bc21-merokeszulekNemcsak a lakásban, hanem nagyon sok üzemben, valamint különböző helyiségekben is kiemelkedően fontos, hogy megfelelő értéken legyen tartva a páratartalom.

Természetesen ez csak úgy érhető el, ha alevegő páratartalom folyamatosan ellenőrizve van, egy precíz mérőműszer segítségével, aminek az értékei alapján pontosan lehet üzemeltetni a párátlanító készülékeket. A Trotec BC 20 digitális páratartalom mérő készülék tökéletesen megfelel erre a célra. A készülék segítségével meghatározható a levegő páratartalom, a harmatpont (az a hőmérsékleti érték, ahol az adott nedvességtartalmú levegő telítődik és elkezdődik a víz kicsapódása), valamint a hőmérséklet is.

A Trotec BC 20 páramérő leggyakoribb felhasználási területei a lakások, múzeumok, könyvtárak, olyan raktárhelyiségek, ahol a fém alkatrészek korrodálódhatnak a nedvesség hatására, valamint a mezőgazdaságban is a növényházak páratartalmának a mérése. A páramérő kiváló szenzorokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően rendkívül pontosan mérhető a levegő páratartalom valamint a nedves hőmérséklet is. Mivel a beépített szenzor rázkódásálló, nem kell attól tartani, hogy mozgatás során „veszít” a készülék a pontosságából.

A Trotec BC 20 készülék több adatot is mutat egyszerre, mivel kettős képernyővel rendelkezik. Nagyon könnyen használható az átlátható kezelőfelületnek köszönhetően, valamint automata kikapcsolással és háttérvilágítással is rendelkezik. Ezen kívül gyorsan reagál a „parancsokra”, önműködően kikapcsol és nem utolsósorban rendkívül kedvező áron beszerezhető ez az okos és hasznos készülék.