Egy családi ház fűtési megoldása általában bonyolult rendszert jelent, ugyanis minden helyiségben biztosítani kell a megfelelő hőmérsékletet. A fűtés a ház egyedi sajátosságaihoz igazodik, hiszen a felfűtendő légtér, a ház szigeteléstechnikai megoldása, a fali fűtőtest elhelyezhetősége mind befolyásoló tényezők a kialakítás során. 

 

Hatékony fűtés az átmeneti időszakokban

 

A bonyolult fűtési megoldások hátránya, hogy az átmeneti időszakokban, amikor nincs szükség az egész ház fűtésére, nem hatékony a használatuk. Ilyenkor egy energiatakarékos fűtőkonvektor alkalmazásával kellemes hőmérsékletet teremthetünk abban a helyiségben, ahol tartózkodunk. Az is gyakori probléma, hogy a fűtési rendszer végén található helyiségekben már nem hatékony a fűtés, azaz nem lesz megfelelő hőmérséklet. Ez egy gyerekszoba esetében nagy problémát jelent. Ebben az esetben is érdemes kiegészítő jelleggel elektromos fűtőtestet alkalmaznunk.

 

Ha a nyaraló, a garázs, a műhely, a téli kert fűtését szeretnénk megoldani, a Trotec fűtőkonvektorok jó megoldást jelenthetnek. Ezekben a helyiségekben nem szükséges állandó jelleggel fűteni, egy könnyen telepíthető fűtőtest gyorsan megfelelő meleget tud csinálni. Tehát a hűvösebb napokon is kellemes lesz a nyaralás, illetve a műhelyben végzett munka. 

 

A Trotec fali fűtőtest előnyei:

 

  • A Trotec fali konvektorokat könnyen, szakember nélkül, mi magunk is felszerelhetjük, ezzel jelentős költséget spórolunk meg. 

  • A készülék az innovatív hőtechnológia és a pontos hőszabályozás révén a kívánt hőmérsékletet biztosítja a helyiségben.

  • A Trotec fűtőtestek optimális fűtési teljesítményt nyújtanak a gyors felmelegedési idő és a hatékony hőelosztás révén. Tehát nem kell sokáig várni a megfelelő hőmérséklet elérésére, ugyanis gyorsan reagálnak a hőigény változásaira.

  • A készülékek alacsony energiafogyasztással és károsanyag-kibocsátás nélkül üzemelnek, így környezetbarát fűtési megoldásnak tekinthetőek. 

  • Elektromos működésük révén nem bocsátanak ki égésterméket, és nem keringetik a levegőt a helyiségben, így allergiások számára is kedvező megoldást jelentenek, hiszen a por és az allergén anyagok kevésbé terjednek szét.

  • A svájci gyártású termékek kiváló alapanyagokból, tartós konstrukcióval készülnek, ami hosszú élettartamot biztosít a számukra. 

  • Tisztításuk és karbantartásuk egyszerű.

  • Esztétikus, stílusos kialakításuknak köszönhetően jól illeszkednek a lakás berendezési tárgyaihoz.

 

A Trotec TCH 2510 E fűtőkonvektor 

 

A TCH 2510 E fűtőtest 2500W fűtési teljesítménnyel rendelkezik, ugyanakkor energiatakarékos készülék. Termosztáttal fokozatmentesen szabályozható, zajtalan, szagtalan fűtőberendezés, amelyet felszerelhetünk a falra vagy a padlón, talpakon mobil készülékként is alkalmazhatjuk. A készülék 30 négyzetméter alapterületig ideális fűtési megoldás, a tökéletes hőelosztást biztosító, 110 centiméteres alumínium fűtőelemnek köszönhetően. 

 

Az innovatív, nyitott ablakérzékelő funkciója révén érzékeli, ha kinyitjuk az ablakot, és ilyenkor automata üzemmódban csökkenti a fűtési teljesítményt, megakadályozva ezáltal az energiapazarlást. A készüléken hőmérséklet- és üzemóra-kijelző található, valamint túlmelegedés elleni védelemmel van felszerelve. Ha szeretnénk, beállíthatjuk a gyerekzárat, így biztonságossá téve a működést. Az állítható lábak, a fali konzol és a hosszú kábel a praktikus használatot biztosítják. 


Amennyiben kérdése merülne fel a Trotec fűtőtestekkel vagy bármely, általunk forgalmazott készülékkel kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.