóhegyek száma 6*25 mm
Forgatónyomaték 4 Nm
Méret (H*SZ*M) 220*160*45 mm
Nyomaték-fokozatok száma 1
Sebességfokozatok száma 1 sebesség
Súly (csomagolás nélkül) 0.47 kg
Üresjárati fordulat fokozatonként 1. sebességfokozat: 230 min-1
Zaj (dB és távolság) 62 dB(A)

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Thumb File information
TRT-BA-PSCS11-36V-TC-001-HU.pdf 882.52KB 61
 • Készlet: Készleten
 • Tipus: TACS PSCS11
 • Súly: 1.00kg
 • Méretek: 220.00mm x 160.00mm x 45.00mm
17.200 Ft
Nettó ár: 13.543 Ft