Ha Ön is penésszel küzd a falakon otthonában, akkor itt az ideje igazán hatékonyan felvenni a harcot a gomba ellen. A Trotec páramentesítő egy olyan eszköz, amely hatékonyan megelőzi a penészes falakon található kékes-zöld foltok kialakulását, ezáltal az Ön otthonában légköre és esztétikai jellege ismét visszatérhet a normális állapotába.

Ha minőségi páramentesítőre van szüksége, akkor a Trotec TTK 25E az ideális megoldás. Azok számára ajánljuk ezt az igen gazdaságos és megbízható páramentesítő készüléket, akik egyetlen kisebb helyiséget szeretnének hatékonyan párátlanítani. Alacsony teljesítménye miatt nem kifejezetten alkalmas a nagyobb helyiségek kezelésére, a kisebb szobákban azonban gyorsan megszünteti a penészesedés okát.

A Trotec TTK 25 E páramentesítő használatával elejét vehető a penészedés, és a dohos szag, amely rendkívül kellemetlen hosszú távon, mivel beleissza magát a ruhákba. A lakásba rendkívül jól illeszkedő, viszonylag kis méretű párátlanító készülékről van szó, amelyet Ön is megrendelhet weboldalunkról. A Trotec páramentesítő áramfogyasztása is minimális a hasonló teljesítményű gépekéhez képest.

Az új Trotec TTK 25 E berendezés nem csak gyönyörű, de műszakilag is minden szempontból a legmodernebbnek számít és az összes követelménynek megfelel. Alacsony ára, fogyasztása és kis mérete ellenére napi 12 liter nedvességet is képes kiszűrni a levegőből. A Trotec páramentesítővel kapcsolatban van néhány javaslatunk. Sokan próbálkoznak ennél kisebb és olcsóbb párátlanítók beszerzésével, amelyek használatát viszont nem ajánljuk. Ennél kisebb párátlanító kapacitás mellett tapasztalataink szerint a pára könnyebben megtalálja a falakat, mint magát a készüléket.