A páramentesítés fontosságáról nyilván már ezer cikket olvasott. Tudja, hogy tennie kell valamit a patagzó víz, a penészedő foltok ellen. Tehát elszánta magát a lépésre. Két utat választhat: a WDH520 professzionális eszköz beszerzése mellett dönt, vagy házi praktikákkal orvosolja a felmerülő problémákat. Nézzük melyik irányba billen a mérleg nyelve, ha mindkét „alternatívát” lemázsáljuk.
 
Kezdjük az utóbbival. Mivel jár pontosan az, ha úgy dönt: kezébe veszi a magas páratartalomból adódó kényelmetlen szituációt, és a belőle fakadó problémákat egytől-egyig megoldja? A patagzó víz a nyílászárókon: folyamatos törölgetés, plusz az ablakok javíttatása, nem lehetetlen, hogy cseréje, mivel a nedvesség kikezdi, főleg a fa alapú elemeket. Penészedő foltok: a penészek ellen folyamatos, véget nem érő küzdelmet kell vívnia, hiszen a hideg felületeken lecsapódó víz kiváló táptalajul szolgál ezeknek a kártevőknek.
 
Azaz, ha egyszer végzett velük az csak ideiglenes sikerként fogható fel. A vegyszerek, a felbecsülhetetlenül sok erő, és energia, türelem, és persze a szerkezetben okozott károk… Magasra emelik a bekerülési költségeket. A másik oldalon egyedül a WDH520 beszerzési ára szerepel. Egyszeri kiadás, ami utána nagyjából három nappal be is hozza az árát.
 
Egyrészt a készülék precízen, csendesen, eredményesen végzi a feladatát, pusztán egy gombnyomást követően. Másrészt önmagában a takarékos üzemeléssel rengeteg pénzt spórolhat meg. Összegezve nem is lehet ezek után kérdés, hogy a mérleg nyelve a WDH520 felé billen, ha az a kérdés: mit válasszon. Minimális rááldozással, kis befektetéssel pillanatok alatt orvosolhatja párásodásból fakadó problémáit!