A Trotec párátlanító készülék jellemzői
A Trotec párátlanító a kategória egyik legjobb és legkeresettebb terméke. A sikerességének titka a kiváló hatásfokban, az alacsony energiafogyasztásban és a csendes működésben rejlik.
 
A Trotec párátlanító az egyik legjobb választás, ha a falak penészesedésének megszüntetésére van szükség. Használatával  a további penészképződés könnyedén fékezhető meg, de a már megjelent telepeket gondos munkával és nagy elővigyázatossággal, speciális festékek utólagos használatával tüntessük el.
 
Trotec párátlanító hatékonyságát mutatja, hogy akár kétszázszoros teljesítményre képes a kisméretű tablettás párátlanítókhoz képest. Ennek köszönhetően nem csak hatékonyabb, hanem gazdaságosabb megoldást is jelent a magas páratartalom ellen.
 
A Trotec párátlanító további előnyei
 
A Trotec párátlanító automatikus üzemmóddal is rendelkezik, így önműködően véd a magas páratartalom ellen, de a túlszárítástól sem kell tartani. Mint tudjuk, a túlságosan száraz levegő különösen a babák és a kisgyermekek esetében okoznak kellemetlen tüneteket; a Trotec párátlanító automata üzemmódja esetén ezektől nem kell tartani.
 
A fejlett Trotec párátlanító berendezések fényjelzéssel adják a tudtunkra, ha megtelt a víztartály. Ilyen esetben a berendezés automatikusan leállítja az üzemeltetést, megelőzve a túlfolyást. A párátlanítóhoz tömlőt is csatlakoztathatunk, így még a tartály ürítésével sem kell foglalkoznunk.
 
Fontos megjegyezni, hogy a Trotec párátlanító készülékek a szűrőbetétnek köszönhetően légtisztítást is végeznek. A hátoldalon található mosható szűrőbetét felfog minden olyan nagyobb szennyeződést, ami a szoba levegőjében kering; port, porcicákat, akár a földön heverő hajszálakat is. Mindezt fantasztikus energiahatékonyság mellett végzi; a Trotec párátlanító az egyik leggazdaságosabb megoldás a párátlanítók között.