A hozzáértő megoldás: páramentesítő gép!

Az ideális páratartalom felnőttek esetében 40-60 százalék. Ettől eltérő egy gyermek szükséglete, nekik magasabb páratartalomra van szükség, 60-70 százalékot kell elérni. A páratartalom tulajdonképpen a levegőben található vízrészecskék aránya. A páratartalom szorosan összefügg a hőmérséklettel.

Néha 25 fokban fázunk, vagy 18 fokban is melegünk lehet. Ennek oka is a páratartalom: magasabb páratartalom esetén melegebbnek érezzük a hőmérsékletet, alacsonyabb esetén pedig hidegebbnek. Az ideális páratartalom kialakítása fontos a komfort érzetünk miatt, valamint nagyon fontos annak érdekében, hogy a túl nedves levegő következtében ne alakuljon ki penészesedés!


Ebben nyújt segítséget a Trotec TTK 100 S páramentesítő, mely Németországban piacvezető a maga kategóriájában. A TTK 100 S páramentesítő nagy kapacitású, így lakásokban, és irodákban 110 m2-ig javasolt. Ha nincs becsukva az ajtó, akkor több helyiséget is tud párátlanítani. A tömlője lefolyóba is csatlakoztatható, leegyszerűsítve ezzel a vízelevezetést.

Az automata vezérlés segítségével könnyen szabályozható a páraszint a helyiségekben. A beépített levegőszűrő megszűri a szöszöket, szálló hajszálakat és a porcsomókat. Az optimális páratartalom megléte mellett kevesebb vírus és baktérium képződik.

Tehát a készülék nem csak párátlanít, de tisztítja is a levegőt. Ha megszűntetjük a penészgombát és a dohszagot, abban az esetben csökken az allergia és az asztma tünete, és a kialakulásának kockázata is. A megfelelő páramentesítő gépkiválasztása éppen ezért fontos feladat, mert a száraz levegő kifejezetten egészségtelen. Ebben nyújt segítséget a Trotec TTK 100 S páramentesítő gép, melyet ön is megrendelhet webáruházunkban!