Menu
Your Cart

Trotec PSCS 11-20V Akkumulátoros fúró és csavarbehajtó

Trotec PSCS 11-20V Akkumulátoros fúró és csavarbehajtó

A termékcsalád csúcsa, a csavarozó és fúrógépek királya kiváló áron
 

A Trotec PSCS 11-20V akkumulátoros fúró megvásárlásával Ön felső kategóriás készülékhez jut. Vele kapcsolatban nem csupán a jól átgondolt felépítést, és számos tulajdonságot említenénk, mint például a különösen erős, minőségi kivitelű, maximálisan 35 Nm leadására képes motort – hanem az is említésre méltó, hogy ezzel a minőségi kéziszerszámmal ezt a nyers erőt egy kézmozdulattal, egy kétfokozatú hajtóműn keresztül 25 plusz egy fúrófokozatban finoman is adagolhatja.

A Trotec PSCS 11-20V akkumulátoros fúró igazi értéket képvisel, igényes munkavégzést tesz lehetővé a ház körül, műhelyben, garázsban. A biztonság maximális: gyorsleállító-túlszaladásgátló fék, véletlen bekapcsolás elleni retesz, ami megakadályozza a tévedésből indítást. Ezzel a géppel nagy átmérőjű csavarokat is behajthatunk fémbe és fába egyaránt.

A PSCS 11-20V egyhüvelyes gyorsrögzítésű tokmány gyors fúró- vagy csavarozófej cserét tesz lehetővé, és az automatikus orsórögzítés tovább növeli a biztonságot, mert segítségével nagyobb erővel rögzítődnek a szerszámok.  A tokmányba minden, kereskeldelemben kapható szokványos csavarozófej, fúrófej, fejtartó befogható 13 mm-es átmérőig.

Hiányos a behajtófej készlete? Bővítse! A Trotec cégtől a csavarozógép és fúrógép mellé külön megrendelhet egy 32 részes behajtófej készletet. Ha pedig biztosra akar menni, hogy nem csupán a csavarozáshoz, hanem a fúráshoz is megvan -e minden, a 15 részes Trotec fa- és fémfúrókészletet ajánljuk – természetesen ezt is Trotec minőségben!

Sok munka örömet okoz? Ilyet se hallott még, igaz?
De ezzel az akkus fúróval tényleg öröm dolgozni.

A 20 V-os Trotec csavarbehajtó- és fúrógéppel akkor sem válik kényelmetlenné a munka, ha sokáig tart. Egyrészt az izmos, memóriahatás, és önlemerülés mentes lítium-ion akkut ritkán kell tölteni, mert sokáig bírja. És ha mégis lemerül, a mellékelt gyorstöltővel 1óra alatt feltölthető.

És ez még nem minden. Pont a hosszú munkavégzés érdekében alakítottuk ki ennek a csavarozó és fúrógépnek a formáját a lehető legergonómikusabbra, súlypontját a lehető legoptimálisabbra. A fúrógép úgy van kialakítva, hogy álló helyzetben letehető, és a puha fogantyúbetéteknek köszönhetően könnyen felkapható a kézbe, és tartós használat esetén is jól belesimul a tenyérbe. Szintén a gyors használatbavételt segíti a géppel együtt szállított övcsipesz, amivel a gépet könnyen a nadrágszíjra akaszthatjuk, és bárhová magunkkal vihetjük.

 

Sötét zugokban is jól tudunk fúrni, csavarozni, mert az akkus fúró beépített LED-es megvilágítással rendelkezik. Az erős, fehér fény segítségével biztos, hogy egy pillanatra sem tévesztjük szem elől a munkadarabot. A beépített forgásirány kijelzőről pedig egyetlen pillantással leolvashatjuk, hogy a csavarozógép bal- vagy jobbraforgásra van -e állítva.

A hozzátartozó övcsipesz segítségével a csavarozógépet kényelmesen felakaszthatjuk a nadrágszíjra, ahonnan utána egy kézzel, egy mozdulattal leakaszthatjuk. A fúrógép akkor is megáll a talpán, ha rajta van az övcsipesz. Ha viszont nincs szükség rá, az övcsipesz könnyen levehető.

