Vannak olyan alapvető szerszámok - kombinált fogó, kalapács, akkus csavarhúzó -, amelyekre minden háztartásban szükség lehet. Ezek nélkülözhetetlen kellékei a szerszámosládának, hiszen gyakran van rájuk szükség. Egy családi házban vagy lakásban időnként meg kell javítani valamit, amihez nem feltétlenül kell szakembert hívni, ha rendelkezünk a megfelelő szerszámokkal.

 

Miért vegyünk akkus csavarhúzót?

 

A modern bútorokat napjainkban lapra szerelt formában szállítják ki, aminek az összerakását nem tudjuk megoldani egy jó minőségű akkus csavarhúzó nélkül. Akkus csavarbehajtóval azonban könnyedén készre tudjuk szerelni a megvásárolt berendezési tárgyainkat a megadott összerakási útmutató alapján.

 

A szerszám nagy előnye, hogy nem kell hálózathoz csatlakoztatni, nem kell a kábellel bajlódni, gond nélkül vihetjük bárhová. A lakásban és a kertben is könnyedén használhatjuk ezt a praktikus eszközt. A gép súlya könnyű, így a munka során nem fárad el a kezünk. Sok célra felhasználható, hiszen nemcsak ki- és becsavarozni tudunk vele, hanem a csavarhúzóhoz kapható különböző kiegészítőkkel speciálisabb műveletekre is képes. 

 

Milyen márkát válasszunk?

 

A német Trotec márka akkumulátoros csavarhúzói kiváló minőségű szerszámok. Webáruházunkban a márka több típusa kapható. A Trotec PSCS 11 - 3,6V csavarbehajtó 6 darabos behajtófej tárral rendelkezik, így praktikusan használhatjuk, hiszen a leggyakrabban használt fejek mindig kéznél lesznek. A tárat egy gombnyomással elforgathatjuk, majd a kívánt fej beállításával mágneszárral újra rögzíthetjük. A hat behajtófej a gép alaptartozéka, így ezeket nem szükséges külön megvenni.

 

A szerszám lítium akkumulátora szinte semmit nem merül, ha a gép nincs használatban. A töltöttséget három különböző színű lámpa mutatja. Sötétben is kiválóan csavarozhatunk vele, mert a munkaterületet is megvilágítja egy LED lámpa.

 

Univerzális akkus csavarhúzó

 

A webáruházunkban megrendelhető a Trotec PSCS 10-3,6V akkus csavarhúzóval a nehezen hozzáférhető helyeken is dolgozhatunk az átalakítható markolatnak köszönhetően. Ezzel a géppel nemcsak csavarozhatunk, hanem - a fúró fokozatra állítva - furatot is készíthetünk. A szerszám alaptartozéka a 26 behajtófejes készlet, így sokféle munkát el tudunk végezni vele. Hosszú élettartamú akkumulátora révén a sok ideig tartó munkákat is lemerülés nélkül, jól bírja. A TÜV minősítéssel rendelkező géppel biztonságosan és hatékonyan dolgozhatunk akár magánemberként otthoni barkácsolást, javítást, akár vállalkozóként szakmunkát végzünk. 

 

Ha cégünknél vásárol akkus csavarbehajtót, kiváló minőségű terméket kap, és szinte semmilyen kockázatot nem vállal. A webáruházunkban rendelt termékekre 14 napos pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk. Ha pedig a jótállási időn belül meghibásodik a gép, cégünk ingyen szállítja vissza és javítja meg Önnek.

 

Webáruházunkban nemcsak szerszámokat, szerszám-kiegészítőket, hanem páramentesítő készülékeket, ventilátorokat, párásító berendezéseket, légtisztítókat, fűtőberendezéseket is rendelhet lakossági és ipari célra egyaránt. Termékeinkkel kapcsolatban bármilyen kérdése van, vegye fel a kapcsolatot velünk a honlapunkon található kapcsolati űrlap segítségével. Szakembereink készséggel állnak a rendelkezésére.