b300Otthonának atmoszférája nagyban meghatározza kedvét, hangulatát. Sőt. Kis túlzással az egészségét is. A párologtató készülékek ezt a légkört kívánják még optimálisabbá varázsolni. Bár elsőre nem tűnik evidenciának, mégis igaz, hogy az ideális páratartalom épp annyira hozzátartozik, a jó közérzetet kialakító tényezőkhöz, mint a megfelelő hőmérséklet. Ami e kettő között talán a legnagyobb különbség, hogy míg utóbbi változhat annak függvényében ki-mennyire fázós, addig a páratartalom témájában fix tényekkel lehet számolni.
Az egyik ilyen alaptétel, hogy az optimális érték 55-60%. A másik pedig, hogy sem a túlságosan magas, sem a túlzottan alacsony érték nem szolgálja az ön egészségét. A párologtató készülékek azért lettek megalkotva, hogy erre a nehézségre egyszerű gyógyírt nyújtsanak. Beüzemelésük pillanatok alatt megtörténhet, nem okoz kihívást még a technikához kevésbé értők számára sem.
Áramba helyezés után a masinák egyetlen dologra koncentrálnak: a tökéletes feladat végzésre. Ez a gyakorlatban azt jelenti, párátlanító készülékek esetében, hogy ideálissá varázsolják az általuk kezelt területek levegőjét, optimalizálják, majd stabilizálják a nedvességtartalmat.
Önnek a világon semmit sem kell tennie azért, hogy környezetében visszaálljon a rend. Néhány nap használat után megfigyelheti, hogy mennyivel jobb a közérzete, s ha már régóta szenvedett a száraz levegő okozta tünetektől, akkor boldogan tapasztalhatja majd, hogy azok, végérvényesen megszűntek. Az irritációkat nélkülöző élet pedig egyértelműen egészségesebb mindennapokat jelent.