Pac2600eA mobil klímaberendezések olyan, nehezen megválaszolható kérdésekre nyújtanak precíz, Pazar alternatívát, mint például: két helyiség közül melyikbe szereltessen légkondit, ha egyszer fele időt egyikben (mondjuk a nappalijában), a másik felét a másikban (hálószobájában) tölti? Vagy mi tévő legyen, ha a nyár beköszöntével ingázó életmódot folytat a nyaralója, és az állandó lakása között?
Még számtalan kérdőjel merülhet fel a légkondicionálás világában, melyeket egy csapással pontra, vagy felkiáltó jelre cserélhet. A hordozható eszközök palettája mind szélesebb körben fejlődik. Az új technológiai innovációk egyértelműen azt a célt tűzték ki, hogy mind több felhasználó életét könnyítsék meg szolgáltatásaikkal. Ebbe a körbe tartozik a klimatizálás problémája is, mely egyre több embert érint, s mind többen érdeklődnek utána.
A fals sztereotípiák persze nem sokat segítenek az éra kiteljesedésén, de napjainkban azért már egyre többen látják be, hogy a mobil klímaberendezések nem elérhetetlen vágyálmok, megfizethetetlen luxust kínáló termékek, sokkal inkább bárki számára beszerezhető, életvitelt könnyítő szerkezetek. A forróság elviselésének kérdése egyébként sem a luxus, vagy nem luxus kategóriába tartozik. Sokak számára, ha egy bizonyos fok fölé emelkedik a hőmérő higanyszála, akkor az elviselhetetlen hő fizikai tüneteket is produkál.
Fulladás, nehézlégzés, de akár még ájulás is jelentkezhet. Ilyen esetekben különösen lényeges a légkondicionálásról gondoskodni. A mobil klímaberendezések olyan megoldást kínálnak, mely hordozható, könnyen mozgatható, kisméretű technika segítségével nyújt enyhülést a nyár tikkasztó hónapjaiban.