Íme a teljes készlet: Trotec PSCS 11-20V akkumulátoros fúró- és csavarozógép, övcsipesz, két ajándék behajtófej, gyorstöltő készülék és szállítótáska.

Bevizsgált termék

Németországban egy minőségi terméket akkor lehet forgalomba hozni, ha  a TÜV nevű szervezet bevizsgálta. A TÜV neve garancia, hogy a termék minőséget és értéket képvisel, biztonságos, és jól működik. Nem csak magát a csavarozógépet, hanem a hozzátartozó akkumulátortöltőt is bevizsgáltattuk, így Ön biztos lehet benne, hogy az egész készlet minden darabja megfelel a TÜV által támasztott magas követelményeknek.

Kockázatmentes vásárlás


Kockázatmentes vásárlás! Nálunk teljes mértékben kockázatmentesen vásárolhatja meg a fúrógépet, ugyanis 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk, valamint egy esetleges meghibásodás esetén a jótállási időn belül cégünk a saját költségére szállítja vissza és javítja meg az akkusfúrót. Ezzel a két szolgáltatással tulajdonképpen minimálisra csökkentjük a vásárlót terhelő rizikót.
 

Márkás, minőségi akkumulátors fúró jó áron?

Eddig, ha akkumulátoros fúró- és csavarozógépet kerestünk, mindig dilemmában voltunk. A fúrók vagy drágák voltak, és jó minőségűek, vagy olcsók, de nem volt garancia a minőségre.

A Trotec Power Tools szerszámokkal a legokosabb döntést hozhatjuk: jó a szerszámgép, és jó az ára is. Mi ugyanis nem csak a légtechnikai- és mérőberendezésekben vagyunk jók, hanem az elektromos kéziszerszámokban is: jó megoldásokat kínálunk kiváló ár-érték aránnyal, Önnek is!

Előnyök a napi használatban:

 • Memóriahatás és önlemerülés nélküli 20 V-os erős lítium-ion akkumulátor

 • Bivalyerős motor 2-fokozatú hajtóművel.

 • 25 fokozatban beállítható fordulatszám szabályozó + 1 fúrófokozat.

 • Gyorstokmány automatikus orsórögzítéssel.

 • Fokozatmentes fordulatszámbeállítás gyorsfékkel.

 • Beépített LED-es világítás.

 • Gyorstöltő: 1 óra alatt teljes feltöltés.

 • Háromfokozatú világító töltöttségjelző jelzi az akku kapacitását.

 • Gumibevonatú lágy fogantyúbetét, különsen jó fogást biztosít.

 • Kényelmes fordulatszámváltás, és véletlen bekapcsolás elleni védelem.

 • Övre szerelhető akasztó, segítségével könnyebben szállíthatjuk a gépet, és kényelmesebben hozzáférhetünk.

 •  Gyorstöltő a 20V-os lítium-ion akkumulátorhoz – mindössze 1 órás töltési idő

Műszaki adatok
Akku névleges feszültség 20 V
Akku teljesítmény 2 Ah
Akku tipusa Li-ion
Behajtóhegyek száma 2* 50 mm
Forgatónyomaték 35 Nm
Hortáska
Maximális fúróátmérő fa: 30 mm fém: 13 mm
Méret (H*SZ*M) 210*225*75 mm
Nyomaték-fokozatok száma 25+1
Sebességfokozatok száma 2
Súly (csomagolás nélkül) 1.7 kg
Szerszámbefogó tipusa gyorsbefogó tokmány max. 13 mm
Üresjárati fordulat fokozatonként 1. fokozat: 0 - 400 min-1 2. fokozat: 0 - 1.550 min-1
Zaj (dB és távolság) 69.5 dB (A)

Vélemény írása

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a vélemény íráshoz
Thumb File information
TRT-BA-PSCS11-20V-TC-004-HU.pdf 1.52MB 67
 • Készlet: Elfogyott
 • Tipus: TACS 11-20V
 • Súly: 3.00kg
 • Méretek: 210.00mm x 225.00mm x 75.00mm
32.000 Ft
Nettó ár: 25.197 Ft