Az axiális ventilátor jelentése sokak számára ismeretlen lehet, eltekintve attól, hogy ez az egyik legrégebbi és legjobban ismert ventilátortípus. Ez a propelleres berendezés elsősorban az ipari munkákhoz, falszárításokhoz alkalmazható, ám nem idegen, hogy az otthoni háztartásokban is előveszik.

 

Webáruházunk törekszik arra, hogy otthona felszereltsége tökéletes legyen. Széleskörű választékot kínálunk háztartási gépekből és berendezésekből, valamint akár ipari teljesítményű masinákból is. A mindennapok és a munka megkönnyítéséhez válasszon minket. Látogasson el főoldalunkra, ahol, mindig értesülhet az aktuális kedvencekről, újdonságokról és akciókról!

 

Nem csupán páramentesítő, párásító és levegőtisztító termékeket árulunk. Termékpalettánk közé tartoznak a különböző otthoni és ipari ventilátorok is. A kisebb teljesítményű és kompakt ventilátorokat bátran ajánljuk a lakás szellőztetésére és a levegő mozgatására.

 

Vannak azonban olyan készülékeink is, amelyek más funkciókat is betölthetnek. Ilyen például az axiális ventilátor, amely főleg ipari területeken használatos! No de pontosan miért éri meg axiális ventilátorba fektetni? Mi a jelentése és miben különbözik a többi ventilátortól? Továbbá, melyik modellt érdemes választanunk a teljes hatékonyság eléréséhez?

 

Az axiális ventilátor jelentése

 

Az axiális, más szóval “propelleres” ventilátor az egyik legrégebbi és sokak által jól ismert szerkezet. Ma már főként ipari munkálatokhoz, valamint falszárításhoz használjuk.

 

Mechanikája és összetétele is nagyban eltér a radiális és hagyományos ventilátorokétól. Az elsődleges tulajdonsága, hogy a levegő, a gép üzemeltetésekor a tengelynek megfelelő irányba áramlik. Ez a nagy teljesítményű szerkezet számos felhasználási módot tesz lehetővé.

 

Ebben a blogbejegyzésünkben egyet szeretnénk kiemelni: az ipari falszárítást. Az axiális ventilátorok megbízható minősége lehetővé teszi a levegőnek a hatékony felhasználását.

 

Na de miért is olyan fontos a falszárítás, és miért ajánlott az axiális ventilátor beszerzése?

 

Falszárítás axiális ventilátorral

 

Nem csupán otthonunkban, de ipari területeken, munkaterületeken, építkezéseken és egyéb helyeken sem szokatlan a nedves, párás levegő. Amikor túl magas a páratartalom egyes helyiségekben, víz formájában csapódik le a falakon, bútorokon.

 

Ez a nem kívánatos nedvesség előbb vagy utóbb a penészgomba kialakulását eredményezheti, amely nem csak esztétikailag rontja a látványt. Egészségünkre és közérzetünkre is negatív hatással lehet, dohos, kellemetlen szagokkal járhat.

 

Ennek a megelőzésére, megállítására vagy visszafordítására ajánlott a mielőbbi falszárítás. Az erre legalkalmasabb eszközök az ipari ventilátorok. Azon belül is létezik egy nagy teljesítményű és megbízható típus, az axiális ventilátor.

 

Szerezzen be most Ön is egy ilyen minőségi szerkezetet, amellyel a penész és a nedves falak már a múlté!

 

Axiális ventilátor kínálat

 

Webáruházunkban egy, a falszárításra specializálódott ipari axiális ventilátorral találkozhatsz. Költséghatékony és mégis praktikus szerkezet ez, amely garantált segítséget nyújt a helyiség falainak párátlanításához.

 

A WDH SHT28 axiális falszárító ventilátor a lehető legjobb választás ipari területekhez vagy akár lakásokhoz is. A párátlanító készülékekkel való kombinálás tökéletes megoldás a helyiségek komplett páramentesítéséhez. Minden víz és kellemetlen nedvesség eltűnik a segítségükkel!

 

Axiális ventilátor a száraz falakért!