Az ipari ventilátor fokozott munkabírással, strapabíró, időtálló kialakítással és minőségi anyaghasználattal válik kedvenccé mind az ipari területeken, mind a háztartásban. Ezek a nagy teljesítménnyel rendelkező szerkezetek ugyanis több helyen is megállják a helyüket, méghozzá nem is akárhogyan!

 

Webáruházunkban elsősorban háztartási és ipari kis- és nagygépekkel foglalkozunk, amelyek megkönnyítik a mindennapokat és a munkafolyamatokat. A főoldalunkra látogatva Ön is értesülhet az aktuális termékeinkről, újdonságainkról és akcióinkról. Legnépszerűbb termékeink közé tartoznak az otthoni párásító és párátlanító gépek, a légtisztítók, valamint a háztartási vagy ipari ventilátorok.

 

Ezek a minőségi és strapabíró gépezetek garantáltan nem okoznak csalódást! Na de pontosan mik is azok az ipari ventilátorok, és miben különböznek a háztartási modellektől? Hol és milyen esetben ajánlott a használatuk? Mi az a fal- és padlóventilátor?

 

Amit az ipari ventilátorról tudni érdemes

 

Az ipari ventilátor, bár sokban különbözik a hagyományos, otthoni ventilátoroktól, nem feltétlenül kizárólag ipari területeken használható. Sokan szereznek be ipari berendezéseket lakásba, családi házakba, különösen, amikor a háztartási kisgépek már nem bizonyulnak kielégítő megoldásnak.

 

Az ipari ventilátor elsősorban abban tér el a klasszikus ventilátoroktól, hogy fokozottan nagy teljesítményre és munkavégzésre képes, különösen nagy terhelés alatt is. Strapabíró és időtálló kialakítással rendelkeznek, ellenállnak a magas hőmérsékletnek, szennyeződéseknek és nedvességnek is.

 

Míg a háztartási ventilátorok, érthető okokból kifolyólag csupán benti használatra alkalmazhatóak, az ipari ventilátor kültéren is megállja a helyét.

 

Funkciójukat tekintve különböző típusokat különböztetünk meg: van, amit kizárólag szellőztetésre használunk, van, amit falak vagy a padló szárítására, stb. Nem is sejtené az ember, hogy ennek a praktikus berendezésnek milyen sok felhasználási módja és területe van. A Páramentesítő.hu ipari ventilátor kínálatában Ön is biztosan megtalálja azt a fajta berendezést, amely az igényeihez leginkább passzol.

 

Már említettük, hogy ezt a fajta szerkezetet nem csupán az ipari területeken alkalmazhatjuk. Számos egyéb módja is van a felhasználásuknak!

 

Hol alkalmazhatjuk még az ipari ventilátorokat?

 

Robusztus és nem éppen kifutóra tervezett kialakításuk miatt ugyan elsősorban nem egy panellakásba vagy hálószobába tervezték, az ipari ventilátor azonban mégis megállja a helyét az otthoni háztartásban is.

 

Ezenfelül pedig számos másik hely van még, ahol alkalmazható:

 

  • Műhelyben/garázsban/raktárban

  • Éttermekben/kereskedésekben/boltokban

  • Rendezvényeken

  • Mezőgazdaságban/kültéri munkákhoz

  • Üzemekben

  • Építkezéseken

 

Minden olyan területen, ahol a kisebb, háztartási ventilátor már nem elég, színre lép az ipari ventilátor! Nagyobb teljesítmény, hatékonyabb munkavégzés!

 

Ipari ventilátor kínálat

 

Webáruházunk kínálatában megannyi különböző ipari ventilátorral találkozhatsz. Funkciójukat és méretüket tekintve is más és más kialakításúak.

 

A hagyományos szellőztető ventilátorok a levegő frissen tartásában, mozgatásában segítenek. Az olyan ventilátorok, mint például a TTV 1500 ventilátor vagy egyéb padlóventilátorok, a megnövekedett páratartalom ellen bizonyulnak tökéletes választásnak.

 

A ipari ventilátorral most Ön is egy hatékony és sokszínű berendezést kaphat!