A porcicák elleni mindennapos küzdelemben nagy segítségünkre lesz a háztartásban az akkumulátoros porszívó. Egyszerűen, gyorsan és hatékonyan távolítja el a kellemetlen port a padlóról, miközben egy speciális funkciónak köszönhetően a kisebb felületekről is eltüntetheti a morzsákat és egyéb zavaró porszemcsét.

 

A Páramentesítő.hu webáruházunkban olyan háztartási gépekkel találkozhat, amelyek együtt könnyítik meg mindennapjait. A mai, egyre népszerűsödő okosotthonokban az akkumulátoros és wifi-re csatlakoztatható gépek a legelterjedtebbek. Főoldalunkra látogatva mindig értesülhet aktuális termékkínálatunkról, újdonságainkról és akcióinkról is.

 

Az egyik, szinte minden otthonban, kivétel nélkül megtalálható háztartási kisgép a porszívó. Télen és nyáron is fontos a portalanítás otthon, minden helyiségben, amihez minőségi és hatékony gépekre van szükségünk.

 

Az akkumulátoros porszívó most a lehető legjobb választás, ha nem szeretne a nehéz, macerás gépekkel bajlódni és minél előbb letudná a takarítást. Ennek az egyszerű, mégis magas teljesítményű kisgépnek a használata egyszerű és gyors, így a mindennapi portalanítás sem lesz már nyűg az Ön számára.

 

Miért fontos otthonunkban a rendszeres portalanítás és porszívózás? Miért éri meg akkumulátoros porszívót beszereznünk? Milyen modellek közül válogathat webáruházunkban?

 

Portalanítsunk rendszeresen és hatékonyan!

 

Otthonunk rendben és tisztán tartása a legfontosabb feladatunk! Nemcsak, hogy közérzetünknek és hangulatunknak tehetünk jót azzal, ha tisztaságot tartunk, de egészségünkre is jobb hatással lesz!

 

Az otthoni, úgynevezett házi por előfordulása egyáltalán nem ritka. Minden lakásban és családi házban egyaránt előfordul. Fontos azonban, hogy kordában tartsuk ezeket a porcicákat.

 

A házi por enyhe, de akár erőteljes allergiás reakciókat és tüneteket is okozhat. Úgy védekezhetünk ellene, ha rendszeresen, alaposan végezzük a portalanítást és a porszívózást. Az akkumulátoros porszívók pedig pont erre lettek kitalálva!

 

Megkönnyítik és felgyorsítják a porszívózás folyamatát, így nem kell a kábeles monstrumokkal tovább bajlódnia! Elég csupán egy ilyen okos kis kézi porszívó beszerzése és akár minden nap, tíz perc időt és energiát rászánva végiszánthat vele a lakáson!

 

Az akkumulátoros porszívó

 

Amennyiben új típusú, hatékonyabb és könnyen kezelhetőbb porszívót keres, nézzen körül kínálatunkban! Az akkumulátoros porszívók egyre elterjedtebbek mind a kisebb, mind a nagyobb háztartásokban. Ennek egyszerű oka van: könnyen kezelhetőek, gyors munkavégzést biztosítanak, és hatékonyan szüntetik meg a koszt a lakásban.

 

Az akkumulátoros porszívót elég csak a konnektorba bedugva tölteni, nem kell a zsinórokkal és kábelekkel vesződnünk, ha csak egy gyors porszívózásra lenne szükségünk. A tartályába nem szükséges porzsákot sem keresnünk, hiszen egyszerűen eltávolítható a gépről, tartalma pedig a kukába önthető.

 

Továbbá, a porszívóhoz tartozik egy beépített, kisebb kézi porszívó is, amellyel a kisebb felületeket, mint például asztal vagy kanapé, tisztíthatjuk meg a kosztól.

 

Trotec VC 150/155E akkumulátoros porszívó

 

Amennyiben egy igazán minőségi és megbízható háztartási porszívót keres, a Trotec VC150/155E akkumulátoros porszívójával meg is találhatja azt!

 

Vezeték nélküli és kompakt gépezet, amely a leválasztható kézi gép mellett nedvszívó funkcióval is rendelkezik!

 

Rendelje meg tőlünk első akkumulátoros porszívóját!