b500Mikor van szükség páramentesítő és légtisztító készülékekre? Ha szeretné megelőzni az allergiát, vagy már asztmatikus tünetekkelküszködik. Ha dohszag uralkodik a pincében, otthonában vagy irodájában. Ha gombatelepek szállták meg a falakat. Ha kellemetlen szagok, példának okáért cigaretta, vagy kipufogó gáz uralja otthonát. A levegőtisztítók ugyanis kiszűrik a levegőből a port, pollent és különféle nem kívánatos szagokat.

Sajnos a lakásban alkalmazott vegyszerek is létrehoznak ilyen nem kívánatos szagokat. Ha ezeket a berendezéseket használja, akkor csökkenhet az asztma, allergia tünete. Rengeteg pozitív visszajelzés található ezzel kapcsolatosan a honlapunkon. A kedves ügyfeleink leírják, hogy csökkentek, sőt sokszor meg is szűntek a kellemetlen tünetek.

Vannak nagyobb készülékek, melyeket például étteremben a dohányfüst és ételszag semlegesítésére használnak elsősorban. A páramentesítők is nagyon hasznosak, a légtisztító készülékeken kívül. Segítségükkel az optimális páraszint fog uralkodni otthonában.

Ennek segítségével teljesen penészmentesen tarthatja a helyiségeket, ahol a legtöbbet tartózkodik családjával. Ez az egészség szempontjából nagyon fontos. Fontos ugyanis figyelmet fordítani arra, hogy a hidegebb felületeken (lásd falak, élek, sarkok mentén) se szökjön magasra a páratartalom értéke, mert ezeken a hideg felületeken nagyon gyorsan magasra emelkedhet a páratartalom akkor is, ha a szoba többi pontján még ez nem mondható el.

A párátlanításnak hála megszűnik a dohos szag és a kellemetlen nehéz levegő felbukkanása is. Helyette tiszta, jóval egészségesebb levegőt lélegezhet be. Keressen rá az adott páramentesítő és légtisztító készülékekre és rendelje meg azt, amelyikre éppen szüksége van. Várjuk megkeresését!