Napjaink egyik gyakori egészségügyi problémája az allergia, és azok az emberek, akik ezzel a betegséggel küzdenek, ismerik a szobai légtisztító áldásos hatását. Sok gyermeket és felnőttet irritál a levegőben található pollen, szennyeződés, vírus, gomba vagy baktérium.

 

Nem mindegy tehát, hogy milyen környezetben töltjük a napjaink nagy részét, miben alszunk, milyen a lakásunk levegője. Szerencsére ma már sok lehetőségünk van a helyiség levegőjének tisztán tartására.

 

Tiszta levegőt a gyermekeknek

 

A gyermek a születésétől óvodáskoráig sok időt tölt az otthon biztonságában, így a szülőknek az olyan láthatatlan ellenségeket is le kell küzdeniük, mint a szennyezett levegő. Ahhoz, hogy a gyermek szervezete egészségesen fejlődjön, hogy önfeledten élje meg a gyermekkort, fontos, hogy pihentető legyen az alvása. Ehhez fontos a tiszta levegő, hiszen a levegő pollen- vagy szennyeződéstartalma sok kisgyermek tüdőhörgőit irritálja, ami bár évekig okoz visszatérő, kellemetlen köhögést, szerencsére kinőhető.

 

Ebben az esetben nem mindegy, hogy milyen levegőt lélegez be a gyermekünk, hiszen minél kevesebb irritációnak tesszük ki, annál inkább megkönnyítjük számára az életet. Ez az egészségügyi probléma bár nagyon ijesztő a szülők számára, megfelelő kezelés és körülmények mellett kamaszkorra általában megszűnik, és csak ritkán alakul át allergiás vagy asztmatikus betegséggé. A gyermek számára optimális levegőt egy szobai légtisztítóval egyszerűen tudjuk biztosítani. Cégünk a légtisztítók széles választékát kínálja.

 

Betegségmegelőzés szobai légtisztító segítségével

 

A szobai légtisztító nemcsak a krónikus légúti megbetegedésben szenvedő emberek számára lehet hasznos, hanem a teljesen egészségesek számára is. A levegőből ugyanis - a nano szűrőrendszere segítségével - kiszűri a baktériumokat és vírusokat is, ezáltal kisebb eséllyel kapunk el például egy vírusfertőzést. E hatása miatt napjaink pandémiás időszakában sok egészségügyi intézményben, közösségi helyiségben alkalmazzák, hiszen megakadályozza például a koronavírus elszaporodását a levegőben, s ezáltal megelőzhető a megfertőződés.

 

Légtisztító a munkahelyen

 

Az otthonunk után a legtöbb időt a munkahelyünkön töltjük, tehát itt is fontos, hogy milyen levegőt lélegzünk be. Páramentesítő.hu webáruházunkban az otthoni és a munkahelyi környezetben használható légtisztítót egyaránt rendelhet. Az AP-HC-600A nagy teljesítményű készülék többlépcsős szűrőrendszerének köszönhetően nagyobb helyiségek, irodák, éttermek levegőjének szűrésére is alkalmas. 97,97 százalékos biztonsággal szűri ki a szennyeződéseket a levegőből. Az előszűrő rendszere az olyan nagyobb szemcseméretű szennyeződéseket szűri ki, mint az állati szőr, a durva por, illetve szösz. A mikroszkopikus méretű szennyeződéseket a Hepa szénszűrő távolítja el a levegőből. Anioncserélő hatásával semlegesíti a füstöt is. A Tuya Smart alkalmazással okostelefonról vagy tabletről is könnyedén vezérelhetjük ezt az intelligens berendezést.

 

Amennyiben kérdése merülne fel a légtisztító készülékekkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található kapcsolati űrlap segítségével. Ügyfélszolgálatunk telefonon is elérhető, ahol szakembereink szívesen segítenek Önnek az optimális megoldás megtalálásában.