Az ipari páramentesítő hatékony megoldás a penészes falak ellen

Ha az Ön házában is egyre nagyobb gondot jelent a penészgomba, akkor itt az ideje, hogy beszerezzen egy minőségi eszközt és felvegye a harcot ellene. Az ipari páramentesítő a legjobb megoldás, ha viszonylag nagy helyiségeket kell páramentesíteni annak érdekében, hogy megszüntessük a penész kialakulásának okát.

A Trotec TTK 70 E egy remek tervezésű páramentesítő, amely egy 2014-es fejlesztés. Németországban a párátlanítás területén a Trotec márka a legjobbnak számít és már hazánkban is igen nagy népszerűségre tett szert a cég. Ez annak köszönhető, hogy évtizedek óta minőségi, piacvezető termékeket gyártanak és a gyártott ipari páramentesítők mindig elvégzik a dolgukat.

A TTK 70 a kifejezetten sikeres 70-es széria legújabb terméke, ami nagy teljesítménye mellett gyönyörű külsejével áll bárkinek a rendelkezésére, akinek szüksége van rá. A Trotec TTK 70 egy minőségi ipari páramentesítő, amelynek nincs párja. Napi 20 literes párátlanító képessége miatt nagyobb lakásokban is hatékonyan lehet használni a penész elleni harcban.

Néhány nap alatt, mindössze egy-két hét használat után érezhetővé válik a különbség. Még pár nap és friss, egészséges levegőt lélegezhet ismét a túlzott párától megtisztított helyiségben. A Trotec ipari páramentesítőt mindenkinek ajánljuk, aki megbízható megoldásokat keres. A szabályzó beállítása után a TTK 70 E automatikusan tartani fogja a későbbiekben az optimális páratartalmat. Ez pont az a szint, amely egészséges az emberi szervezet számára, de szerencsére már nem jelent kedvező élfeltételeket a penész számára.