Ugyan honlapunk elsősorban párátlanító, levegőtisztító és fűtőberendezésekkel foglalkozik, készletünk nem szűkölködik hasznos szerszámokban sem. Az eldugott helyen futó csövek vagy éjszakai javítások esetében pedig nincs fontosabb kellék, mint egy erős munkalámpa.

Szerszámkészletünk

A Páramentesítő.hu-nál ismerjük azt a tényt, hogy ami meg tud hibásodni, az előbb-utóbb meg is fog. Éppen ezért forgalmazunk számos szerszámot is, melyek az ilyen javításoknál elengedhetetlenek. Ezeket az eszközöket pedig nem csak az általunk értékesített berendezések esetében, de a ház körül bárhol felhasználhatja. Legtöbb eszközünk akkumulátorral működő, elektromos szerszám. Ilyenek a csavarbehajtók vagy a valamivel komolyabb, fúróként is funkcionáló kombinált eszközök. Mindemellett tölthető tűzőgépet és ragasztópisztolyt is találhat nálunk, valamint az ezekhez az eszközökhöz tartozó kiegészítőket. Ezek tartalék akkumulátorok és hosszabbítók, melyek a hosszadalmas munkák során jönnek igazán jól. Emellett, ha esetlegesen egy csavarfej nagyon eldugott, szűkös helyen lenne, vagy a csavarbehajtó lemerült, vásárolhat nálunk racsnis csavarhúzót vagy akár egy multifunkcionális szerszámot is, melyek emberi erővel működnek.

A PWLS 06-10 akkumulátoros LED munkalámpa

Ez a csúcskategóriás lámpa szinte minden félhomályban vagy sötétben végzett munka elengedhetetlen kelléke. Rendelkezik USB csatlakozós tápegységgel, így a feltöltött akkumulátor más készülékek számára is szolgáltathat energiát. Emellett a mágneses tartó révén nem kell folyamatosan a kezében tartani ahhoz, hogy világítson. Mivel teljesen vezeték nélküli, ezt a LED lámpát bárhova magával viheti, és a tartós akkumulátora power bank funkcióval is fel van szerelve. Ezáltal még abban az esetben is hasznos lehet, ha nincs szükség világításra, hiszen más eszközöket is feltölthet. Fénye eléri a 800 lument, ami rendkívül erős, kiválóan megvilágít mindent teljes sötétségben is. Az akkumulátor maga igen nagy teljesítményű, 3,7 V-os Li-ion készülék, és a LED alacsony fogyasztásának köszönhetően akár 8 óra folyamatos világítást is bír egy töltéssel. A PWLS 06-10 LED munkalámpa három világítófunkcióval bír. Az első mód a teljes, 800 lumenes fényintenzitást bocsátja ki. A második mód a tükröződésmentesség jegyében csak 240 lumennel világít, ami előnyös üvegfelületek, kijelzők esetében. Az utolsó mód a villogás, ami egy figyelmeztető, jelző vagy elriasztó funkciót lát el. Ezekből a tulajdonságokból látszik, hogy a PWLS 06-10 nem csak építkezésnél, javításoknál hasznos, de kiválóan alkalmazható autókarbantartásnál, mérőóra leolvasásához, kempingezésnél vagy bármilyen szabadidős tevékenységnél.

A PWLS 06-10 munkalámpa előnyei

A 3,7 V-os Li-ion akkumulátor tartósságát és a LED fény erősségét már említettük, de például arról még nem volt szó, hogy a lámpa kialakítása ütésálló. Ez egy rendkívül fontos tulajdonság, hiszen a felhasználási területei alapján könnyedén történhet vele baleset. A 800 lumenes, egyenletes fény a COB LED technológia eredménye, és rugalmas, 180°-ban állítható fogantyújának köszönhetően kényelmesen a kívánt pontra lehet irányítani. A 3 világítási mód ötvözve a mágneses tartóval tovább segíti azt, hogy ne kelljen kézileg irányítani. Emellett a power bank funkció kihasználását egy mellékelt, 80 centiméteres töltőkábel segíti elő. A foglalat IP 44-es védettségi fokot ad, valamint nem túl nagy, ezért kis helyen is elfér. Ha esetleg egyéb kérdése lenne a munkalámpával vagy bármely más szerszámmal kapcsolatban, keresse fel szakértő munkatársainkat, akik készségesen segítenek.