Új termékek vásárlásakor, az elsődleges dolog, amit meg szoktunk figyelni az az ár. Nincs ez másként a páramentesítő berendezésekkel sem, éppen ezért üzletünkben próbálunk olyan árakat kiszabni, amelyek mindenki számára megfelelőek. Az üzletünkben található páramentesítő készülék ár attól függhet, hogy milyen gyártótól származik a termék és természetesen attól is, hogy milyen teljesítménnyel rendelkezik. Valószínűleg mindenki olyan berendezést fog választani, amelyik a legjobban illik a lakásába, viszont, ha nem tudja, hogy melyik válassza, akkor nyugodtan kérdezze munkatársainkat.

Amennyiben a páramentesítő készülék ár túlságosan magas, keresünk egy olyan terméket, amely megfizethetőbb. Nem szeretnénk semmilyen felesleges terméket önökre rábeszélni, de az tény, hogy a drágább berendezések, sokszor jobban bírják a terhelést és sokkal tartósabbak is. Természetesen egy használt páramentesítő készülék ára sokkal alacsonyabb lehet, viszont azt i szem előtt kell tartani, hogy ez már kopott, elhasznált és akár sérült is lehet. Az új készülékekkel ilyen gond nincsen.

A páramentesítő készülék ár mellett az is fontos, hogy a termék milyen tulajdonságokkal rendelkezik. A legfontosabb, hogy milyen teljesítménye van és, hogy mekkora tartály van beleszerelve. Ha internetről szeretne vásárolni, arra is van lehetősége! A páramentesítő készülék ár ebben az esetben sem fog változni. Ugyanazt a terméket fogja megkapni, azzal a különbséggel, hogy nem kell eljöjjön személyesen az üzletünkbe, hanem csak megrendeli azt a berendezést, amelyiket szeretné és megvárja, míg azt házhoz szállítják önnek.