A téli időszakban a fűtés miatt gyakran alacsony a lakás levegőjének páratartalma, illetve a kinti légszennyezettség következtében a beltéri levegő minőségének romlása jellemző. Ez nagymértékben rontja a komfortérzetünket, ami ellen egy légtisztító, párásító készülékkel tudunk tenni. Ebben a blogcikkben a Trotec PAE 50 készüléket mutatjuk be.

 

Miért fontos a párásítás?

 

A száraz levegő sok problémát okozhat, hiszen kiszárítja a bőrünket és a légutakat. Ennek következtében könnyebben ki lehetünk téve a légúti fertőzéseknek vagy az allergiának. A megfelelő páratartalom fenntartásával azonban mindezt megelőzhetjük. 

 

A légtisztítás gyakorlati haszna

 

Télen könnyebben felhalmozódnak a káros anyagok és a szennyeződések a levegőben, amelyek kellemetlen közérzetet okoznak, zavarva minket a munkában vagy az otthoni pihenés során. A por, az állati szőr és az egyéb szennyezőanyagok eltávolításával megszüntethetjük ezeket a problémákat, javul a komfortérzetünk, jobban tudunk a tevékenységeinkre koncentrálni, és hatékonyabb lesz a munkavégzésünk. A szervezet ellenállóbb lesz a szezonális vírusfertőzésekkel szemben is. 

 

Miért válasszuk a Trotec párásító és légtisztító készülékeket?

 

A Trotec márka a párásítás és a légtisztítás terén kiváló minőséget képvisel. Ezek a párásító berendezések magas hatékonysággal tudják eltávolítani a szennyeződéseket a levegőből, miközben pótolják a szükséges nedvességet. A cég a széles termékkínálatával a kompakt, könnyen használható háztartási készülékektől a nagy teljesítményű, intelligens vezérlésű berendezésekig sokféle választási lehetőséget kínál a felhasználók számára.

 

Mikor alkalmazhatjuk a Trotec PAE 50 készüléket?

 

A Trotec PAE 50 párologtatós légtisztító, léghűtő készüléknek egész évben hasznát vehetjük, hiszen télen a párologtató, légtisztító és ionizátor, nyáron a léghűtő funkció tud hasznosnak bizonyulni. Tavasszal és ősszel pedig, amikor a pollenek megszaporodnak a levegőben, a készülék megtisztítja ezektől a helyiség levegőjét. 

 

Hol alkalmazhatjuk a Trotec PAE 50 berendezést?

 

Az otthonunkban, a munkahelyünkön, a vállalkozásunkban egyaránt alkalmazhatjuk ezt a gépet. Télen a beltéri felhasználása jellemző, de a nyári forróságban akár a teraszon, az erkélyen, a fitnesshelyiségekben is kiváló léghűtő teljesítményt nyújt. Halk működése révén nem zavar minket a munkában, sőt éjjeli üzemmódja a hálószobában való alkalmazást is lehetővé teszi. 

 

Programozható időzítővel rendelkezik, amely révén automatikusan ki és be tud kapcsolni a beállításnak megfelelően. Nagy víztartállyal rendelkezik, így nem szükséges állandóan az utántöltésről gondoskodni. Bármelyik helyiségben használhatjuk, ahol éppen szükség van rá, hiszen könnyen mozgatható, kompakt kialakítású, könnyű készülék. 

 

Hozzunk létre nyugtató és pihentető klímát!

 

A PAE 50 nagy hatékonyságú ionizátorával megszüntethetjük a kellemetlen szagokat a lakásban, és elpusztíthatjuk a levegőben megtalálható különböző baktériumokat. Illóolaj-adagolója révén aromatizálásra is alkalmas, így kellemes, pihentető klímát varázsolhatunk a lakóterünk helyiségeibe. 

 

A készüléket természetesen időnként célszerű tisztítani és karbantartani, hogy a baktériumok ne tudjanak elszaporodni benne. Ennek elkerülésére érdemes a SecoSan rudat használni, amely fél éven át tudja biztosítani a víz tisztább állapotát. 


Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a Trotec készülékekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunk szakembereihez.